Dodaj do ulubionych

co mam zrobic?

04.06.08, 21:39
Moja córeczka ma 8,5miesiaca byla zakatarzona poszlam do lekarza poza katarem wszysko czyste innych objawow brak.Mianal tydzien nie minal katarek co moge sciagam frida ale czuje jak siedzi jej gleboko i nie moge tego wyssac.Mój lekarz pediatra wyslal mnie do laryngologa na sciaganie katarku czy to konieczne?Moja córeczka juz miala sciagane jak miala ok.3tygodni koszmarnie to wspominam.Najwazniejsze jest jednak fakt zeby pomogło ale sie boje moze poczekac????Co myslicie dziewczyny?A Pan panie doktorze jak uwaza?Dziekuje za odpowiedz z góry!
Obserwuj wątek
    • mikolaj_danko Re: co mam zrobic? 05.06.08, 20:59
      A jak się odbywało ściąganiekataru przez laryngologa? Moim zdaniem
      warto dziecku poprostu czyścić nosek po zakropleniu soli
      fizjologicznej, lub sterimaru czy tym podobnych. Katar powinien
      ustapić.
      • chusinka Re: co mam zrobic? 05.06.08, 21:27
        Sciagnie katarku u laryngologa wygladalo tak ze córka do nosa moala wkladany cewnik a on podlaczany byl do urzadzenia ktore zasysalo wydzieline.Koszmar ale naszczescie juz jestem po wizycie obylo sie bez ingerecji dostlysmy krople biodacyna i powinno minac,.Dziekuje za odpowiedz!
        • sabko Re: co mam zrobic? 05.06.08, 22:41
          Kurcze pierwszy raz słyszę o ściąganiu katarku przez laryngologa a moje dzieci
          katar mają często.
          • johanna20 Re: co mam zrobic? 05.06.08, 23:16
            Też słyszę pierwszy raz o tym by chodzić do lekarza aby ściagną katar. Moja 2 letnia córka katar i kaszel ma już 2 miesiąc i dość ostry. Przyjmuje piąty antybiotyk no i jeszcze miała 14 zastrzyków nic nie pomogło. Tak też na twoim miejscu skoro jest tylko katar no to są różnego rodzaje rostworów do noska które moga pomóc (np.sól morska)
            • alpepe do johanna20 06.06.08, 20:11
              dziecko ma typowe objawy dla alergii pokarmowej, a po tych paru seriach
              antybiotyków rozreguluje jej się organizm na amen. Zmień lekarza na takiego, co
              się zastanowi 10 razy, zanim wypisze następną serię bez badań. Poszukaj może też
              homeopaty.
              • alpepe i jeszcze 06.06.08, 20:14
                mogą to też być pasożyty. Nie pozwól niszczyć dziecku wątroby, zmień lekarza,
                albo wymuś badania.
    • johanna20 Re: co mam zrobic? 06.06.08, 21:48
      MOŻE MASZ RACJĘ!!!ALE JA JUŻ CAŁKIEM Z GÓŁPIAŁAM WCZORAJ MAŁA MNIALA OSTRY KATAR I KASZEL NO I FURKOTANIE W KLATCE PIERSIOWEJ A DZIŚ NIE MA NIC. CUD?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka