Dodaj do ulubionych

Uderzył się w główkę

21.06.09, 21:48
Mój 7-miesięczniak uderzył się w główke tydzień temu Stał przy wersalce, ja siedziałam obok ale kiedy lecial w bok i tak nie zdążyłam go złapac Uderzył bardzo się naprawdę mocno w oparcie drewnianie, które jest z boku wersalki Płakał bardzo, ale po paru minutach się uspokoił i nawet zaczął się uśmiechac Zjadł i poszedł spac Zaglądałam do niego co chwile Nie miał guza, nie miał sinca, zadrapania itp Uderzył sie z boku, jakby pomiędzy okiem a uchem, te okolice Nie wymiotował, nie miał temperatury Nie zauważyłam, żeby zmienił swoje zachowanie po tym uderzeniu Teraz wychodzą górne ząbki i zachowuje się tak samo, gdy wychodziły dolne (ma mniejszy apetyt, trudniej mu usnac i "rzuca" główką na boki Ale tak samo było jak wychodziły dolne ząbki Jak wyszły to rzucanie głową się skończyło) Tak nic złego sie nie dzieje Mimo to martwę się Czy powinnam zrobic jakieś badania? Jeśli tak to jakie? Jakie mogą byc konsekwencie takiego uderzenia? Dziękuję za odpowiedz
Obserwuj wątek
    • kasiaalbrecht Re: Uderzył się w główkę 22.06.09, 21:28
      myślę,że nie powinno być żadnych skutków uderzenia jesli się Pani niepokoi można
      wykonać usg przezciemiączkowe ew pokazać się pediatrze.
      • kasiak37 Re: Uderzył się w główkę 22.06.09, 23:40
        no tydzien po uderzeniu to rychlo w czas sie zainteresowalas.
        I nie martw sie,to pierwszy ale nie ostatni raz,jeszcze duzo wrazen przed Toba.
    • mamaijulio Re: Uderzył się w główkę 23.06.09, 10:30
      chwile po tym uderzeniu pisałam na innym forum NIEMOWLĘ Tylko, że tam odpowiadją tylko mamy a nie specjaliści To forum znalazłam parę dni temu Z uwagi na to, że na tym forum odpowiada specjalista, postanowiłam napisać I proszę mnie nie krytykować, jeśli nie zna sie sytuacji

Pani doktor, dziękuję bardzo za odpwiedz

Pozdrawiam serdecznie

Mama Juliana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka