Dodaj do ulubionych

pierwsze buciki

22.02.10, 11:02
Witam. czy buciki firmy Elefanten mają znak zdrowej stopy (na ich stronie nie
mogłam znaleźć), czy lepiej kupić Bartka. Mała na razie stoi pewnie ale pewnie
już niedługo zacznie chodzić i przygotowywuję się już powoli do zakupu butków.
Obserwuj wątek
    • sabrina_30 Re: pierwsze buciki 22.02.10, 12:56
      www.ips.krakow.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=47&Itemid=37
      jest to adres do strony z informacja o firmach które uzyskały znak zdrowej
      stopy. pozdrawiam
    • markowa_mama Re: pierwsze buciki 28.02.10, 18:29
      Jeśli zajrzałaś już na stronę, którą podała sabrina_30, wiesz, że znak zdrowej stopy przyznawany jest niektórym butkom, a nie firmom na wszystkie modele. Na tej samej stronie, ale w nieco innym miejscu (www.ips.krakow.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=44&Itemid=35) są wskazówki, na co zwracać uwagę przy zakupie. Ja akurat muszę liczyć się z wydatkami i nie było mnie stać na butki Bartka czy Elefanten. Oczywiście można się wpasować w promocję czy wyprzedaż, ale mi się nie udało. Przy dobieraniu kierowałam się wcześniej wspomnianymi wskazówkami i nawet nie pamiętam na jaką firmę wybrałam. Ważne jest też, by nie były to butki noszone wcześniej przez innego malucha, bo nie wiesz czy jego stópki były zdrowe, a butki nie zdeformowane. Nam te poszukiwania wypadły latem, więc stanęło na płóciennych, dobrze zabezpieczonych sandałkach. Teraz proponowałabym postarać się, by były wykonane ze skóry, bo będą przecież zamknięta.

POWODZENIA:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka