lubona 05.03.04, 20:32 Znalazłam to na innym forum, mam nadzieje, że się nie obrażą. www.javis-b.com.pl/bud.htm A to do pośpiewania fun.from.hell.pl/2003-02-18/volare-karaoke.swf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lubona Re: Trochę śmiechu 05.03.04, 20:39 usmieszek.prv.pl/ www.jt.kielce.opoka.org.pl/ciekawostki/zabka.htm Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Trochę śmiechu 05.03.04, 20:55 www.superlaugh.net/1/cutepets.htm?cardid=105&date=2004-02-04_06-55-40 A to na przebudzenie forumowiczów. firezone.w.interia.pl/strach.html Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Trochę śmiechu 05.03.04, 22:07 Dlaczego by się mieli obrazić? A poza tym właśnie nam powstał wątek z linkami do fajnych stron - wątek jakiego jeszcze tu nie było dotąd. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Trochę śmiechu 05.03.04, 22:18 Czyli mogę dalej "zwalać"? Tam ich mają sporo. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Trochę śmiechu 05.03.04, 22:31 Pewnie! Z miłą chęcią pooglądam sobie. :-) Część pewnie będzie dla niektórych znana, bo humorystyczne linki krążą szeroko po internecie, ale pośmiać się zawsze jest dobrze. Więc DAWAJ! Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Trochę śmiechu 05.03.04, 22:32 www.foulds2000.freeserve.co.uk/economists.htm Tu też trzeba ruszać myszką www.javis-b.com.pl/bud.htm Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Trochę śmiechu 05.03.04, 22:40 Uratuj domek ludzika. Tutaj trzeba poszukac na planszy co trzeba zrobić,zeby się cos działo. Sa rożne etapy,na jednym z nich kluczem od fajki trzeba otworzyć skrzynkę. Ciekawe jak daleko uda sie Wam zajsc i czy uda sie uratowac domek. www.freshsensation.com/samorost.swf Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Trochę śmiechu 05.03.04, 22:44 Coś nie tak skopiowałam, może teraz. www.freshsensation.com/samorost.swf Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Trochę śmiechu 05.03.04, 22:53 No dobrze i myślę, że jak tego nie znacie, to zajmie Wam to trochę czasu. Mam jeszcze to: www.nezperce.org/~erwm/pace/optical.html Myślę, że to wystarczy, życzę miłej zabawy. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Trochę śmiechu 05.03.04, 22:59 Jakieś owce widzę przed sobą, z których jedna skacze w przepaść a pozostałe dwie wyją. I nie wiem co dalej!!! :-((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Trochę śmiechu - ekstra linki 05.03.04, 22:57 To i ja dodam coś od siebie - pewnie znacie: www.albinoblacksheep.com/flash/smokekills.php Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Trochę śmiechu - ekstra linki 06.03.04, 14:00 Qwerty, najpierw musisz kliknąć w wędkę, tam gdzie styka się z wodą. Potem juz samo idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Trochę śmiechu - ekstra linki 06.03.04, 15:49 Dzięki za podpowiedź. Już zaraz spróbuję. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Trochę śmiechu - ekstra linki 06.03.04, 16:22 No, dobra. Ale co na planszy z gościem co se głowę ściągnął? Jakiś ślimak krąży wkoło skały, ptaki latają wokół kwiatków. I co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Trochę śmiechu - ekstra linki 06.03.04, 16:28 A! Już mam! Znalazłem! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Trochę śmiechu - ekstra linki 06.03.04, 16:41 Kliknąłem sobie niechcący ODŚWIEŻ i gra zaczęła mi iść od początku. :-(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Trochę śmiechu - ekstra linki 06.03.04, 18:05 Ciekawa jestem, gdzie jesteś Qwerty. Oczywiście mówię o grze. Wg mnie najtrudniej jest wyjść z maszynowni. W tę grę grałam chyba we wrześniu i dzisiaj już nie pamietam kombinacji. Może Ci się uda, a i ja spróbuje. Powodzenia! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Trochę śmiechu - ekstra linki 06.03.04, 18:17 Urra!!!! Udało się, ale nie pytaj jak, nie wiem, klikałam jak popadło. Jedyne co wiem, to lewy zegar był na 11, a prawy na 15. Udało się i uratowałam ziemię. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Trochę śmiechu - ekstra linki 06.03.04, 18:38 Moja ostatnia plansza to bania zawieszona na drzewie. Przeszedłem ją i podczas ładowania się kolejnej strony wcisnąłem nieopatrznie ODŚWIEŻ STRONĘ i gra załadowała mi się od nowa. Więc zdenerwowany zrezygnowałem. Zresztą nie mam teraz akurat głośników, a i Intenet mi wolno działa, więc spróbuję wieczorem jak już nie będzie tych dwóch w/w kłopotów. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Trochę śmiechu - ekstra linki 06.03.04, 19:42 Zaczynam od początku. Zobaczymy dokąd dojdę... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Trochę śmiechu - ekstra linki 06.03.04, 20:18 A jak złapać te muchy co latają koło drzewa (plansza z mrówkojadem). Ewentualnie co innego trzeba tam zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Trochę śmiechu - ekstra linki 06.03.04, 20:43 Znalazłem opis! I przeszedłem! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Trochę śmiechu - ekstra linki 06.03.04, 20:46 Dla zainteresowanych porada jak przejść grę jest tutaj ----- Koniecznie zajrzyj na Forum TARNÓW lub Tarnów i okolice Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Trochę śmiechu - ekstra linki 06.03.04, 22:25 Ale jaka frajda, jak sam dojdziesz do rozwiązania. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Trochę śmiechu - ekstra linki 06.03.04, 23:10 Frajda może i jest. Ale ile czasu zmarnowane! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Trochę śmiechu 07.03.04, 19:44 Nie ma za co, znalazłam jeszcze to: www.cats.alpha.pl/koty.htm Myśle, że zaiteresuje to na pewno Qwertego. I jeszcze to, chyba tego nie było www.superlaugh.net/1/cutepets.htm?cardid=105&date=2004-02-04_06-55-40 Odpowiedz Link Zgłoś
kris7774 Re: Trochę śmiechu 07.03.04, 20:34 Ja też lubię kotki! Gdyby była kategoria hity forum Tarnów na portalu gazeta.pl umieściłbym tam założony przez Ciebie wątek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Trochę śmiechu 07.03.04, 21:15 kris7774 napisał: > Gdyby była kategoria hity forum Tarnów na portalu gazeta.pl umieściłbym tam > założony przez Ciebie wątek !!! Hmmm dawniej była możliwość głosowania na poszczególne wpisy i wątki. Ale chyba po sprywatyzowaniu lub po zmianie wyglądu forum już tego nie ma. :-((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Trochę śmiechu 07.03.04, 19:51 Od lat 18 ky.hkkk.fi/~laari/lodger/ilove.html Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Trochę śmiechu 07.03.04, 19:58 Ale nie zaśnijcie ;-))) www.go2sleep.be/ Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Trochę śmiechu 07.03.04, 20:10 I jeszcze; www.anycities.com/user/volkomen/iconwars.html Na koniec: www.ritsumei.ac.jp/~akitaoka/index-e.html Otwierają się wszystkie podkreślone wpisy. Każda otwarta stona ma znowu wiele możliwości. No i przepiękne fotografie. Zajęcie na długo. Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Trochę śmiechu 07.03.04, 20:33 To już naprawdę ostatni i idę z psem. www.marc-o-polo.de/game.php Miłej zabawy - uwaga na bańki, bo to minusowe punkty. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Trochę śmiechu 09.03.04, 19:07 Dzisiaj to: www.beingz.com/frat/index.php?language=1 i to www.kurde.pl/katalog/dbaj_o_siebie.php Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Trochę śmiechu 09.03.04, 22:51 Absolutnie tylko dla dorosłych. Kto ma wrażliwe uszy niech nie słucha. Są tu "wyrazy". members.lycos.co.uk/kruli/motylek.swf Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Trochę śmiechu 09.03.04, 22:54 To dla zabawy po tamtym www.hot.ee/toonela/2.swf Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Trochę śmiechu 09.03.04, 22:57 I na dzisiaj koniec z linkami. Tu ma sie tylko cztery rychy, ale kombinacji wiele, miłej zabawy. svt.se/hogafflahage/hogafflaHage_site/Kor/hestekor.html Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Trochę śmiechu 09.03.04, 23:02 A ja wrzucę coś takiego: www.kurde.pl/flash/baila.html chyba jeszcze nie było. A jeśli było, to przepraszam, że się powtarzam, ale starość nie radość (skleroza i te sprawy). Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Trochę śmiechu 21.03.04, 19:38 Hi, hi, hi www.djyoung.sisco.pl/moje/woda.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Trochę śmiechu 21.03.04, 19:40 Jeszcze coś innego www.superlaugh.com/1/virtualpuppy.htmml Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Trochę śmiechu 21.03.04, 19:42 A to znany już chyba wszystkim pingwin, ale jeszcze w innym wydaniu. Trzeba tam, jak się załaduje wpisać jakieś imię. www.yetisports.net/yetisports3/ Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Trochę śmiechu 21.03.04, 19:55 Dla wszystkich miłośników kotów i nie tylko. www.superlaugh.com/1/virtualpuppy.htmml Odpowiedz Link Zgłoś