wacuss 26.06.04, 17:57 www.cookbooks.com/94724.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teklat Re: babka 26.06.04, 18:18 No i proszę... Tarnów ma swoja sławę - kulinarną! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: babka 26.06.04, 23:21 Hmmm, te dwa ostatnie to nawet pasują: babka piaskowa jest ciężkim ciastem (co do wagi i co do trawienia), więc i koniom będzie lżej i może stanowić niezłą diabelską pokusę... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: babka 26.06.04, 23:25 lubona napisała: > Przyszła baba do lekarza, a lekarz ... a lekarz mówi: - Wyczerpał mi się kontrakt. Muszę wstrzymać wszelkie planowe kawały z naszym udziałem. W grę wchodzą tylko nagłe przypadki. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: babka 26.06.04, 23:31 Bo liściem bobkowym już nie (to chyba jakiś mutant). Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: babka 29.06.04, 00:29 Z babą kojarzy mi się jeszcze pewna, niezbyt cenzuralna pioseneczka: Jedna baba drugiej babie wsadziła do......nosa grabie.... etc.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: babka 29.06.04, 17:09 teklat napisała: > Jedna baba drugiej babie wsadziła do... A jaka była tego fajna interpretacja "oficjalna"! :-D "Jedna pani drugiej pani wsadziła do od...tnicy przestarzały sprzęt rolniczy." Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: babka 30.06.04, 08:35 Przypomiało mi się, że dawniej (jak dawno!) na dziewczyny mówiło się - babki. Teraz,wydaje się, królują "laski". Sam pamiętam swój niesmak sprzed dobrych paru lat, kiedy moi młodsi znajomi mówili - laski, a mnie to strasznie nie pasowało.Czy ktoś pamięta jak dawniej mówiło się na dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: babka 30.06.04, 17:42 hm... całkiem dawno "kociaki" - chyba w latach młodości mojej mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
okropna_gadula Re: babka 30.06.04, 20:57 No tak się zastanawiam czy wolałabym być "kociakiem" czy "laską".Chyba jednak gdyby mi ktoś(oczywiście mężczyzna )powiedział,że wyglądam jak laska to bym się wcale nie obraziła:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: babka 30.06.04, 21:14 Jeśli mogę polecić www.nagielaski.prv.pl Na początku trzeba przejść test sprawdzjący czy jesteście odpowiednimi osobami do zapoznania się z treścią w/w strony. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: babka 30.06.04, 21:18 P.S. Pozakrywać monitory wcześniej przed wścibskim okiem innych. :-P www.nagielaski.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: babka 29.06.04, 12:53 Ale ta baba spóźniona!!! Wielkanoc dawno minęła. Mogłeś się, Wacuś troszkę pospieszyć.:))) Odpowiedz Link Zgłoś