Dodaj do ulubionych

GRECJA!!!!!

04.07.04, 22:38
Może nie pięknie ale skutecznie.......
Obserwuj wątek
    • qwerty.tarnow Re: GRECJA!!!!! 04.07.04, 22:40
      Ha! Tak jak pisałem.
      A może powinienem napisać "hahaha!" ?
      • lubona Re: GRECJA!!!!! 04.07.04, 22:49
        To Lemuriza niepocieszona. Było chociaż na co popatrzeć?
        • andziomat Re: GRECJA!!!!! 04.07.04, 22:50
          lubona napisała:

> To Lemuriza niepocieszona. Było chociaż na co popatrzeć?

Gol po rożnym. Deja vu....
          • qwerty.tarnow Re: GRECJA!!!!! 04.07.04, 22:52
            Ja nie patrzyłem, a i tak znam wynik. Więc po co było oglądać?
            • andziomat Re: GRECJA!!!!! 04.07.04, 22:58
              qwerty.tarnow napisał:

> Ja nie patrzyłem, a i tak znam wynik. Więc po co było oglądać?

To jak z zachodem słońca - też wiesz o której godzinie nawet z kalendarza, a
              niektóre miło obejrzeć.....
              • qwerty.tarnow Re: GRECJA!!!!! 04.07.04, 23:05
                Hehe
                Ale tamten wpis to był ze złośliwością. Większość w TV się patrzyła, a my tu
                sami z Luboną na forum żeśmy siedzieli. A wynik i tak znamy. ;-)
                • lemuriza Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 07:55
                  Niespecjalnie było na co popatrzeć.
                  Ja jestem rozczarowana - nie tylko wynikiem.
                  Były na tym Euro ładniejsze mecze, a ten taki sobie.No cóż... tak to juz jest:)
    • caro333 Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 07:57
      Nie przypuszczałem, że ten Niemiec potrafi tak skutecznie ujarzmić
      południowców. Z jednej strony - dobrze dla spektaklu, że są niespodzianki, z
      drugiej - szkoda, że tak mało południowego temperamentu, polotu,
      finezji;twardy, wyrachowany futbol, mało sytuacji podbramkowych,mało
      emocji...Moja żona już na poczatku mistrzostw stwierdziła, że wygrają Grecy, a
      ja to kompletnie zignorowałem, zapominając, że mam "czarownicę" w domu...Teraz
      bęę sie musiał nad tym głębiej zastanowić!
      • atob Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 08:10
        caro333 napisał:

>...Moja żona już na poczatku mistrzostw stwierdziła, że wygrają Grecy, a
        > ja to kompletnie zignorowałem, zapominając, że mam "czarownicę" w
        domu...Teraz
        > bęę sie musiał nad tym głębiej zastanowić!

Trzeba bylo postawic u bukmacherow 1 - 150 bylo na Grecje :):):)
        JA tam sie ciesze z tego ze wygrali Grecy
        • caro333 Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 08:23
          Ba!...kiedy człowiek cały czas ma nadzieję, że to nieprawda(że ma czarownicę w
          domu)!A poza tym wychowano mnie w atmosferze zaufania do kobiet tzn.: "kobieta
          jest najlepszym przyjacielem człowieka" i - "kobieta jest najlepszym doradcą
          człowieka;jeśli nie wiesz, jak postąpić, zapytaj kobiety i zrób dokładnie
          odwrotnie!"Stąd moja ostrożność i - w efekcie straty w ewntualnych zakładach!
          Dlatego wspomniałem o koniecznym, głębokim przemyśleniu całej sprawy.;)))
          • caro333 Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 08:29
            A tak,na marginesie - jaki znak graficzny odpowiadałby puszczeniu "perskiego
            oka"?
            • qwerty.tarnow Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 09:04
              ;-) *-_-* @-_-@ -_- do wyboru do koloru (choć może to nie odzwierciedlać
              prawdziwych nastrojów.
              • caro333 Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 11:32
                Spróbuję, bo się, nie daj Boże, Panie nasze na forum poobrażają za tego
                najlepszego przyjaciela człowieka... *-@, albo *-@ albo @_< ???Może być?:)
                • caro333 Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 11:33
                  Eee, coś pokićkałem.Dwa razy to samo! Jeszcze nad tym popracuję.
                  • lemuriza Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 12:05
                    Panie na Forum, mam nadzieję mają na tyle poczucia humoru, żeby zignorować to
                    co piszcie, no i mam też nadzieję, że mają też dużo poczucia własnej wartości:).
                    A że żony warto czasem posłuchać przekonał się kolega caro.
                    Oj, byłbyś bogaty człowieku, byłbyś.
                    Następnym razem sie zastanów, bo ja choć futbol od lat wielu oglądam w życiu
                    bym na taki pomysł nie wpadała, że Grecja może wygrać.
                    • lobuzek1 Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 12:28
                      Kiszka, byłem za Portugalią. Ale obrona Greków byłą jak skała.
                      Wszyscy na nich psioczą, że grają antyfutbol, a tu proszę - nikt im nie dał
                      rady. Tak czy inaczej, mecz za specjalny nie był, ale wygrali, sport po prostu.
                    • caro333 Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 12:47
                      Nie mówiłem?czarownica!Kurczę, przyrzekam, że już zawsze będę jej słuchał!Tylko
                      nie we wszystkim, bo bym się caro333 musiał nie nazywać!Ale bym wyglądał!No ale
                      na opis mojego aniołka nie chcę nikogo narażać, więc przemilczę.Bo i tak nie
                      wiem na pewno, czy mnie aby teraz telepatycznie nie podsłuchuje...
                      • lemuriza Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 13:56
                        Ujęłam ręce pod pachy ( widzisz to caro?) i pytam:
                        a cóż to znaczy "na opis mego aniołka nikogo nie chcę narażać", co????
                        • caro333 Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 14:57
                          Wyobraźnię mam niczego,więc przeraziłem sie na ten widok okrutnie:) Ale bo ja
                          już taki żartowniś jestem... A bałem się też,że moje pióro nie potrafi
                          właściwie aniołka opisać i w ogóle to tego dzieła niegodne ono jest!
                          • lemuriza Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 14:58
                            no chyba że tak:) to rozumiem:)
                            znaczy, ze aniołek jest ok:)
                            to dobrze.
                            Usmiecham się, widzisz?
                            • caro333 Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 15:02
                              Uffff.... Jasne, ze widzę! z ulgą i w ramach dodatkowych wyjaśnień donoszę, że
                              to ja właśnie zostałem tu pochwalony za wymyślenie aniołka stróża zamiast haus
                              gestapo!Jam ci to - nie chwalacy się - uczynił!
                              • caro333 Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 15:10
                                PS. Gdyby się kto czepiał, to powinno być GEHAPO (geheime haus polizei)ale
                                wszyscy co tak definiują i tak wiedzą,czym to pachnie, nawet bez znajomości
                                niemieckiego.Swoją drogą - notuję bardzo ciekawą intelektualną woltę na forum -
                                od Grecji futbolowej do aniołków na polskiej niwie ( szkoda,że nie w stringach!)
                                hihihi I przy okazji jakiż przyczynek do badań nad dwoistością natury kobiecej -
                                wiedźma-aniołek!
                                • lemuriza Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 15:29
                                  dwoistość natury cechą charakterystyczną jest dla całego rodzaju ludzkiego, dla
                                  obojga płci:), przypisywanie tej cechy tylko kobietom jest nie fair:).
                                  • caro333 Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 15:33
                                    Czemu - nie fair? Ależ w tym cały perwersyjny smaczek jest! Dwa w jednym!:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka