andziomat 04.07.04, 22:38 Może nie pięknie ale skutecznie....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: GRECJA!!!!! 04.07.04, 22:40 Ha! Tak jak pisałem. A może powinienem napisać "hahaha!" ? Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: GRECJA!!!!! 04.07.04, 22:49 To Lemuriza niepocieszona. Było chociaż na co popatrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
andziomat Re: GRECJA!!!!! 04.07.04, 22:50 lubona napisała: > To Lemuriza niepocieszona. Było chociaż na co popatrzeć? Gol po rożnym. Deja vu.... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: GRECJA!!!!! 04.07.04, 22:52 Ja nie patrzyłem, a i tak znam wynik. Więc po co było oglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
andziomat Re: GRECJA!!!!! 04.07.04, 22:58 qwerty.tarnow napisał: > Ja nie patrzyłem, a i tak znam wynik. Więc po co było oglądać? To jak z zachodem słońca - też wiesz o której godzinie nawet z kalendarza, a niektóre miło obejrzeć..... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: GRECJA!!!!! 04.07.04, 23:05 Hehe Ale tamten wpis to był ze złośliwością. Większość w TV się patrzyła, a my tu sami z Luboną na forum żeśmy siedzieli. A wynik i tak znamy. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 07:55 Niespecjalnie było na co popatrzeć. Ja jestem rozczarowana - nie tylko wynikiem. Były na tym Euro ładniejsze mecze, a ten taki sobie.No cóż... tak to juz jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 07:57 Nie przypuszczałem, że ten Niemiec potrafi tak skutecznie ujarzmić południowców. Z jednej strony - dobrze dla spektaklu, że są niespodzianki, z drugiej - szkoda, że tak mało południowego temperamentu, polotu, finezji;twardy, wyrachowany futbol, mało sytuacji podbramkowych,mało emocji...Moja żona już na poczatku mistrzostw stwierdziła, że wygrają Grecy, a ja to kompletnie zignorowałem, zapominając, że mam "czarownicę" w domu...Teraz bęę sie musiał nad tym głębiej zastanowić! Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 08:10 caro333 napisał: >...Moja żona już na poczatku mistrzostw stwierdziła, że wygrają Grecy, a > ja to kompletnie zignorowałem, zapominając, że mam "czarownicę" w domu...Teraz > bęę sie musiał nad tym głębiej zastanowić! Trzeba bylo postawic u bukmacherow 1 - 150 bylo na Grecje :):):) JA tam sie ciesze z tego ze wygrali Grecy Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 08:23 Ba!...kiedy człowiek cały czas ma nadzieję, że to nieprawda(że ma czarownicę w domu)!A poza tym wychowano mnie w atmosferze zaufania do kobiet tzn.: "kobieta jest najlepszym przyjacielem człowieka" i - "kobieta jest najlepszym doradcą człowieka;jeśli nie wiesz, jak postąpić, zapytaj kobiety i zrób dokładnie odwrotnie!"Stąd moja ostrożność i - w efekcie straty w ewntualnych zakładach! Dlatego wspomniałem o koniecznym, głębokim przemyśleniu całej sprawy.;))) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 08:29 A tak,na marginesie - jaki znak graficzny odpowiadałby puszczeniu "perskiego oka"? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 09:04 ;-) *-_-* @-_-@ -_- do wyboru do koloru (choć może to nie odzwierciedlać prawdziwych nastrojów. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 11:32 Spróbuję, bo się, nie daj Boże, Panie nasze na forum poobrażają za tego najlepszego przyjaciela człowieka... *-@, albo *-@ albo @_< ???Może być?:) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 11:33 Eee, coś pokićkałem.Dwa razy to samo! Jeszcze nad tym popracuję. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 12:05 Panie na Forum, mam nadzieję mają na tyle poczucia humoru, żeby zignorować to co piszcie, no i mam też nadzieję, że mają też dużo poczucia własnej wartości:). A że żony warto czasem posłuchać przekonał się kolega caro. Oj, byłbyś bogaty człowieku, byłbyś. Następnym razem sie zastanów, bo ja choć futbol od lat wielu oglądam w życiu bym na taki pomysł nie wpadała, że Grecja może wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 12:28 Kiszka, byłem za Portugalią. Ale obrona Greków byłą jak skała. Wszyscy na nich psioczą, że grają antyfutbol, a tu proszę - nikt im nie dał rady. Tak czy inaczej, mecz za specjalny nie był, ale wygrali, sport po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 12:47 Nie mówiłem?czarownica!Kurczę, przyrzekam, że już zawsze będę jej słuchał!Tylko nie we wszystkim, bo bym się caro333 musiał nie nazywać!Ale bym wyglądał!No ale na opis mojego aniołka nie chcę nikogo narażać, więc przemilczę.Bo i tak nie wiem na pewno, czy mnie aby teraz telepatycznie nie podsłuchuje... Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 13:56 Ujęłam ręce pod pachy ( widzisz to caro?) i pytam: a cóż to znaczy "na opis mego aniołka nikogo nie chcę narażać", co???? Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 14:57 Wyobraźnię mam niczego,więc przeraziłem sie na ten widok okrutnie:) Ale bo ja już taki żartowniś jestem... A bałem się też,że moje pióro nie potrafi właściwie aniołka opisać i w ogóle to tego dzieła niegodne ono jest! Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 14:58 no chyba że tak:) to rozumiem:) znaczy, ze aniołek jest ok:) to dobrze. Usmiecham się, widzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 15:02 Uffff.... Jasne, ze widzę! z ulgą i w ramach dodatkowych wyjaśnień donoszę, że to ja właśnie zostałem tu pochwalony za wymyślenie aniołka stróża zamiast haus gestapo!Jam ci to - nie chwalacy się - uczynił! Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 15:10 PS. Gdyby się kto czepiał, to powinno być GEHAPO (geheime haus polizei)ale wszyscy co tak definiują i tak wiedzą,czym to pachnie, nawet bez znajomości niemieckiego.Swoją drogą - notuję bardzo ciekawą intelektualną woltę na forum - od Grecji futbolowej do aniołków na polskiej niwie ( szkoda,że nie w stringach!) hihihi I przy okazji jakiż przyczynek do badań nad dwoistością natury kobiecej - wiedźma-aniołek! Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 15:29 dwoistość natury cechą charakterystyczną jest dla całego rodzaju ludzkiego, dla obojga płci:), przypisywanie tej cechy tylko kobietom jest nie fair:). Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: GRECJA!!!!! 05.07.04, 15:33 Czemu - nie fair? Ależ w tym cały perwersyjny smaczek jest! Dwa w jednym!:))) Odpowiedz Link Zgłoś