giks 17.09.04, 11:25 co jest z Tobą??? Piszesz a nie widać co? potem w ogóle z nika i pojawia się na nowa ale i tak nie można wejść i odczytać Co ty tam wyprawiasz po tej drugiej stronie kabla??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Nie ja! 17.09.04, 11:27 Patrz uważnie na litery w nicku, to zauważysz różnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez Re: Nie ja! 17.09.04, 11:34 mamy tu u siebie aktualnie debila.podszywa sie pod nicki i wypisuje swinstwa.nie zwracaj na niego uwagi to glista.ot pod buta sloneczny usmiech i milego dnia sie zyczy:) zmiluj sie mietek na co ta glebogryzalka? Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: qwerty!? 17.09.04, 11:39 no tak teraz już wszystko widzę. Dodatkowo doinformowałam się w poczcie. ALe jakoś tak dziś jestem ciężko kapująca i w ogóle mam kiepski dzień ledwo się obudziłam rano - oczywiście zaspałam choć specjalnie wczoraj poszłam spać i wszystko na nic :((( poprostu zmęczenie wygrało ... Jak to u nas ktoś kiedyś na forum napisał na takich są sposoby: albo totalna ingoracja kasacja - choć to ciężkie do wykonania , no chyba że ktoś ma całodobowy dyżur na forum. Można też pod owego ktosia postami wpisać hasło NIE KARMIĆ TROLA! jest to dość ppularne już na innych forach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: qwerty!? 17.09.04, 11:41 u nas też o tym było forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=455&w=14949644 oczywiśce wątek została zredukowany do zaledwie 2 postów bo resztę cenzura zjadła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: qwerty!? 17.09.04, 11:43 To było do innych trolli. Ten wkrótce z głodu zdechnie. Padlina murowana. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: qwerty!? 17.09.04, 11:41 No tak, ale estetykę psuje całkowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: qwerty!? 17.09.04, 11:54 Cociaż ja to właściwie takimi tekstami poprawiam sobie nastrój. A szczególnie jak widzę jakies nędzne wypociny pod moim adrese gdzie ktoś próbuje mi coś "wytłumaczyć" itd. to poprostu śmieję się do łez - taka mnie znieczulica ogarnęla po miesiącach spędzonych na róznych forach i nie tylko gazetowych. A zauważcie że najwięcej zawsze mają do zarzucenia tym którzy sprawują władze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: qwerty!? 17.09.04, 11:56 Jak to zawsze w społeczeństwie - winna jest TYLKO władza. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: qwerty!? 17.09.04, 12:04 he he he racja. Ale jakby co to możesz na mnie liczyć.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: qwerty!? 17.09.04, 12:06 a tak na marginesie to on coś w ogóle pisze czy tylko same puste posty??? czy jest pod tematem jakaś ekscytująca treść? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: qwerty!? 17.09.04, 12:07 A co może napisać półgłówek? :-D Nic! Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: qwerty!? 17.09.04, 12:18 Myślę, że nie ma sensu dłużej o tym dyskutować. Nie ma o kim i o czym. Pozdrawiam TeklaT. Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: qwerty!? 17.09.04, 12:20 racja, popieram choć przynam że jak to kiedyś ktoś powiedział trochę pieprzu przyda się na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: qwerty!? 17.09.04, 13:40 Ten szmatławiec S. nie zasługuje na cień ludzkiego szacunku, oby go zesłali na wyspę bez dostępu do netu! Bo o zmądrzeniu raczej nie ma mowy. Odpowiedz Link Zgłoś
targaroth Re: qwerty!? 18.09.04, 10:54 lobuzek dobry pomysl...ale wiesz glupcy sa najbardziej opomyslowi wiec pewnie by cos wykombinowal by nam przeszkodzic... znam takie prawo Murphiego Odpowiedz Link Zgłoś