teklat 20.10.04, 18:13 ... bez poszukiwań.. Dedukcja, drogi Caro, dedukcja! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teklat Re: Zgadłam, zgadłam!!!!!! 20.10.04, 18:14 a meskiej częsci foruma pozostawiam odgadnięcie marki... chociaż ... pomyślę chwile nad tym.... Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Zgadłam, zgadłam!!!!!! 20.10.04, 18:20 tymczasem dam szansę innym... a teraz oczękuję gratulacji i hołdów :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zgadłam, zgadłam!!!!!! 20.10.04, 18:21 Tobie - gratulacje, hołd - pruski, a Caro to się załamie jutro jak się dowie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Zgadłam, zgadłam!!!!!! 20.10.04, 18:23 qwerty.tarnow napisał: > Tobie - gratulacje, hołd - pruski, a Caro to się załamie jutro jak się > dowie. ;-) Myślisz? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zgadłam, zgadłam!!!!!! 20.10.04, 18:24 Że tak blisko był. Żeby tylko hołdu nie zamienił na kwas. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Zgadłam, zgadłam!!!!!! 20.10.04, 18:26 E tam.... Będzie w dobrym nastroju, bo mu blacharz jego autko oporządzi... To nic, że z lżejszą kieszenią.... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zgadłam, zgadłam!!!!!! 20.10.04, 18:28 Mniej będzie mu za to palił, bo Caro lżejszy wsiądzie. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Zgadłam, zgadłam!!!!!! 20.10.04, 18:22 a nazwa samochodu jest rodzaju meskiego czy żeńskiego? Tak tylko pytam..... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zgadłam, zgadłam!!!!!! 20.10.04, 18:23 Nie wiem, bo to po obcemu. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Zgadłam, zgadłam!!!!!! 20.10.04, 18:24 No - ale jakoś brzmi... Mówi sie - ten opel, ta toyota... To jak mówisz na swoje autko? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zgadłam, zgadłam!!!!!! 20.10.04, 18:25 Jeszcze nie mówię. A jeśli już to "to auto". ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zgadłam, zgadłam!!!!!! 20.10.04, 18:27 teklat napisała: > Mówi sie - ten opel, ta toyota... Ale jest także TO BMW, TO Audi. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Zgadłam, zgadłam!!!!!! 20.10.04, 18:28 No właśnie - o to pytam....:)) Duze to auto? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zgadłam, zgadłam!!!!!! 20.10.04, 18:30 Duże, małe - wszystko zależy od punktu widzenia, siedzenia i patrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Zgadłam, zgadłam!!!!!! 20.10.04, 18:33 No... widzę, że wiele nie wskóram dzisiaj. Idę stąd, bo mnie rodzina wyklnie. Niech teraz inni zgadują. A w ogóle, to czemu siedzisz przy komputerze zamiast odbywać próbne jazdy? Ja z pewnością pojechałabym sobie autostradą do Katowic, żeby zobaczyć, ile wyciąga.... chyba nie zakupiłes autobusu? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zgadłam, zgadłam!!!!!! 20.10.04, 18:34 Jak się nie ma wszystkich papierów, to się nie jeździ. A na autostradę do Katowic mnie nie stać. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Zgadłam, zgadłam!!!!!! 20.10.04, 18:35 hmmmm.... przechodzony maluch w tej sytuacji? pomalowany sprayem na srebrno? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zgadłam, zgadłam!!!!!! 20.10.04, 18:38 Jakby tak było to bym się wstydził pisać nawet! ;-D A zresztą co ma "maluch" do braku wszystkich dokumentów? Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Zgadłam, zgadłam!!!!!! 20.10.04, 18:40 tak czy owak - gratulacje! Teraz - następny etap przed Tobą... Nie będę niczego sugerować, bo znowu jeden seksista uzna mnie za grubo ciosanego brutala i tęgoryjca.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zgadłam, zgadłam!!!!!! 20.10.04, 18:44 Na razie go nie ma. ;-) A ja dziękuję. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Zgadłam, zgadłam!!!!!! 20.10.04, 18:46 Mnie też juz prawie nie ma... "i tak sie trudno rozstać.... " Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zgadłam, zgadłam!!!!!! 20.10.04, 18:48 teklat napisała: > "i tak sie trudno rozstać.... " Nooooooooooo.......... :-(((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Zgadłam, zgadłam!!!!!! 21.10.04, 09:26 Który seksista? ... hmmm... uderz w stół... etc.... Dla pocieszenia powiem Ci, że usilnie się starałam "odpowiedzieć cytując" - i też nie wychodzi, cos jest nie tak... Racza intuicja? To może być :)) Nie masz tego? A co do zalewania smuteczków - to chyba nie jest najlepszy z możliwych sposobów, chociaż bywa skuteczny. Niestety, tylko na chwilę. P.S. Dzieki za hołdy! Wiedziałam, że na Twoje mogę liczyć :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zgadłam, zgadłam!!!!!! 21.10.04, 10:39 Nie masz opcji "odpowiedz cytując" bo przeglądasz wątek jako rozwinięty (widzisz wyświetlone wszystkie wpisy). Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Zgadłam, zgadłam!!!!!! 21.10.04, 13:40 Niestety,nawet przy zwiniętym wątku nie ma tej opcji u mnie.Sprawdziłem "gdzie indziej"i tam rzeczywiście ta opcja jest.Nie wiem,co się wyrabia.:P Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Zgadłam, zgadłam!!!!!! 21.10.04, 08:31 Eee tam..dedukcja..Intuicja zapewne!:) Odpowiedz Link Zgłoś