yapkovitz 16.04.05, 13:32 Przybylem do Was z forum Mielca:)uczynilem to na zaproszenie lemurizy:) poczytam sobie, moze cos napisze:) ostatnio na forum Mileca zapanowalo lekkie oszolomstwo:) a ja osobiscie nie mam ochoty czytac postnych kawalkow:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lemuriza Re: Czytam Was 16.04.05, 13:58 witaj i zostań z nami. W nas się trzeba dobrze wczytać:), jak to zrobisz to myślę, że zostaniesz i nie będziesz mógł bez nas żyć:). Nasza historia jest dość "Stara".Ja już jestem tu 2 lata, są tacy co dłużej:) mamy tu stałe grono kilku osób, ktore piszą dość często. Rozmawiamy sobie o sprawach waznych i mniej ważnych, ale jest miło. Mamy jednego oszołoma, który od dłuższego czasu próbuje mącić wypisujac rzeczy wulgarne, ale przyjęliśmy zasadę, że go ignorujemy. a co do reszty stałych bywalców - myślę, ze przedstawią Ci się prędzej czy później. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Czytam Was 16.04.05, 14:05 a wiesz co mi przeszkadza najbardziej na forum Mielec? nawet nie osoby typu Jarmułka - wyjątkowo złośliwe:). Ale te ciągłe narzekania na samo miasto. Bez przerwy. A przecież to nie jest takie złe miejsce:). Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Czytam Was 16.04.05, 14:24 Witaj i rozgosc sie. Z Mileca znam sama fajne osoby wiec wierze ze tak bedzie i tym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Czytam Was 16.04.05, 15:29 to moze mamy wspólnych znajomych Tradycjo?:)Jestem ciekawa naprawdę ciekawa kogo znasz. bo trochę moich znajomych wyjechało do USA. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Czytam Was 16.04.05, 16:18 malo osob znam z nazwiska ( albo znam tylko z nazwiska juz po mezu, a wiem ze sa z Mielca) Te ktore pamietam :Radzik, Gasowski,Podosek,Chwistek. Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: Czytam Was 16.04.05, 15:32 Witam! Też znam kilka fajnych osób z Mielca. Mam nadzieję, że zagościsz na naszym forum:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Czytam Was 16.04.05, 16:26 Ja również serdecznie witam. Z Mielca nie znam nikogo i może to już najwyższa pora? Rozgość się więc u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Czytam Was 16.04.05, 19:31 Ja znam dwóch czasowych emigrantów, którzy do Mielca przybyli. Ale pewnie za jakiś czas znowu ruszą na inne placówki... Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Czytam Was 16.04.05, 19:58 popatrzcie tylko: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=230&w=22813424 Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Czytam Was 16.04.05, 20:03 Tego co wycięte, to oni akurat nie zobaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Czytam Was 16.04.05, 23:03 No tak, to jeśli znam, to już sądzę, że Mielec: "fajnym miastem jest", jeżeli takich ludzi "rodzi". Faktycznie link do niczego nie zaprowadził, czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Czytam Was 16.04.05, 23:24 Bo wpisy idioty są kasowane "z urzędu". Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Czytam Was 17.04.05, 04:57 Tez Was czytam, ale weny do pisania mi brak ostatnio... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Czytam Was 17.04.05, 10:12 Będzie lepiej... Nie martw się... W ogóle nastrój ostatnio chyba u wszystkich nadal jest taki jak 2 tygodnie temu... Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Czytam Was 17.04.05, 10:43 eee... u mnie nie:). Juz pisałam - nie powinniśmy się martwić. A poza tym na świecie taka piękna wiosna... Trzeba się jej przyjrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Czytam Was 17.04.05, 14:27 wiecie co... mam pewne podejerzenia, że niejaki jarmułka na forum Mielec to nasz dobry znajomy. ale moze się mylę. W każdym bądź razie niezbyt pochlebnie o nas pisze ( o nas czyli o forum). I to mi nasuwa to podejrzenie. Ponoć "zna" nas od pierwszego wpisu. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Czytam Was 17.04.05, 14:37 a swoją drogą czy te wpis stylowo nie przypomina Wam czegoś... ( wpis Jarmułki na forum Mielec) Znam forum Tarnow od pierwszego wpisu,bylo wiecznie nudne,malenko wpisow i w wiekszosci przykre.Nie wiem dlaczego jestes po stronie tych ktorzy chca uczyc ,wychowywac i pouczac.Kazdy pisze co chce ,inaczej mowiac wyraza swoje mysli czesto nawiazujac do tematu ,tonu i specyfiki swego adwersarza.Poprzez naturalna weryfikacje znajduje rozmowcow albo nie.Skoro taki powiedzmy oszolom tarnofski czy cuski w jasle badz jarmulka na mieleckim forum sa czytani i prowokuja do odpowiedzi to znaczy ze jest zapotrzebowanie na tego rodzaju pisanie.Przeciez oni nikogo nie zmuszaja ani do czytania ani do odpowiedzi.Natomiast jest grupa piszacych ktorzy nie maja nic do powiedzenia z racji malej wiedzy,moze braku wyobrazni,albo ograniczinych horyzontow badz braku humoru i dla tych jedynym jest swiete oburzenie ,pouczanie i w koncu odsylanie delikwenta do psychiatry.Tam gdzie sa moderatorzy zwykle reprezentuja ta druga grupe i tna co wedlug ich ciasnych mozgow jest nie do zaakceptowania. Dodam ,ze cytat zwiazany z absolutnym brakiem szacunku dla kobiet to dzielo nieszczesliwego erotomana ,fantasty ktory to co nosi w porcietach uzywa wylacznie do siusiania a kobiete zna tylko z fotografii;ale to tez fragment obyczajowego krajobrazu i wyciac sie go nie da, co najwyzej potraktowac jako zabawne kuriozum wywolujace usmiech i zadume nad ulomnosciami natury ludzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Czytam Was 17.04.05, 15:53 Eee tam - mógł tylko czytać. Choć nigdy nic wykluczyć nie można. Ale m. oraz debil to zażarci antysemici więc nick nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Czytam Was 17.04.05, 23:20 Strasznie ktoś przemądrowaty z tego Mielca... Komus zarzuca pouczanie i czytanie oszołomstwa, a wydaje sie, że sam dobrze z treścią tego zapoznany... Nie ma to jak mieć dobre samopoczucie na swój temat... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sigma12 Re: Czytam Was 18.04.05, 07:04 OJejku! Wracasz do normalnego życia... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sigma12 Re: Czytam Was 18.04.05, 07:11 sigma12 napisała: > OJejku! Wracasz do normalnego życia... ;) Teklo? To nie jest tekst pod Twoim adresem :) lecz kuczmana Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Czytam Was dalej 18.04.05, 07:52 Bardzo dziekuje za mile przyjecie:))) przeczytalem o sobie na forum Mielec text niejakiego oszoloma Jarmulki "Yapkowitz nieboraczek poza chlopiecym skamleniem na obczyznie bo jakze nazwac mdlawe forum Tarnow nie ma nic do powiedzenia poza wyartykulowaniem nedznego skladniowo zdania i na tym etapie nie zasluguje na wiecej uwagi". No coz bardzo fajowsko sie u Was "skomli":) Mam nadzieje ze bedziecie czytac moje nedzne skladniowo zdania:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Czytam Was dalej 18.04.05, 08:06 nie przejmuj się nim. Mam coraz więcej podejerzeń, ze my osobę o nicku jarmułka bardzo dobrze znamy. a jesli nawet nie jest to jedna i ta sama osoba, to cały mechanizm "mącenia" na forum ten sam. Trzeba ignorowac i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Czytam Was dalej 18.04.05, 08:11 Nasz kochany "przyjaciel" tak pisze o nas:) i taką nam reklamę robi. Myślę,z e dzięki niej przybędzie do ans trochę nowych osób:). O dzięki ci "przyjacielu": hej jarmulka niedlugo i ciebie zaczna kasowac jako ze wypowiedzi twoje sa "wulgarne" moze napisz kilka tekstow takich na tarnowskim forum,zobaczysz jak dlugo sie utrzymaja.Dobra rade ci dam -zawsze sie z nimi zgadzaj i wymieniaj uprzejmosci a szczegolnie z qwertym bo on jest panem ktory kasuje. A ze forum nudne ich to nie tylkoi twoje odczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Czytam Was dalej 18.04.05, 19:05 W każdym razie pan w dziwnym nakryciu głowy u nas nie napisze nigdy - pozbawiamy go takiej możliwości - za dotychczasowy styl. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Czytam Was dalej 18.04.05, 19:27 imć Pan Jarmułka jako żywo przypomina mi stylowo i merytorycznie naszego miecia. Wczoraj mi znowu "dowalił" , ale ja już nie daje się prowokować:). W każdym bądź razie nie pała sympatią do naszego forum nudnego jak mówi itd.:), a ja jestem idiotką zakochaną:). Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Czytam Was dalej 19.04.05, 11:08 no popatrzcie, popatrzcie, jeśli to nie d.mietek to zapewne jakiś jego bliski krewny: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=230&w=22899832 Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Czytam Was dalej 19.04.05, 11:18 hehe... coś mi sie pomyliło i zamiast tu, swój wpis dopisałam do mieleckiego forum... Tu w takim razie kopiuję, bo tu miało to byc :)) Myślę, że jest, podobnie jak ten drugi ordynus, do zignorowania... Zadziwia mnie jedno: i jeden i drugi ma bardzo niskie mniemanie o naszym forum, ale to co zdarza się czasem dostrzec z ich laptaniny, świadczy o tym, że obaj czytaja to, co piszemy - chyba z ciekawością i sporą wnikliwością... Byłam na Forum Mielec, widziałam... zawsze znajdzie się ktoś, kto działa na modłę bolącego zęba lub wrzoda na d..... Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Czytam Was dalej 19.04.05, 11:52 no toś sobie Teklo narobiła:) Będziesz kolejną ofiarą, ale chyba Cię to specjalnie nie martwi prawda?:) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Czytam Was dalej 19.04.05, 12:05 No.... żeby nie gorszyć nikogo, w takich razach używam skrótu MTV.... Co mój młody szwagierek przetłumaczył moim młodym siostrzeńcom (żeby ich nie gorszyć, oczywiście) "mi to wisi"...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Czytam Was dalej 19.04.05, 13:24 no i tak jak przewidywałam doczekałaś się szybkiej odpowiedzi w stylu d.miecia: Cytuję: "Piszesz nie na temat.Mialy byc peany na czec mojego geniuszu,zachwyty nad oratorstwem i tematyka a zdobylas sie jedynie na jakiec pojekiwanie ,idiotyczne porownania i nieokreslony belkot.Ale z drugiej strony to mile ze mam az tylu adoratorow na tym gleboko prowincjonalnym forum Tarnow." Ignorowanie czas zacząć:) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Czytam Was dalej 19.04.05, 13:36 Właściwie są tacy ludzie, dla których szkoda kazdego słowa... Szkoda, że i forum mieleckie tego doświadcza, bo widzę, że tam bywa miło. -- Faceci rozwijają się do trzeciego roku zycia. Potem już tylko rosną. Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: Czytam Was dalej 19.04.05, 22:06 Olewamy jednego oszołoma, to i drugiego spuścimy po brzytwie. Nikt go tu nie zaprasza z takimi tekstami. Odpowiedz Link Zgłoś