magdula_k 12.07.05, 22:04 Czesc Wszystkim :) Mam pytanie czy ktos z Was bawił sie w lokalu "Finezja" w Tarnowie?? Jakie macie spostrzeżenia i co o nim sądzicie?? Poszukuje informacji na ten temat z gory wielkie dzieki Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caro333 Re: Lokal "Finezja" 13.07.05, 13:15 A coś Ty,Magdo...Tu sami zgryźliwi tetrycy się po forum szwendają i nie mają zielonego pojęcia o "Finezji"...A propos - gdzie to?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
magdula_k Re: Lokal "Finezja" 13.07.05, 17:00 :) koło Parku Stzreleckiego...obecnie nad sklepem AGD Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Lokal "Finezja" 20.07.05, 20:45 Chodzi o to ? Ale stronka to tylko informacyjna, bo za dużo szczegółów tam nie zamieścili... Odpowiedz Link Zgłoś
krzychu_es Re: Lokal "Finezja" 24.07.05, 17:12 Jak nie zapomnę to napiszę jak było po 20 sierpnia. Narazie jestem pod wrażeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychu_es Re: Lokal "Finezja" 22.08.05, 22:28 Witam ponownie ! No i minął 20 i 21 i zabawa była przednia! Świetna obsługa, dużo jedzenia, wszystko dopięte na ostatni guzik. Wszystkim gościom się podobało. Z moich uwag: - trzeba konkretnie powiedzieć: chcę tak i tak - i tak zrobią, - trzeba kupić dodatkowe napoje na własną rękę, pepsi skończyła się przed 21, - mieć własny alkohol tzn. szampana też, - balony trzeba zmieniać na własną rękę, nie zawsze wystarczy uzupełnić, - dostęp do sali w ograniczonym czasie. Finezja to lokal stworzony do imprez, wszystko jest tam organizowane pod konkretne zamówienie i starają się sprostać stawianym wymaganiom. Jest to lepsze podejście niż np w restauracjach gdzie mówią oferujemy to i to i jak Ci to odpowiada to się decyduj. Mam nadzieję że moje spostrzeżenia okażą się pomocne. Pozdrawiam i spieszę odsypiać przetańczone noce. Odpowiedz Link Zgłoś
magdula_k Re: Lokal "Finezja" 26.08.05, 12:25 Dzieki serdeczne za odpowiedź :) zapisałam Twoje spostrzeżenia i mam nadzieje ze my też będziemy zadowoleni jak i Wy :)) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś