Dodaj do ulubionych

Załamałem się trochę...

14.09.05, 16:05
...bo Włodek nam wypadł,ale na pocieszenie poglądałem sobie
to:motoryzacja.interia.pl/gal/targi_i_salony/galeria?
galId=5437&tytulGal=Frankfurt%202005
Pomarzyć zawsze wolno,nie?..
Obserwuj wątek
    • caro333 Re: Załamałem się trochę... 14.09.05, 16:07
      Cholera,znowu sie całość nie uaktywniła!Chodzi o fotoreportaż z targów moto we
      Frankfurcie.O!
      • qwerty.tarnow Re: Załamałem się trochę... 14.09.05, 17:09
        A c do linka, to chyba lepszy ten nie sądzisz? ;-)
    • qwerty.tarnow Re: Załamałem się trochę... 14.09.05, 17:08
      Wiadomość :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
      Koniec epoki normalnych wyborów - teraz to już w każdej kampanii zwyciężać
      będzie chamstwo i fałszerstwa.
      • lemuriza Re: Załamałem się trochę... 14.09.05, 17:31
        Zupełnie nieodpowiednio te dziewczyny ubrane. Mogą się zaziębić szybko jadąc
        autem np. kabrioletem.Nieprawdaż qwerty?
        • qwerty.tarnow Re: Załamałem się trochę... 14.09.05, 17:45
          Co do częsci - prawdaż, co do drugiej części - NIE prawdaż. :-P (A poza tym to
          była tylko odpowiedź na linka wklejonego przez Caro, bo jakichś zniewalających
          piękności to tam nie ma - chyba że w pomniejszeniu to tak marnie widać ;-) ).
          • teklat Re: Załamałem się trochę... 14.09.05, 18:17
            zapewne nie widać, że już nabyły zapalenie płuc i inne straszliwe choroby jak
            czyraczność i zapalenie ucha środkowego.... Oj, dziewczyny... dla was też
            seksowne czapeczki uszanki!
            • teresa50 Re: Załamałem się trochę... 14.09.05, 19:31
              Myślicie, że Caro jeździł cabrioletem niekompletnie ubrany ??? I stąd ta
              szyja ?
              • lemuriza Re: Załamałem się trochę... 14.09.05, 20:06
                faceci niby mówią, ze kobiety są słabymi kierowcami, ale jak na kalendarz albo
                do jakiejś reklamy to samochód plus kobieta obowiązkowo!
                • caro333 Re: Załamałem się trochę... 15.09.05, 09:14
                  Izo,dealerzy dobrze wiedzą,że my,mężczyźni chcielibyśmy mieć taki komplet:)))
                  • moniek76 Re: Załamałem się trochę... 15.09.05, 10:21
                    tak!! komplet!! Tylko żeby ta ładniejsza część tego kompletu pozostała raczej
                    na miejscu pasażera!! Bo za kierownicą to postrach, co????
                    • teresa50 Re: Załamałem się trochę... 15.09.05, 10:36
                      No nie powiesz mi, że ładniejszą częścią kompletu Porsche-Pamela Anderson jest
                      Pamela!! :-))
                      • qwerty.tarnow Re: Załamałem się trochę... 15.09.05, 11:25
                        Zależy o którym okresie życia Pameli będzie mowa. Bo jak zaczynała karierę to
                        była to całkowicie inna z wyglądu dziewczyna. I tamta rzeczywiście była ładna.
                        • teresa50 Re: Załamałem się trochę... 15.09.05, 11:48
                          Ale nie ładniejsza od Porsche Carrera :-P
                          • kuczman Re: Załamałem się trochę... 15.09.05, 12:42
                            A... bo to zalezy od punktu spojrzenia;))
                            Mezczyzni, statystycznie wyzsi od kobiet, widza to ciut inaczej i Pamela w
                            Porsche znacznie bardziej wabi pod takim katem spojrzenia!!!
                            • caro333 Re: Załamałem się trochę... 15.09.05, 13:17
                              Kuczman absolutnie ma rację!:) Ale zgaqdzam się również z Teresą.Z tego
                              kompletu wybrałbym porsche!:))
                              • qwerty.tarnow Re: Załamałem się trochę... 15.09.05, 13:21
                                Zależy którą Pamelę. :-P Tylko że mając na obrazku nowe porsche z obecną Pamelą
                                i dawne porsche z dawną Pamelą, to też nie można wybrać żadnego, bo po co mi
                                stara i brzydka Pamela (pomimo nowego porsche), oraz po co mi stare psujące
                                się, z drogimi częściami porsche (pomimo ładnej Pameli). I tak kółko się
                                zamyka. Bo opcja nowe porsche idawna Pamela jest technicznie niemołziwa do
                                realziacji, a opcja stare porsche i obecna Pamela jest ekonomicznie i
                                estetycznie nieopłacalne...
                  • lemuriza Re: Załamałem się trochę... 15.09.05, 13:20
                    caro, przecież Ty masz - i samochód i Aniołka
                    • lemuriza Re: Załamałem się trochę... 15.09.05, 13:22
                      Pamela A. uroda kiczowata...
                    • caro333 Re: Załamałem się trochę... 15.09.05, 13:26
                      Samochód....no tak,z definicji jest to samochód...:) Aniołek...Jest to
                      oczywiście aniołek...Ale to nie znaczy,że mam nie dostrzegać piękna także POZA
                      aniołkiem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka