caro333 14.09.05, 16:05 ...bo Włodek nam wypadł,ale na pocieszenie poglądałem sobie to:motoryzacja.interia.pl/gal/targi_i_salony/galeria? galId=5437&tytulGal=Frankfurt%202005 Pomarzyć zawsze wolno,nie?.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caro333 Re: Załamałem się trochę... 14.09.05, 16:07 Cholera,znowu sie całość nie uaktywniła!Chodzi o fotoreportaż z targów moto we Frankfurcie.O! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Załamałem się trochę... 14.09.05, 17:09 A c do linka, to chyba lepszy ten nie sądzisz? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Załamałem się trochę... 14.09.05, 17:08 Wiadomość :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Koniec epoki normalnych wyborów - teraz to już w każdej kampanii zwyciężać będzie chamstwo i fałszerstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Załamałem się trochę... 14.09.05, 17:31 Zupełnie nieodpowiednio te dziewczyny ubrane. Mogą się zaziębić szybko jadąc autem np. kabrioletem.Nieprawdaż qwerty? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Załamałem się trochę... 14.09.05, 17:45 Co do częsci - prawdaż, co do drugiej części - NIE prawdaż. :-P (A poza tym to była tylko odpowiedź na linka wklejonego przez Caro, bo jakichś zniewalających piękności to tam nie ma - chyba że w pomniejszeniu to tak marnie widać ;-) ). Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Załamałem się trochę... 14.09.05, 18:17 zapewne nie widać, że już nabyły zapalenie płuc i inne straszliwe choroby jak czyraczność i zapalenie ucha środkowego.... Oj, dziewczyny... dla was też seksowne czapeczki uszanki! Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Załamałem się trochę... 14.09.05, 19:31 Myślicie, że Caro jeździł cabrioletem niekompletnie ubrany ??? I stąd ta szyja ? Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Załamałem się trochę... 14.09.05, 20:06 faceci niby mówią, ze kobiety są słabymi kierowcami, ale jak na kalendarz albo do jakiejś reklamy to samochód plus kobieta obowiązkowo! Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Załamałem się trochę... 15.09.05, 09:14 Izo,dealerzy dobrze wiedzą,że my,mężczyźni chcielibyśmy mieć taki komplet:))) Odpowiedz Link Zgłoś
moniek76 Re: Załamałem się trochę... 15.09.05, 10:21 tak!! komplet!! Tylko żeby ta ładniejsza część tego kompletu pozostała raczej na miejscu pasażera!! Bo za kierownicą to postrach, co???? Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Załamałem się trochę... 15.09.05, 10:36 No nie powiesz mi, że ładniejszą częścią kompletu Porsche-Pamela Anderson jest Pamela!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Załamałem się trochę... 15.09.05, 11:25 Zależy o którym okresie życia Pameli będzie mowa. Bo jak zaczynała karierę to była to całkowicie inna z wyglądu dziewczyna. I tamta rzeczywiście była ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Załamałem się trochę... 15.09.05, 11:48 Ale nie ładniejsza od Porsche Carrera :-P Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Załamałem się trochę... 15.09.05, 12:42 A... bo to zalezy od punktu spojrzenia;)) Mezczyzni, statystycznie wyzsi od kobiet, widza to ciut inaczej i Pamela w Porsche znacznie bardziej wabi pod takim katem spojrzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Załamałem się trochę... 15.09.05, 13:17 Kuczman absolutnie ma rację!:) Ale zgaqdzam się również z Teresą.Z tego kompletu wybrałbym porsche!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Załamałem się trochę... 15.09.05, 13:21 Zależy którą Pamelę. :-P Tylko że mając na obrazku nowe porsche z obecną Pamelą i dawne porsche z dawną Pamelą, to też nie można wybrać żadnego, bo po co mi stara i brzydka Pamela (pomimo nowego porsche), oraz po co mi stare psujące się, z drogimi częściami porsche (pomimo ładnej Pameli). I tak kółko się zamyka. Bo opcja nowe porsche idawna Pamela jest technicznie niemołziwa do realziacji, a opcja stare porsche i obecna Pamela jest ekonomicznie i estetycznie nieopłacalne... Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Załamałem się trochę... 15.09.05, 13:20 caro, przecież Ty masz - i samochód i Aniołka Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Załamałem się trochę... 15.09.05, 13:22 Pamela A. uroda kiczowata... Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Załamałem się trochę... 15.09.05, 13:26 Samochód....no tak,z definicji jest to samochód...:) Aniołek...Jest to oczywiście aniołek...Ale to nie znaczy,że mam nie dostrzegać piękna także POZA aniołkiem... Odpowiedz Link Zgłoś