Dodaj do ulubionych

witam wszystkich tarnowian

12.10.05, 04:55
Obserwuj wątek
    • madai Re: witam wszystkich tarnowian 12.10.05, 11:22
      witaj :)
      • kuczman Re: witam wszystkich tarnowian 12.10.05, 12:35

Witaj:))
        Tarnowianka?
        • caro333 Re: witam wszystkich tarnowian 12.10.05, 15:36
          Niechby była i z...Mławy,ale od razu widać,że sympatyczna!:) Witaj,rzuć cumy
          choć na chwilkę.Nasz porcik niewielki,ale zaciszny i sympatyczny.Piwoszy tylko
          tu sekują...Bezskutecznie zresztą.Poza tym piwosze są elastyczni i jeśli jest
          taki mus - piją inne destylaty też!:))I prawie każdy wątek skręca u nas w
          alkoholową stronę,bo "...jeżeli człowiek musi,to ratuje się szklaneczką lub
          ucieczką..."(Osiecka)a ratunku potrzebują tu niemal wszyscy...:)Jest taka
          szanta o Feedlers Green - mitycznej ostatniej przystani żeglarzy i
          wielorybników "...Kiedy już tam dopłynę,oddam cumy na ląd/Wszystkie bary są
          czynne cały dzień i całą noc/piwo nic nie kosztuje/a dziewczęta jak sen/a rum
          w buteleczkach rośnie na każdym z drzew..." Ja to sobie często nucę jadąc
          samochodem...Resztę sobie dośpiewaj,doczytaj..:)
          • teklat Re: witam wszystkich tarnowian 12.10.05, 15:54
            Nie słuchaj Bożenka, tu nie ma przymusu picia piwa.
            Witaj i pisz! Niekoniecznie o trunkach. :)))
            A wiecie, że na krakowskim Kazimierzu jest knajpka, gdzie podają absynt?
            • madai Re: witam wszystkich tarnowian 12.10.05, 17:35
              wiemm :) a wiecie, ze takich knajpek jest duzo? nie tylko na kazimierzu? :)
              • lemuriza Re: witam wszystkich tarnowian 12.10.05, 18:43
                ratunku to może i wszyscy czasem potrzebują, ale na pewno nie muszą go szukać w
                alkoholu.
                Ten zresztą zdradliwy jest.. pomaga na krótko.
                • teklat Re: witam wszystkich tarnowian 12.10.05, 18:51
                  Tez tak myślę. Ale to jest ponoć niepopularne myślenie. Nudne i upierdliwe
                  raczej...
                  • lubona Re: witam wszystkich tarnowian 12.10.05, 18:58
                    Ja również sie przyłączę do powitania. Dodam jeszcze, że podoba mi się Twój
                    nick. ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka