caro333 Re: witam wszystkich tarnowian 12.10.05, 15:36 Niechby była i z...Mławy,ale od razu widać,że sympatyczna!:) Witaj,rzuć cumy choć na chwilkę.Nasz porcik niewielki,ale zaciszny i sympatyczny.Piwoszy tylko tu sekują...Bezskutecznie zresztą.Poza tym piwosze są elastyczni i jeśli jest taki mus - piją inne destylaty też!:))I prawie każdy wątek skręca u nas w alkoholową stronę,bo "...jeżeli człowiek musi,to ratuje się szklaneczką lub ucieczką..."(Osiecka)a ratunku potrzebują tu niemal wszyscy...:)Jest taka szanta o Feedlers Green - mitycznej ostatniej przystani żeglarzy i wielorybników "...Kiedy już tam dopłynę,oddam cumy na ląd/Wszystkie bary są czynne cały dzień i całą noc/piwo nic nie kosztuje/a dziewczęta jak sen/a rum w buteleczkach rośnie na każdym z drzew..." Ja to sobie często nucę jadąc samochodem...Resztę sobie dośpiewaj,doczytaj..:) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: witam wszystkich tarnowian 12.10.05, 15:54 Nie słuchaj Bożenka, tu nie ma przymusu picia piwa. Witaj i pisz! Niekoniecznie o trunkach. :))) A wiecie, że na krakowskim Kazimierzu jest knajpka, gdzie podają absynt? Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: witam wszystkich tarnowian 12.10.05, 17:35 wiemm :) a wiecie, ze takich knajpek jest duzo? nie tylko na kazimierzu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: witam wszystkich tarnowian 12.10.05, 18:43 ratunku to może i wszyscy czasem potrzebują, ale na pewno nie muszą go szukać w alkoholu. Ten zresztą zdradliwy jest.. pomaga na krótko. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: witam wszystkich tarnowian 12.10.05, 18:51 Tez tak myślę. Ale to jest ponoć niepopularne myślenie. Nudne i upierdliwe raczej... Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: witam wszystkich tarnowian 12.10.05, 18:58 Ja również sie przyłączę do powitania. Dodam jeszcze, że podoba mi się Twój nick. ;D Odpowiedz Link Zgłoś