1gomez 13.10.05, 19:35 zebralo mi sie na wspomnienia .poszperalem w wyszukiwarce .znalazlem tytuly ale watki sie nie otwieraja.dlaczego.could your help mi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: do Qwerty 13.10.05, 20:05 Hmmm, dziwne... Powinno się otwierać wszystko - przeważnie w nowym oknie toto wyskauje - może więc tu masz założóną jakąś blokadę otwierania kolejnych okienek przeglądarki? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: do Qwerty 14.10.05, 18:06 I jak? Pomogło? Działa już wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez Re: do Qwerty 14.10.05, 21:03 pomoglo sie rozczytalem w starociach.sciska za serce:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: do Qwerty 14.10.05, 21:39 Dawno nie zaglądałem wstecz - pewnie poarchiwizowało już gdzieś do maja, co? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: do Qwerty 14.10.05, 21:47 Z ciekawości zajrzałem wstecz i po raz pierwszy żałuję, że jednak nie poarchiwizowało - pasowałoby żeby do maja objęło tego trochę, to by się oczyściło forum z mnóstwa (niewidocznych, ale jednak istniejących) śmieci... Odpowiedz Link Zgłoś