rafera 18.10.05, 22:32 kto słyszał Monków z TArnowa? I co o nich sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malkontent_jeden Re: MONK 19.10.05, 02:32 Kiedys byli baaardzo niezli, ale dawno ich nie slyszalem. Odpowiedz Link Zgłoś
forum_nowe Re: MONK 19.10.05, 19:39 Nadal są świetni a nawet lepszy. Zobaczcie www.monk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tulipan154 Re: MONK 20.10.05, 08:30 są bardzo dobrzy, ciekawy coraz szerszy repertuar. kilka razy przed wakacjami ich słyszałem. maja bardzo ładną stronkę. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
atrac Re: MONK 23.10.05, 00:49 Monk to fenomenalna grupa, która wyróżnia się z szarego łupania na jedno kopyto. Niesamowicie ciekawe aranżacje i rewelacyjny pomysł na siebie. Nie będę tu uprawiał kryptoreklamy- powiem tyle: jeśli będzie koncert Monka to na pewno wam o tym zakomunikuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_jeden Re: MONK 23.10.05, 18:41 Do kryptoreklamy moznaby dodac klimacik pewnej knajpki na Zydowskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
rafera Re: MONK 23.10.05, 21:23 co ma wspólnego knajpka na Żydowskiej z MONKIEM?? Odpowiedz Link Zgłoś
atrac Re: MONK 24.10.05, 00:01 Nooo... widze ze malkontent jeden ma jakies wtyki w pewnej knajpce na zydowskiej:)) A jesli chodzi o powiazania to twierdze ze ma ich i to w sumie sporo... podstawowe jest takie ze jeden z czlonkow zespolu mnok jest wspolwlascicielem pewnej knajpki na zydowskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_jeden Re: MONK 24.10.05, 00:01 > co ma wspólnego knajpka na Żydowskiej z MONKIEM?? Zarzucisz mi kryptoreklame jezeli odpowiem, wiec nie odpowiadam. A moze mam przestarzale wiadomosci, tez mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
forum_nowe Re: MONK 28.10.05, 20:57 Ktoś może wie, gdzie i kiedy w najbliższym czasie można usłyszeć chłopaków z MONK??? Odpowiedz Link Zgłoś
verwa Re: MONK 03.11.05, 15:40 Monki są super. Ostatnio niestety maja jakąś dłuższą przerwę. Ale jak będzie gdzies ich koncert, to na pewno się pojawię. Coś miłego dla ucha innego niż podaje nam radio i tv. Odpowiedz Link Zgłoś
rafera Re: MONK 17.11.05, 21:38 kto bedzie 3.12. na koncercie? do zobaczenia, więc. Zobaczymy czy będzie czego posłuchać Odpowiedz Link Zgłoś