Dodaj do ulubionych

Klub seniora

13.03.06, 13:29
Pomocy! Moja mama emerytka poszukuje miłego towarzystwa. Nie mieszkam od wielu
lat w Tarnowie i zupełnie nie znam takich miejsc. Może ktoś słyszał o jakimś
klubie dla seniorów, gdzie ciekawie i sympatycznie. Bardzo liczę na Waszą
pomoc i jakieś namiary.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • lemuriza Re: Klub seniora 13.03.06, 17:14
      a w jakiej dzielnicy Mama mieszka?
      • rubena Re: Klub seniora 13.03.06, 17:53
        Mama mieszka blisko centrum, ale jeśli gdzieś dalej jest jakiś miły klub, lub
        coś interesującego dla seniorów, to też pewnie wchodzi w grę. Pozdrawiam
        • lemuriza Re: Klub seniora 13.03.06, 19:15
          Dawno, dawno temu w ramach obowiązków słuzbowych byłam na takim spotkaniu,
          stowarzyszenia ( nie pamiętam nazwy) , które skupiało starszych ludzi
          posiadających róznorakie hobby.
          Nie pamiętam nazwy niestety.
          W Tarnowie działa jednak kilka towarzystw ( chociażby wspomniane przez Teresę
          Towarzystwo Przyjaciół Węgier - swoją drogą z racji pracy w wydziale kultury
          też miałam przyjemność poznac kilka osób z tego towarzystwa).
          Myślę, że szczegółowych infromacji mogłabyś uzyskać w UM, w wydziale kultury.
          U mnie w Mościcach działa Towarzystwo Przyjaciół Mościc.
          • lemuriza Re: Klub seniora 13.03.06, 19:20
            www.tarnow.pl/adresy/index.php?cmd=showlist&idkat1=23&idkat2=18
            www.tarnow.pl/adresy/index.php?cmd=showlist&idkat1=32&idkat2=68
            • rubena Re: Klub seniora 15.03.06, 10:02
              Dziękuję za pomoc. Trafiłam już wcześniej na te strony, ale to nie to. Myślę o
              takich miejscach, które ktoś zna osobiście lub ze słyszenia, miejsca, gdzie
              starsi ludzie mogą się spotkać, coś wspolnie zrobić, wyjechać na wycieczkę itp.
              Ale jeszcze raz dzięki. Pozdrawiam.
              • teresa50 Re: Klub seniora 15.03.06, 14:03
                Wycieczki to w klubie seniora koło parku. Dowiem się dokladnie i napiszę ci.
                Wiem, że organizują co chwilę jakieś spotkania, bale, wyjazdy, fajna sprawa.
                • rubena Re: Klub seniora 15.03.06, 18:35
                  Bardzo dziękuję, czekam na informacje. Pozdrawiam.
                • rubena Re: Klub seniora 22.03.06, 17:55
                  teresa50 napisała:

> Wycieczki to w klubie seniora koło parku. Dowiem się dokladnie i napiszę ci.
                  > Wiem, że organizują co chwilę jakieś spotkania, bale, wyjazdy, fajna sprawa.
                  Czekam, czekam nadal na jakieś namiary. Pozdrawiam serdecznie.
                  • teresa50 Re: Klub seniora 24.03.06, 00:16
                    Ulica Piłsudskiego. Mały budynek przy Pałacu Młodzieży. Trzeba iść i się
                    zapisać i już można brać udział we wszystkich organizowanych imprezach. To się
                    chyba nazywa Klub Emerytów i Rencistów. Jeśli chcesz, mogę na e-mail wysłać nr.
                    telefonu mojej mamy, która tam chodzi i wszystko już osobiście wytłumaczy.
                    Pozdrawiam.
                    • rubena Re: Klub seniora 29.03.06, 12:48
                      Teresa bardzo dziękuję za informacje. To jest bardzo blisko. Jeśli możesz,
                      wyślij ten numer na priva. Życzę miłego dnia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka