Dodaj do ulubionych

Gdzie zapisać dziecko na lekcje tańca w Tarnowie?

17.07.08, 09:27
Gdzie można zapisać małe dziecko - chłopczyka 3 latka - na tańce w
Tarnowie? Czy wogóle są takie zajęcia dla małych dzieci? Słyszałam,
że w "Honoracie" są takie zajęcia, ale niestety tylko dla
dziewczynek, jak również w Pałacu Młodzieży (obok Parku
Strzeleckiego), lecz nie jestem zorientowana od jakiego wieku tam
przyjmują. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • dadgam Re: Gdzie zapisać dziecko na lekcje tańca w Tarno 16.10.08, 19:36
      trzeba podejść do jakiegoś przedszkola do nauczyciela tanca i zapytać :)
      chyba są takie zajęcia
      na początku roku szkolnego wisiały ogłoszenia w przedszkolach
    • rafmal_tarnow Re: Gdzie zapisać dziecko na lekcje tańca w Tarno 22.12.08, 13:33
      Ostatnio bardzo reklamuje się szkoła tańca Shiva przy Jana Pawła. To
      chyba nowa szkoła więc podejrzewam że muszą mieć wystarczającą
      liczbę chętnych żeby stworzyć grupę ale można się dopytać.
      • madzia410 Re: Gdzie zapisać dziecko na lekcje tańca w Tarno 12.02.10, 11:40
        Pałac Młodzieży.
    • cimka1 Re: Gdzie zapisać dziecko na lekcje tańca w Tarno 20.08.10, 13:43
      Honoraty nie polecam nawet największym wrogom. Moje dziecko chodziło tam na kurs
      tańca, przez kilka miesięcy. Choć wczesniej uwielbiała taniec, potem dostawała
      histerii na samo wspomnienie tego słowa. Prowadząca nie nadaje się do
      instruktażu tak małych dzieci (5 lat), jest oschła, zimna, nieprzyjemna,
      wprowadza silną konkurencję w wyniku czego starsze dzieci zdobywają nagrody, a
      młodsze - nie - byłam raz świadkiem tej afery, po prostu szok, zwycieskie dzieci
      dostaly nagrody, inne (młodsze) nie.. wyobraźcie sobie.. płacz i rozpacz tych
      małych przegranych dziewczynek, które płakając powtarzały "przecież ja też
      pięknie tańczę" po prostu HORROR!! HONORATA JEST BEZNADZIEJNA DLA MAŁYCH DZIECI,
      poza tym prowadząca wyraźnie promowała niektóre dzieci, których mamusie znała -
      było to tak wyraźne że aż obrzydliwe. Grupa nie składała się z samych 5 i 6
      latków, lecz przemieszana wiekowo, uwaga prowadzącej skupiała się wyłącznie na
      tych 'HOŁUBIONYCH' jak i po prostu - radzących sobie dzieciach. NIE POLECAM!
      • anncie12 taniec dla dzieci 17.09.15, 13:28
        Zgadzam się i również NIE POLECAM!! Podejście tej Pani do małych dzieci jest tragiczne. Byłam 1x i moje dziecko szło z chęcią a wyszło totalnie zawiedzione. Chodzi teraz na zajęcia do innej osoby i jest zachwycone!
    • moniakk79 Re: Gdzie zapisać dziecko na lekcje tańca w Tarno 20.08.10, 17:40
      o nie tylko nie honorata ta baba z tego klubu jest strasznie nie miła delikatnie
      mówiac ..Moje dziecko było raz i na tym koniec..Wrogowi nie polecam...
      • mag.ona Re: Gdzie zapisać dziecko na lekcje tańca w Tarno 26.08.10, 08:12
        Dobrze wiedzieć, bo właśnie zastanawiałam się nad Honoratą.Dzięki
        magdalena.onak@interia.eu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka