atob 15.10.03, 18:51 Nie chce krakac :D A dzis albo przegrana albo fartowny awans ... Ps Pozdrawiam z Warszawy ...:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: Dzis gra Wisla ... 15.10.03, 19:16 Tylko awans!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: Dzis gra Wisla ... IP: *.dipool.highway.telekom.at 15.10.03, 20:08 wisla jak wisla tarnowia pany.szkoda ze to tylko czarny chumor Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Dzis gra Wisla ... 15.10.03, 20:15 Czemu czarny? Może się kiedyś Tarnovii uda? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: 1:1 15.10.03, 21:32 qwerty.tarnow napisał: > Na chwilę obecną! Bedzie dogrywka ...jestem prawie pewny :) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: 1:1 15.10.03, 21:35 Może jednak nie? I mecz rozstrzygnie się na korzyść Wisły od razu? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow No i Wisła wygrała! 15.10.03, 22:26 Bez dogrywek. Kończąc mecz z przewagą 3 zawodników. A ja meczu wcale nie oglądałem a i tak wiem wszystko. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Dzis gra Wisla ... 16.10.03, 08:02 tradycja1 napisała: > a o co chodzi? > hehehe No widzisz atob, chlopaki dały sobie radę. Nie jestem wielkim fanem Wisły, ale w końcu to Polska druzyna. Brawo!!!! No i te trzy czerwone kartki.... hmmm.... dawno nie widziałam takiego festiwalu. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Dzis gra Wisla ... 16.10.03, 09:57 tradycja1 napisała: > a o co chodzi? > hehehe Wisła grała mecz kwalifikacyjny w Pucharze UEFA. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Dzis gra Wisla ... 16.10.03, 10:02 A zaraz pewnie Tradycja wystosuje kolejne pytanie: "ale o co chodzi?" - tak jak w tym kawale o taksówkarzu: Wsiada pijany gość do taxi, a kierowca pyta: - Dokąd jedziemy? - A o so chozi? - pyta pijackim głosem pasażer. - No dokąd jedziemy? - Ale o so chozi? - Chcę wiedzieć dokąd mam pana zawieźć. - mówi rozzłoszczony taksówkarz - Wsiadł pan, chce pan jechać, więc mam prawo zapytać dokąd? - A ja chse wiedzieć o so chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Dzis gra Wisla ... 16.10.03, 14:18 Wiem ,wiem o co chodzi i w kawale i w watku i nie bylam pijana pytajac sie o co chodzi :) Tak sie tylko przekomarzam z atobem, bo pilka nozna to jego dyzurujacy temat. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Dzis gra Wisla ... 16.10.03, 19:30 tradycja1 napisała: > Wiem ,wiem o co chodzi i w kawale i w watku i nie bylam pijana pytajac sie o > co chodzi :) Bylem pewny ze wiesz o co chodzi bo jak mi sie wydaje sporo dowiedzialas sie o pilce noznej odemnie...choc moze niekoniecznie Cie to interesuje ;););) hihihi > Tak sie tylko przekomarzam z atobem, Przekomarzanie sie z Toba Tradi to sama slodycz :) > bo pilka nozna to jego dyzurujacy temat. Oj bez przesady ... napisze jeden sportowy poscik tygodniowo :D Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Dzis gra Wisla ... 16.10.03, 23:25 Wcale nie twierdziłem, że byłaś pijana. A kawał napisałem, bo mi się akurat skojarzył ze zdaniem z Twojej wypowiedzi. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Dzis gra Wisla ... 19.10.03, 22:54 Wisła dziś grała i wygrała. 5:0 :-))) Odpowiedz Link Zgłoś