bmwd 19.03.09, 22:04 Ktorą restaurację polecacie na uroczyste spotkanie towarzyskie uwzględniając wystrój, obslugę, jakośc potraw , ceny itp,Bristol czy Impresję? bardzo zalezy mi na rzetelnej ocenie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmwd Re: Impresja czy Bristol? 23.03.09, 20:58 Tarnowianie- proszę Was o opinie, to jest dla mnie wazne.Mam spotkanie w tarnowie - mieszkam 300 km. od Tarnowa.Pomózcie wybrac mi lokal dla moich gości. Odpowiedz Link Zgłoś
eemaa Re: Impresja czy Bristol? 14.05.09, 19:43 goscilam dwa razy w Bristolu. raz byla to studniowka juz ladnych pare lat temu, pozniej spotkanie rodzinne dla kilkunatu osob. i musze powiedziec, ze bardzo sie zawiodlam. obsluga moze i jest mila, wystroj nie najgorszy, ale niestety jedzenie bylo koszmarne. na studniowce moze dlatego, ze to masowka prawie nic nie nadawalo sie do jedzenia. niestety.slyszlam tez opinie o weselu w tym lokalu, ze niestet goscie jak i mlodzi mieli zastrzezenia. zas o impresji nie moge powiedziec nic zlego. jedzenie smaczne, ladne wnetrze mila obsluga. nie wiedzialam niczego zlego. nie wiem jakiego typu ma byc to spotkanie, ale smialo moge polecic tez tatrzanska. tam jedzenie jest ok i obsluga mila:) Odpowiedz Link Zgłoś