qwerty.tarnow 20.12.03, 21:25 Przeczytajcie sobie to: motoryzacja.interia.pl/news?inf=456170 Polacy wszystko potrafią. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lubona Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 21:48 A potem zdziwienie, czemu nas nie lubią i nie chcą za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 21:53 I z jednej strony takie wyczyny martwią, ale z drugiej strony pokazują, że polskie umysły potrafią zaskoczyć i wymyśleć nawet nabjardziej zaskakujące rozwiązania. Szkoda tylko że duża część z tych rozwiązań jest wykorzystywana w niecnych celach. :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 22:11 Aby nie było tak minorowo, pokusze sie o stwierdzenie, że może to my tylko tak na to patrzymy. Przecież inne narody mówią prawie to i tak samo. Może jednak nie jest tak źle? Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 22:29 Coś mi się wydaje, ze nie jesteś zbyt pewny. Może jestem zbyt wielką optymistką, nie chciałabym powiedziec naiwniaczką? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 22:31 Eee, nie. Byłem po prostu "oszczędny w słowach", bo dokonując tamtego wpisu akurat miałem inną ważną rzecz w danym momencie do wykonania, więc się spieszyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 22:37 To dobrze, bo już myślalam, że może musze coś w sobie zmienić. Lubię jednak tę resztkę optymizmu, która we mnie została i czasem się ujawnia.Coraz jednak rzadziej, jak zauważyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 22:40 Najważniejsze to znaleźć pozytywną stronę wszystkiego. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 22:44 qwerty.tarnow napisał: > Najważniejsze to znaleźć pozytywną stronę wszystkiego. :-) Aż taką hura - optymistką nie jestem, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 22:49 To niekoniecznie huraoptymizm. To po prostu pogodne spojrzenie na życie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 22:57 Gdzie tu zachowac pogodne spojrzenie, jak nawet rzeczy martwe odmawiają posłuszeństwa. Moj internet znowu chodzi na piechotę, ale nic to ja go przetrzymam, nie dam sie. Jak optymizm, to optymizm. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:00 O! To jest to! Nie daj się technice! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:04 Ja się postaram, ale chyba nie ma mocnych. Pewnie trzeba dać mu odpocząć, może jutro się odwdzięczy? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:09 Internet to rzecz martwa: nie potrzebuje wypoczynku, a równocześnie nie ma daru wdzięczności. Posiada jednak umiejętność psucia się. Lepiej więc korzystać z niego póki jest. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:14 Chyba się jednak wystraszył, bo cos szybciej "idzie". Może jednak nie masz racji? Może jednak siedzi tu jakiś dobry duszek? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:16 Dobry duszek - "internecik". ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:18 Qwerty, dzięki ale nie chce się otworzyć, czemu? Czyżby Internecik zaspał? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:21 Może nie dosstał jeść? Lubi podobno wcinać rachunki. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:23 A moze nie podobała mu sie ta kartka? Dalej nie chce mi się otworzyć. Szkoda, bo jestem bardzo ciekawa. Może cos nie takrobię? Klikam na nią i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:28 Hmmm, chodzi o tą kartkę przesłaną mailem? To jest link do strony. Powinno się otworzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:30 No właśnie nie otwiera się. Zobaczę z tutejszej poczty, bo patrzyłam w Outlooku. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:33 Tylko nie wiem, czy przypadkiem Outlook nie ściągnął Ci tego listu kompletnie na komputer i nie wykasował z konta www? Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:37 Wypowiedziałeś to chyba w złą godzinę. Chyba to zrobił, bo na poczcie gazety nic nie ma, a ja dalej tego nie moge otworzyć. No i powiedz nie mam racji? Chyba internecik mnie nie lubi:-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:42 To nie "Internecik". To program pocztowy. Widać masz ustawioną opcję, żeby Outlook usuwał listy z konta www i przechowywał je tylko na komputerze. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:45 Wobec tego, jeśli się nic nie otwiera, to zerknij tutaj: kartki.wp.pl/nowakartka.html?kid=1208 To jest wzór tej kartki. W treści nie było nic wartościowego. ;-) (P.S. Nie zapomnij włączyć głośników i kliknąć na zwierzaka!). Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:52 Dzięki. Zobaczyłam i bardzo mi się podoba. Jednak niech mi odda kartkę ten, kto ją ma. Nieważne czy Internecik, czy "Komputerecik" To moje, a nie ich. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:46 Aż tak mądra to nie jestem. Jednak nigdy mi sie jeszcze tak nie stało. To znaczy, że nie zobaczę tej kartki? Nie ma sposobu, a chcialabym ją zobaczyc. :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:48 Odpowiedź w moim dzisiejszym wpisie z godz. 23.45. Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:57 Widziałam i jeszcze raz dziekuję. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:57 Kartka jest gdzieś w sieci. Link do niej jest w mailu,który jest w Twoim programie pocztowym. Dziwne jest tylko to, że ten link nie chce się otworzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:59 A jeśli dalej nie będzie działać, to może pozostali forumowicze podeślą Ci link do tej kartki? Bo kartka była adresowana do wszystkich forumowiczów. A ja niestety nie mam linku do treści samej kartki. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 30.09.04, 14:41 A w międzyczasie wyszło na jaw kto takiego maybacha mógł w pOlsce posiadać. Ciekawe czy z tego samego źródła? :-P Odpowiedz Link Zgłoś