Dodaj do ulubionych

Wątpliwy zaszczyt

20.12.03, 21:25
Przeczytajcie sobie to:

motoryzacja.interia.pl/news?inf=456170
Polacy wszystko potrafią. ;-)))
Obserwuj wątek
    • lubona Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 21:48
      A potem zdziwienie, czemu nas nie lubią i nie chcą za granicą.
      • qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 21:53
        I z jednej strony takie wyczyny martwią, ale z drugiej strony pokazują, że
        polskie umysły potrafią zaskoczyć i wymyśleć nawet nabjardziej zaskakujące
        rozwiązania. Szkoda tylko że duża część z tych rozwiązań jest wykorzystywana w
        niecnych celach. :-(((
        • lubona Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 22:11
          Aby nie było tak minorowo, pokusze sie o stwierdzenie, że może to my tylko tak
          na to patrzymy. Przecież inne narody mówią prawie to i tak samo. Może jednak
          nie jest tak źle?
          • qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 22:15
            Być może...
            • lubona Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 22:29
              Coś mi się wydaje, ze nie jesteś zbyt pewny. Może jestem zbyt wielką
              optymistką, nie chciałabym powiedziec naiwniaczką?
              • qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 22:31
                Eee, nie. Byłem po prostu "oszczędny w słowach", bo dokonując tamtego wpisu
                akurat miałem inną ważną rzecz w danym momencie do wykonania, więc się
                spieszyłem.
                • lubona Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 22:37
                  To dobrze, bo już myślalam, że może musze coś w sobie zmienić. Lubię jednak tę
                  resztkę optymizmu, która we mnie została i czasem się ujawnia.Coraz jednak
                  rzadziej, jak zauważyłam.
                  • qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 22:40
                    Najważniejsze to znaleźć pozytywną stronę wszystkiego. :-)
                    • lubona Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 22:44
                      qwerty.tarnow napisał:

> Najważniejsze to znaleźć pozytywną stronę wszystkiego. :-)
                      Aż taką hura - optymistką nie jestem, niestety.
                      • qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 22:49
                        To niekoniecznie huraoptymizm. To po prostu pogodne spojrzenie na życie. :-)
                        • lubona Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 22:57
                          Gdzie tu zachowac pogodne spojrzenie, jak nawet rzeczy martwe odmawiają
                          posłuszeństwa. Moj internet znowu chodzi na piechotę, ale nic to ja go
                          przetrzymam, nie dam sie. Jak optymizm, to optymizm.
                          • qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:00
                            O! To jest to! Nie daj się technice! :-)))
                            • lubona Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:04
                              Ja się postaram, ale chyba nie ma mocnych. Pewnie trzeba dać mu odpocząć, może
                              jutro się odwdzięczy?
                              • qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:09
                                Internet to rzecz martwa: nie potrzebuje wypoczynku, a równocześnie nie ma
                                daru wdzięczności. Posiada jednak umiejętność psucia się. Lepiej więc
                                korzystać z niego póki jest. :-)
                                • lubona Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:14
                                  Chyba się jednak wystraszył, bo cos szybciej "idzie". Może jednak nie masz
                                  racji?
                                  Może jednak siedzi tu jakiś dobry duszek?
                                  • qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:16
                                    Dobry duszek - "internecik". ^_^
                                    • lubona Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:18
                                      Qwerty, dzięki ale nie chce się otworzyć, czemu? Czyżby Internecik zaspał?
                                      • qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:21
                                        Może nie dosstał jeść? Lubi podobno wcinać rachunki. ;-)
                                        • lubona Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:23
                                          A moze nie podobała mu sie ta kartka? Dalej nie chce mi się otworzyć. Szkoda,
                                          bo jestem bardzo ciekawa. Może cos nie takrobię? Klikam na nią i nic.
                                          • qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:28
                                            Hmmm, chodzi o tą kartkę przesłaną mailem? To jest link do strony. Powinno się
                                            otworzyć.
                                            • lubona Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:30
                                              No właśnie nie otwiera się. Zobaczę z tutejszej poczty, bo patrzyłam w
                                              Outlooku.
                                              • qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:33
                                                Tylko nie wiem, czy przypadkiem Outlook nie ściągnął Ci tego listu kompletnie
                                                na komputer i nie wykasował z konta www?
                                                • lubona Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:37
                                                  Wypowiedziałeś to chyba w złą godzinę. Chyba to zrobił, bo na poczcie gazety
                                                  nic nie ma, a ja dalej tego nie moge otworzyć. No i powiedz nie mam racji?
                                                  Chyba internecik mnie nie lubi:-(((((
                                                  • qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:42
                                                    To nie "Internecik". To program pocztowy. Widać masz ustawioną opcję, żeby
                                                    Outlook usuwał listy z konta www i przechowywał je tylko na komputerze.
                                                  • qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:45
                                                    Wobec tego, jeśli się nic nie otwiera, to zerknij tutaj:

kartki.wp.pl/nowakartka.html?kid=1208
                                                    To jest wzór tej kartki. W treści nie było nic wartościowego. ;-)

(P.S. Nie zapomnij włączyć głośników i kliknąć na zwierzaka!).
                                                  • lubona Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:52
                                                    Dzięki. Zobaczyłam i bardzo mi się podoba. Jednak niech mi odda kartkę ten,
                                                    kto ją ma. Nieważne czy Internecik, czy "Komputerecik" To moje, a nie ich. ;-)
                                                  • lubona Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:46
                                                    Aż tak mądra to nie jestem. Jednak nigdy mi sie jeszcze tak nie stało. To
                                                    znaczy, że nie zobaczę tej kartki? Nie ma sposobu, a chcialabym ją
                                                    zobaczyc. :-((
                                                  • qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:48
                                                    Odpowiedź w moim dzisiejszym wpisie z godz. 23.45.
                                                  • lubona Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:57
                                                    Widziałam i jeszcze raz dziekuję. :-)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 21.12.03, 00:04
                                                    Miło mi. :-)))
    • qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:57
      Kartka jest gdzieś w sieci. Link do niej jest w mailu,który jest w Twoim
      programie pocztowym. Dziwne jest tylko to, że ten link nie chce się otworzyć.
      • qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 20.12.03, 23:59
        A jeśli dalej nie będzie działać, to może pozostali forumowicze podeślą Ci
        link do tej kartki? Bo kartka była adresowana do wszystkich forumowiczów. A ja
        niestety nie mam linku do treści samej kartki.
        • lubona Re: Wątpliwy zaszczyt 21.12.03, 00:05
          Dziękuje.
          • qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 21.12.03, 00:09
            Proszę uprzejmie. :-D
    • qwerty.tarnow Re: Wątpliwy zaszczyt 30.09.04, 14:41
      A w międzyczasie wyszło na jaw kto takiego maybacha mógł w pOlsce posiadać.
      Ciekawe czy z tego samego źródła? :-P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka