Dodaj do ulubionych

Apokalipsa

15.02.13, 17:59
Apokalipsa

Istanie się dzień że papież się sam odwołany się pocznie
I gromy piorunowe w Bazylikę bić będą
I ciała niebieskie spadać będą i świecąc rozrywać kalecząc
ludzi też
I będą inne meteory blisko Ziemi przelatywać a źli ludzie bojaźni
dostąpią,
Tylko masoni nadal będą zbierać się w swoich ogródkach
I przy gilu świętować nadal bo oni to sprawcą apokalipsy że sa.
Obserwuj wątek
    • hardy1 Re: Apokalipsa 15.02.13, 19:01
      Apokalipsa innego rodzaju jest. Dla JaroZbawa.
      W poniedziałek miał być w mediach news o złożeniu wniosku o odwołaniu rządu. B XVI zabrał newsa swoją rezygnacją.
      Dzisiaj miał być inny news (nawet zapomniałem już jaki, tyle ich Największy z Prezesów wymyśla). To cholerny meteroid znów zabrał newsa.

Nie dość że boskie siły, to i kosmiczne także zabierają ciągle te newsy. I jak żyć, panie premierze, no jak żyć?! tongue_out
      • k.karen Re: Apokalipsa 15.02.13, 19:29
        To masony z cyklistami tak
        wespół w zespół by żądz moc móc zmóc big_grin

Ale, ale... NASA i pozostałe agencje kosmiczne śledzą asteroidę 2012 DA14.
        Około godziny 20:30 naszego czasu, znajdzie się najbliżej Ziemi, nad Oceanem Indyjskim.
        NASA przekazuje "na żywo" obrazy z lotu 2012 DA14 w specjalnym programie telewizji.

Tu linki na strony NASA i inne:

www.polskieradio.pl/23/3/Artykul/783236,Asteroida-zbliza-sie-do-ziemi-Relacja-na-zywo
        • hardy1 Re: Apokalipsa 15.02.13, 20:00
          ...i wszystkie inne wrogie siły się sprzysięgły tongue_out
          Karen, dzięki za link. Na tvn24 tez już zaczął się wieczór z tą asteroidą. Oglądam smile
          • kkkkosmita Re: Apokalipsa 15.02.13, 20:04
            to ja też zerknę na to dziwowisko...
            Co to za czasy?
            co za obyczaje!?
            Żeby kamulce, bez skrzydeł... wokół Ziemi latały!!!!
            O tempora o mores!
            za moich czasów to takiego zgorszenia nie było!big_grin

no ale... zerknę na to zgorszenie!
            Jak wszyscy... no to przecież nie mogę sam siebie dyskryminować...tongue_out
            http://wstaw.org/m/2012/03/26/k%C3%B3%C5%84_AWATAR.jpg
            • kicho_nor Re: Apokalipsa 15.02.13, 20:09
              O Wy!
              Się nie martwcie
              Kosmos pełen troski
              Choć wszystko sczeźnie
              Zostanie tylko
              Cejrowski
              • kkkkosmita Re: Apokalipsa 15.02.13, 20:22
                Zostaną też karaluchiiii
                no i może szczury!
                Wolę w lepszym towarzystwie
                wybuchnąć gdzieś w chmury! tongue_out

• hardy1 Re: Apokalipsa 15.02.13, 20:49
                  Na szczęście minęło!
                  Nie tylko karaluchy przetrwały.
                  My też żeśmy życie zachowały tongue_out
                  Brakowało minut kilkanaście
                  a skończyłyby się ludzkie waśnie.
                  Przynajmniej tam, gdzie wybuchłaby.
                  Ufff...mało brakowało. Aby, aby wink
            • hardy1 Re: Apokalipsa 15.02.13, 20:53
              Masz rację, Kosmito! Sodoma i Gomora! Żeby kamienie same z siebie latały po niebie?! Do tego jeszcze żywiznę straszyły? Krowy mleko przestanom dawać, cielaki z dwoma głowami bendom siem rodziić, kury pozdychajom tongue_out
              • mirekms Re: Apokalipsa 15.02.13, 21:02
                z niebios (link)
                • illmatar Re: Apokalipsa 15.02.13, 22:53
                  Najbardziej mi się podoba amerykańskie salutowanie do gołej głowy
              • 1agfa Re: Apokalipsa 15.02.13, 21:30
                Na koniec swiata sie zanosiło, a Wy sobie podśmiecwuszki robiecie, skaranie! Pisprezes najwiekszy pechowiec big_grin, "zakryły go" wszystkie moce ziemskie i nieziemskie! do tego groza nad innymi ludziskami też wisiała.
                Trzeba by zaczynać od początku, od iluś tam milionów lat wstecz, bo my nie od małpy (ta była pośrodku), tylko od (pra)szczura. Jak dzisiaj w tivi słyszałem: od (pra)szczura! Z białym podbrzuszem i włochatym suspicious ogonem, brzmiał opis.
                Dowód ze słyszenia big_grin

hardy1 napisał:

> Masz rację, Kosmito! Sodoma i Gomora! Żeby kamienie same z siebie latały po nie
                > bie?! Do tego jeszcze żywiznę straszyły? Krowy mleko przestanom dawać, cielaki
                > z dwoma głowami bendom siem rodziić, kury pozdychajom tongue_out

Sodomia i Gomoria, olaboga, olaboga big_grin big_grin
                • kkkkosmita Re: Apokalipsa 15.02.13, 23:37
                  No dooobrze...

To jeszcze dodam...
                  czy nie poczuliście się, że lecicie na statku kosmicznym o nazwie Ziemia...
                  i że może dojść do katastrofy...

Ciekawe... ilu ludzi na świecie to poczuło...
                  Im więcej tym lepiej!

• hardy1 Re: Apokalipsa 16.02.13, 10:18
                    Agfo, jak znam Twoją miłość do żywizny wszelakiej, to masz pewnie takiego potomka naszego (pra)szczura...i jeszcze go dożywiasz tongue_out

Kosmito, myślałem że zadrżałem...a to Matka ma Gaja pod nogami zadrżała, kiedy ta asteroida bliziutko przeleciała. Matka o nas tak w obawie zadrżała...)

PS. Wiem jedno. Największy z Najmniejszych Prezesów jest po prostu Prorokiem. Największym Prorokiem! Jego zapowiedź "czegoś baaardzo ważnego" to naprawdę zapowiedź czegoś dramatycznego! Tyle że nie chce ludzi straszyć, więc coś tam o innym mamrocze...po co tuziemców niepotrzebnie straszyć tongue_out
                    • kkkkosmita Re: Apokalipsa 19.02.13, 12:22
                      to Matka ma Gaja pod nogami zadrżała,
                      kiedy ta asteroida bliziutko przeleciała. Matka o nas tak w obawie zadrżała...

Oglądałem filmiki z upadku meteorytu w Czelabińsku...
                      Były tam nagrane również głosy obserwatorów.
                      Zwrócił moją uwagę spokój i brak paniki w tych głosach...i w wielu wypadkach...całkiem słuszne spostrzeżenia.
                      Z przeczytanych, to najbardziej ucieszyły mnie słowa jednej takiej kobitki...
                      Ona wpadła w panikę i zabrała z mieszkania paszport i KOTA(!!!) i wybiegła na ulicę...
                      Nie zabierała pienędzy..., kosztowności...
                      Tylko kota złapała pod pachę! big_grinbig_grinbig_grin
                      Kurcze, gdyby była moją sąsiadką... i straciłaby dom, to mogłaby pomieszkać u mnie! big_grinbig_grinbig_grin

• hardy1 Re: Apokalipsa 19.02.13, 17:40
                        Słuszne spostrzeżenie, Kosmito. Mieszkańcy Czelabińska nie wpadali w panikę, w spokoju obserwowali meteoroid i nagrywali filmiki. To chyba mentalność, trochę "fatalistyczna" (?), wynikająca z ich historii. Tyle przeżyli w swojej historii, że "bele co" ich nie ruszy. Nawet ten filmik z klasy z małymi uczniami, czy przed szkołą...było trochę pisków, ale większość wyszła w spokoju.
                        Zastanawiam się, jakby wyglądał katastroficzny film nagrany w Rosji...amerykańskie zawsze pokazują panikę tłumu.

W przypadku nagłej katastrofy schwyciłbym z domu dwie podstawowe rzeczy - osobiste dokumenty i rodzinne ważne papiery. Wszystko inne to furda. Kota bym nie zabrał z powodów obiektywnych tongue_out
                        • kkkkosmita Re: Apokalipsa 19.02.13, 20:17
                          To chyba mentalność,trochę "fatalistyczna" (?), wynikająca z ich historii.

Obserwowałem na takim filmiku jeden samochó. Jechał on z przody...
                          Na widok ognia na niebie... przyspieszył w kierunku miasta i zaczął... bardzo szybko jechać...

Mentalność... nooo... niby coś w tym jest..... a może jednak tym właściwym słowem, jest fatalizm... bez mentalnościii.
                          ha ha ha... jak mam zginać to zginę...
                          a jak nie zginę to puszczę filmik na jutubie...
                          Osoby towarzyszące kręcącym filmiki, kobiety... też nie piszczały, zachowywały się spokojnie...
                          Przyznaję, że zrobiło to na mnie bardzo dobre wrażenie...

Kota bym nie zabrał z powodów obiektywnych tongue_out
                          EEEEeeeee.... bo go nie masz! tongue_outbig_grin
                          ale tak kobitka to słodko się zachowała...
                          życie domowe ratowała... nawet w kociej skórze! tongue_outtongue_outbig_grinbig_grin
                          • hardy1 Re: Apokalipsa 19.02.13, 21:13
                            Mentalność, Kosmito, mentalność. W tym fatalizm - jak mam zginąć...a jak nie zginę...
                            Coś w tym jest.

Właśnie, nie mam kota smile Gdyby jednak przypadkiem napatoczył się u mnie w domu jakiś IT, jakiś mały milutki Kosmita...to bym go pod pachę w biegu chwycił i też wyniósł suspicious
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka