kicho_nor 22.12.13, 11:29 Idą skoki, na nartach Nasi górą Jedni nasi przed skokiem chrześcijańsko się żegnają A jeden taki napisał na nartach pisakiem: szeroko w dupie To nie po chrześcijańsku że tak napisał i że wygrał. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hardy1 Re: Ale skoczył 22.12.13, 12:26 Cieszę się z bardzo dobrych skoków całej polskiej drużyny. Wreszcie doczekaliśmy się grupy skoczków na światowym poziomie, a nie tylko jednego. Jestem racjonalistą, ale nie przeszkadza mi przeżegnanie się przez zawodnika. To jego osobista sprawa, nie musi się z tym kryć. Co do napisu o "luzie w dupie" - to nie jego słowa, to zwrot trenera w trakcie treningów - ma się rozluźnić w czasie skoku, nie ma być spięty; wtedy lepiej i dalej się skacze. Zapisał więc... jak widać, pomogło skoczkowi Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Ale skoczył 22.12.13, 12:40 Tak czy inaczej podoba mi się taki napis pasuje na koszulki albo na jakieś logo Odpowiedz Link
1agfa Re: Ale skoczył 23.12.13, 15:23 Napis zdziałał "cuda" ten napis przypominał, aby się nie spinać (chyba Hardy już coś takiego napisał). Sportowiec (i nie tylko) spięty, zdenerwowany, jest tylko o krok od przegranej albo kontuzji. Wklejam link o sukcesach polskich sportowców; najpierw ciężka praca, solidne treningi, a potem na start...i luz w d...! www.sport.pl/soczi2014/1,134860,15181781,Soczi_2014__Media_o_sukcesach_skoczkow_i_Kowalczyk_.html#BoxSportTxt kicho_nor napisał: > Tak czy inaczej podoba mi się taki napis pasuje na koszulki > albo na jakieś logo Odpowiedz Link
hardy1 Re: Ale skoczył 23.12.13, 18:28 Agfo, napis zdziałał cuda ... ale nawet geniusz w skokach musi wpierw nauczyć się skakać na treningach. A potem tylko luz w d... i daleeekooo )) Odpowiedz Link