Dodaj do ulubionych

Ale skoczył

22.12.13, 11:29
Idą skoki, na nartach
Nasi górą
Jedni nasi przed skokiem chrześcijańsko się żegnają
A jeden taki napisał na nartach pisakiem: szeroko w dupie
To nie po chrześcijańsku że tak napisał i że wygrał.
Obserwuj wątek
    • hardy1 Re: Ale skoczył 22.12.13, 12:26
      Cieszę się z bardzo dobrych skoków całej polskiej drużyny. Wreszcie doczekaliśmy się grupy skoczków na światowym poziomie, a nie tylko jednego.
      Jestem racjonalistą, ale nie przeszkadza mi przeżegnanie się przez zawodnika. To jego osobista sprawa, nie musi się z tym kryć.
      Co do napisu o "luzie w dupie" - to nie jego słowa, to zwrot trenera w trakcie treningów - ma się rozluźnić w czasie skoku, nie ma być spięty; wtedy lepiej i dalej się skacze. Zapisał więc... jak widać, pomogło skoczkowi smile
      • kicho_nor Re: Ale skoczył 22.12.13, 12:40
        Tak czy inaczej podoba mi się taki napis pasuje na koszulki
        albo na jakieś logo
        • 1agfa Re: Ale skoczył 23.12.13, 15:23
          Napis zdziałał "cuda" wink ten napis przypominał, aby się nie spinać (chyba Hardy już coś takiego napisał).
          Sportowiec (i nie tylko) spięty, zdenerwowany, jest tylko o krok od przegranej albo kontuzji.

Wklejam link o sukcesach polskich sportowców; najpierw ciężka praca, solidne treningi, a potem na start...i luz w d...! big_grin

www.sport.pl/soczi2014/1,134860,15181781,Soczi_2014__Media_o_sukcesach_skoczkow_i_Kowalczyk_.html#BoxSportTxt

kicho_nor napisał:

> Tak czy inaczej podoba mi się taki napis pasuje na koszulki
          > albo na jakieś logo
          • hardy1 Re: Ale skoczył 23.12.13, 18:28
            Agfo, napis zdziałał cuda smile
            ... ale nawet geniusz w skokach musi wpierw nauczyć się skakać na treningach. A potem tylko luz w d... i daleeekooo smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka