ulisses-achaj 31.12.13, 10:17 www.djoles.pl/mp3/pobierz/1514527,nasza-basia-kochana-piosenka-na-nowy-rok.html Wiosny " w środku" i we wszystkim, co jest Wam bliskie i drogie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hardy1 Re: Na Nowy Rok :-) 31.12.13, 10:46 Wszystkim - dobrego, lepszego Nowego Roku, życzę Odpowiedz Link
k.karen Re: Na Nowy Rok :-) 31.12.13, 11:00 Ziemia wita Nowy Rok! W tej chwili mieszkańcy Samoa i wysp Kiribati witają 2014. Jeszcze raz Wszystkim - DOSIEGO ROKU! Happy New Year Countdown 2014 Odpowiedz Link
1agfa Re: Na Nowy Rok :-) 31.12.13, 11:55 Tak jest Karen , właśnie w dalekich krainach ludzie zaczęli wylegać na plaże, już witają Nowy Rok sztucznymi ogniami i zabawą Już wkrótce dotrze do nas Do Siego Roku! k.karen napisała: > Ziemia wita Nowy Rok! > W tej chwili mieszkańcy Samoa i wysp Kiribati witają 2014. > > Jeszcze raz Wszystkim - DOSIEGO ROKU! Odpowiedz Link
1agfa Re: Na Nowy Rok :-) 31.12.13, 12:43 PS. Naprawdę podoba mi się, zauważyłem (i dziękuję Ci Karen ) Sylwestrowo-Noworoczny odświętny napis u bram Podwórka; żywy a nie krzykliwy, ozdobny, a nie makatkowy. Brawo Przyjemnie będzie witać Nowy Rok pod takim napisem. Odpowiedz Link
hardy1 Re: Na Nowy Rok :-) 31.12.13, 19:42 Jasne, że przyjemnie Tyle ile trzeba, wtedy, kiedy trzeba Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Na Nowy Rok :-) 31.12.13, 10:59 i wersja minimalistyczna oby gorszy nie był wszystkiego dobrego Odpowiedz Link
1agfa Re: Na Nowy Rok :-) 31.12.13, 11:49 Moi Drodzy, zatem kończy się już ten stary, nadchodzi Nowy Rok. A w nim - tym nowym - niech będzie zdrowiej, pogodniej, lżej - słowem : lepiej. Chociaż trochę. Tego sobie życzmy! Tego ja życzę. Przez cały nowy rok ciepła wewnętrznego - w nas i pośród bliskich. Odpowiedz Link
hardy1 Re: Na Nowy Rok :-) 31.12.13, 11:59 Ciepła, wiem a nie tylko wierzę, jest w nas dosyć. To jest to dobre w życiu... i niech nas grzeje w Nowym Roku Odpowiedz Link
mirekms Re: Na Nowy Rok :-) 31.12.13, 12:30 mam takie malutkie,niewinne życzenia dla samego siebie więcej słuchać,a mniej gadać Odpowiedz Link
1agfa Re: Na Nowy Rok :-) 31.12.13, 12:36 Kiedy ja lubię kiedy gadasz, Mirku! Życzę Ci w takim razie (i sobie), abyś miał więcej czasu; wtedy starczy. Do Siego Roku mirekms napisał: > > mam takie malutkie,niewinne życzenia dla samego siebie > więcej słuchać,a mniej gadać Odpowiedz Link
hardy1 Re: Na Nowy Rok :-) 31.12.13, 19:43 Mirku, byleś nie całkiem zamilkł... trudno wtedy się rozmawia Odpowiedz Link
1agfa Re: Na Nowy Rok :-) 31.12.13, 12:32 Hardy dobrego Ci życzę, tego nadchodzącego 2014, spokojnego i udanego. Żeby szybko wiosnę Ci przyniósł hardy1 napisał: > Ciepła, wiem a nie tylko wierzę, jest w nas dosyć. To jest to dobre w życiu... > i niech nas grzeje w Nowym Roku Odpowiedz Link
1agfa Re: Na Nowy Rok :-) 31.12.13, 16:46 Szaliczku, dziękuję i Tobie także jak najlepszego w Nowym Roku, szczęśliwego. I udanego Sylwestra : ) Obrazek super, dobra Stryjeńska : ) sza.aliczek napisała: > Wszystkiego dobrego na Nowy Rok! > > > Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: Na Nowy Rok :-) 31.12.13, 16:52 Wspaniała malarka i bardzo urodziwa kobieta img.audiovis.nac.gov.pl/PIC/PIC_1-M-5306.jpg Odpowiedz Link
1agfa Re: Na Nowy Rok :-) 31.12.13, 16:59 Ten link to prawdziwy noworoczny prezent, Szaliczku, dziękuję : ) To prawda, Stryjeńska była to wybitnie utalentowana i piękna kobieta. Interesująca przy tym, a o to już trudniej : ) sza.aliczek napisała: > Wspaniała malarka i bardzo urodziwa kobieta Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: Na Nowy Rok :-) 31.12.13, 17:06 Och, Agfo : ) - szperanie po Narodowym Archiwum Cyfrowym to całkowicie wciągające na długie godziny, zajęcie. Mnóstwo, mnóstwo zdjęć obrazujących czas miniony. Odpowiedz Link
hardy1 Re: Na Nowy Rok :-) 31.12.13, 19:45 Aha Mam nadzieję, że będziesz z nami się dzieliła, Szaliczko, co piękniejszymi znaleziskami w tym archiwum Odpowiedz Link
witekjs Re: Na Nowy Rok :-) 31.12.13, 14:19 Życzę Wam w 2014r. czegoś, pięknego i dobrego dla Was oraz Waszych Bliskich, absolutnie nieoczekiwanego !! Pozdrawiam Witek }:-})= Odpowiedz Link
1agfa Re: Na Nowy Rok :-) 31.12.13, 16:53 Witku takie wspaniałe życzenia Twoje, niechby się sprawdziły! I Tobie, Twoim Bliskim dobrego i ciekawego Nowego Roku. Podziękowanie dla Ciebie za interesujący udział w naszych podwórkowych zajęciach, za Twoje odkrycia Do Siego Roku! witekjs napisał: > Życzę Wam w 2014r. czegoś, pięknego i dobrego dla Was oraz Waszych Bliskich, ab > solutnie nieoczekiwanego !! Odpowiedz Link
ulisses-achaj Re: Na Nowy Rok :-) 31.12.13, 17:07 Dziękuję Rudko Niech będzie dla Ciebie najlepszy ze wszystkich dotychczasowych Odpowiedz Link
1agfa Re: Na Nowy Rok :-) 31.12.13, 17:49 Ulissesie - jak najlepszego Nowego Roku, zdrowia i spokoju Tobie i Twoim Bliskim, dobrych nastrojów, udanych i ciekawych dni. Wrażeń inspirujących (to tego wiatru we włosach dotyczy ), i żadnych niemiłych niespodzianek! ...a także niech łagodniejszy czas pozwoli Ci zaglądać na Podwórko Odpowiedz Link
ulisses-achaj Re: Na Nowy Rok :-) 31.12.13, 17:55 Agfo Niech Ci sie zdarzy w nadchodzącym roku wszystko, czego pragniesz i o czym marzysz. Niech wszyscy Twoi Bliscy cieszą się zdrowiem, miłością i szczęściem, tak samo jak Ty, - człowiek, którego szczerze szanuję i od zawsze darzę sympatią. Do siego, Matrosie ! Odpowiedz Link
1agfa Re: Na Nowy Rok :-) 31.12.13, 18:06 Dziękuję i nawzajem Do siego roku, Ulissesie. Zaczyna się Niech będzie to dla nas wszystkich dobry rok... Odpowiedz Link
1agfa Re: Na Nowy Rok :-) 31.12.13, 17:42 Rudko dobry wieczór, szczęśliwego Nowego Roku, dobrego i zdrowego, całego roku ! Cieszę się że zajrzałaś (kartka ładna i wymowna: "...niech wszystkie złe chwile zostaną za nami...") Oby. Najlepszego Ci, Rudko Odpowiedz Link
ulisses-achaj Re: Na Nowy Rok :-) 31.12.13, 17:59 Witku - spokoju, zadowolenia, zdrowia i miłości tych, którzy są ci bliscy Odpowiedz Link
hardy1 Re: Na Nowy Rok :-) 31.12.13, 19:49 Tylu w międzyczasie zawitało już z życzeniami... Wszystkim więc, już składającym życzenia, jak również tym, którzy jeszcze zaglądną, życzę, aby nadchodzący Nowy Rok był co najmniej lepszy niż mijający. I tego "co najmniej" było jak najwięcej Odpowiedz Link
witekjs Re: Na Nowy Rok :-) 01.01.14, 23:18 Jestem z Wami, na Podwórku niezbyt długo. W ubiegłym roku spotkało mnie, z Waszej strony wiele życzliwości, za co chciałbym serdecznie podziękować. Nie jest częsta w forach, możliwość czytania opinii, życzliwie oceniających nasze pisanie. Sprawia mi niemało przyjemności dzielenie się z Wami, moimi przemyśleniami i różnymi odkryciami w tekstach, które można znaleźć w Internecie. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i życzę nam wszystkim, nie tylko w tym Roku, przyjemnych spotkań w Internecie. Witek Odpowiedz Link
hardy1 Re: Na Nowy Rok :-) 01.01.14, 23:49 ... i vice versa, Witku Kto długo szuka, to czasem znajduje swoje miejsce w necie Odpowiedz Link