kicho_nor 22.10.14, 13:38 Zorro Z tego co tam piszą to nie pracujesz i jesteś na utrzymaniu żony, czyli dobrze się ustawiłeś. Zorro, jaki tam jest duży rynek w zasobne Frau? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorel.lina Re: Frau 22.10.14, 13:45 kicho_nor napisał: > Zorro > Z tego co tam piszą to nie pracujesz i jesteś na utrzymaniu żony, czyli dobrze > się ustawiłeś. > > Zorro, jaki tam jest duży rynek w zasobne Frau? ... czyli Putzfrau? Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Frau 22.10.14, 13:52 P.S. Putzfrauen chyba powinno być, ale ja nie znam niemieckiego. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Frau 22.10.14, 13:59 Kicho....Ciebie to kiedys na tym inkszym forum to.....ukamieniuja. W ime ....Allaha! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Frau 22.10.14, 14:05 sorel.lina napisała: > AJLAWKI!!! No i jak tu Cię nie lubić, Kichonorze! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Frau 22.10.14, 13:57 Putzfrau - Sorellino - jest u mnie od ....putzen! sorel.lina napisała: > kicho_nor napisał: > > > Zorro > > Z tego co tam piszą to nie pracujesz i jesteś na utrzymaniu żony, czyli > dobrze > > się ustawiłeś. > > > > Zorro, jaki tam jest duży rynek w zasobne Frau? > > ... czyli Putzfrau? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Frau 22.10.14, 13:56 Kicho....no, jaswne ze nie pracuje! Ale na ten luksos to nie kazdy sobie moze pozwolic! Niektorym babinkom to zal d.....e sciska. Mam swoj haremik, gonie do roboty i zyje jak panisko. Byla nawet taka jedna co powiedziala, ze albo jestem Alfons albo jakis Bank obrobilem. No bo jak tak mozna? Ona uczciwie 33 lata haruje i poza mieszkankiem w koszarach wielkie g...... sie dorobila. A ja? Noooooo....willa z ogrodem, basenek, w garazu trzy bryki stoja (czwarta na ulicy bo juz sie nie miesci), wczasy tylko na Hawajach bo Europa juz za ciasna.... No i potem takie rozne chca czlowieka pracowitego z kazdej stony podgryzc.... A tutaj.....se ne da! A kysz, a kysz ....do koszar! kicho_nor napisał: > Zorro > Z tego co tam piszą to nie pracujesz i jesteś na utrzymaniu żony, czyli dobrze > się ustawiłeś. > > Zorro, jaki tam jest duży rynek w zasobne Frau? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Frau 22.10.14, 17:36 Kicho.....pacz no Pan, pacz! Jak Twojej "kolezance" zal dupsko sciska! Co tam te trzy bryki w garazu a czwarta na ulicvy! To pikus! Basen, sauna, whirpool - to jezd to! a nie jakies blokowiska koszarowe. O Releksie na mojej lapie i Cartier na raczce zony juz nie wspomne..... A na niedzielne sniadanie tylko kawior! Ma sie rozumiec .....czarny. A nie jakie "bratwurszty" z koszar hamerykanskich. Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Frau 22.10.14, 17:40 Zorro, to licytowanie się jest bezsensowne! Odpuść! Odpowiedz Link
ulisses-achaj Re: Frau 22.10.14, 17:44 Przepraszam, że się wcinam, ale co za amok was tutaj ogarnął?? Licytacja kto ma więcej? Shock.... Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Frau 22.10.14, 17:52 Uli, oboje się wcięliśmy i niemal w tym samym czasie. Odpowiedz Link
ulisses-achaj Re: Frau 22.10.14, 17:54 My jesteśmy z Łodzi Sorellino, zatem: Ty nie masz nic, ja nie mam nic - zakładamy fabrykę ... Odpowiedz Link
ulisses-achaj Re: Frau 22.10.14, 17:57 Taką, która nam zapewni bankructwo, żeby później "się spalić", oczywiście ! Tradycja oblige .. Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Frau 22.10.14, 18:01 buła- ty Dopóki ziemia kręci się Boże wszystkim po równo w głowie chciej Spragnionemu trzy samochody A mnie (tylko) w opiece swej miej Odpowiedz Link
ulisses-achaj Re: Frau 22.10.14, 18:08 i .. unikaj głośnych i napastliwych - są udręką ducha ... Jest jakiś porządek na świecie tym, jest Na każdy wiersz dobry jest zły wiersz Na każdych trzech mądrych i głupich jest trzech I równo to i sprawiedliwie ... Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Frau 22.10.14, 18:12 Молитва Пока Земля еще вертится, пока еще ярок свет, Господи, дай же ты каждому, чего у него нет: мудрому дай голову, трусливому дай коня, дай счастливому денег... И не забудь про меня. Пока земля еще вертится, – Господи, твоя власть! – дай рвущемуся к власти навластвоваться всласть, дай передышку щедрому хоть до исхода дня, Каину дай раскаяние... И не забудь про меня. Я знаю: ты все умеешь, я верую в мудрость твою, как верит солдат убитый, что он проживает в раю, как верит каждое ухо тихим речам твоим, как веруем и мы сами, не ведая, что творим! Господи, мой боже, зеленоглазый мой! Пока Земля еще вертится, и это ей странно самой, пока ей еще хватает времени и огня, дай же ты всем понемногу... И не забудь про меня I to jest to, co w kulturze rosyjskiej można naprawdę kochać! Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Frau 22.10.14, 18:28 Rumpel (dedykacja z czekoladką) nie w sterze wina kto trzyma rump i w drzazgi pomost gdy Forrest Gump Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Frau 22.10.14, 17:54 odpuszczam..........sssssssssss...ssorel.lina napisała: > Zorro, to licytowanie się jest bezsensowne! Odpuść! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Frau 22.10.14, 17:43 kurcze Kicho! Po co ja Ci to piszem, jeszcze mi tutaj babinki wjadom i fotografowac bendom. Tak jak w Lodzi..... A adres przeca znajom. Odpowiedz Link