30.07.18, 11:57
Uprzejmie donoszę, że dziś są moje urodziny. Leda postawi mi rozkład urodzinowy, liczę na współpracę przy interpretacji. Inne karty też mile widziane, że o życzeniach nie wspomnę wink zaniedbałam Was miłe Koleżanki, a to z racji tych niemieckich wyjazdów. Obecnie jestem niedaleko Luksemburga. Mieszkam sama z frau, która ma demencję. Czuje się trochę tak jakbym opiekowała się moja mama. Jest dobrze.
Obserwuj wątek
    • szczuryslawa Re: urodziny 30.07.18, 12:41
      Cudownosci i pięknego dnia 🌺 🌺🌺
    • meda08 Re: urodziny 30.07.18, 12:42
      Nagietki szczęśliwości samych
    • bronxi Re: urodziny 30.07.18, 13:13
      Nagietku wszystkiego co najlepsze, a przede wszystkim zdrowia, bo to chyba najważniejsze oraz spełnienia tego czego sama sobie życzysz smile
    • wedaa Re: urodziny 30.07.18, 13:13
      Wszystkiego naj naj 🙂
    • leda-is-one Re: urodziny 30.07.18, 13:55
      Nagietku!
      Stu lat w zdrowiu, szczęściu, miłości i bogactwie!

Obiecane karty:
      z przełożenia - walet pucharów, 3 puchary, Słońce.

1 Ogólna prognoza na rok – 8 mieczy
      2 Energie, które odchodzą - 3 pucharów
      3 Cele, które udało Ci się osiągnąć – 2 pucharów
      4 Sprawy, które przechodzą - 5 pucharów
      5 Gdzie jesteś dziś – 5 mieczy
      6 Energie, które się pojawią – 3 mieczy
      7 Trudności, z którymi się zmierzysz - as mieczy
      8 Cele, które możesz osiągnąć – Rydwan
      9 Twój stan psychiczny – rycerz pucharów
      10 Zdrowie - 2 mieczy
      11 Miłość – Diabeł
      12 Przyjaciele – król mieczy
      13 Finanse – 2 monet
      14 Praca – 7 kijów
      15 Niespodzianki – Sąd
      16 Urodzinowy dar od Wszechświata- Moc

Tarot Marsylski.
      • nagietek123 Re: urodziny 30.07.18, 14:39
        Leda twierdzi, ze karty są dobre, a z przełożenia to już w ogóle "miód malina" wink. Dużo kart mieczowych, ale Leda znowu znalazła wyjaśnienie: języka się uczysz wink Ano uczę się, uczę... Jakiś tam przyrost umiejetności językowych jest, ale do komunikacji prawdziwej długa droga. Jakos tam się dogaduję, szczególnie z frau, bo jej bardzo zależy na tym żebym jej objaśniała rzeczywistość, w której się biedna gubi. Dużo tych mieczy: 6, w tym dość przerażające 3 miecze i 8 mieczy. No i puchary... Jest ich 6, w tym jeden z przełożenia - walet pucharów. Nie widzę na ten rok jakiejś poważnej relacji, udało mi się osiągnąć jakies tam powodzenie oparte na sympatii - 2 kielichów i to bez mojego specjalnego starania. A na ten rok mam smutną 5 pucharów, czyli nawet te drobne flirciki ubarwiające codzienność się skończą wink Cel opisany w Rydwanie uda mi się osiągnąć, bo zamierzam kupić nowsze auto i już patrzę na stronach komisowych wink. Mój stan psychiczny opisuje Rycerz pucharów, zapewne tak on jest wink Dwójka mieczy na zdrowie jest ok, bo jak Leda podpowiada postac ma przepaskę na oczach, jakby walczyła z bólem głowy, co mi się dość często przydarza. No i miłość Diabłem podszyta, hmmm. Jestem już w takim wieku, że seks nie jest priorytetem, choć bywało miło wink Może być tak, że zakocham się w jakimś przemocowcu lub uzależnionym, nawet jeden pan w dalekim tle pasowałby mi do tego Diabła. Przyjaciele... Pasuje mi tu Król mieczy, bowiem ostatnio moje dwie najlepsze przyjaciółki stały się wobec mnie uszczypliwe w sposób niesympatyczny dla mnie. Dwójka monet na finanse ok, obecnie mam dochody z dwóch źródeł, przy czym to niemieckie źródło nie jest na stałe. Trochę się wystraszyłam tej niespodzianki, mam nadzieję, że nie będzie to żadna sprawa sadowa... Dar jest cudowny: Moc. Lubie Moc i cieszę się z tego Daru, dziękuję.

Ledo kochana! dziękuję Ci za karty. Przy bliższym oglądzie zyskały w moich oczach smile
        • kamerados Re: urodziny 31.07.18, 12:20
          Nagietku, z Diabłami lepiej uważać. Tym bardziej, że poszukujesz nowych osób, ale jak mówisz, niekoniecznie priorytetowo. Dlaczego się tak wpakował?Hę? Gnanie w piętkę niekoniecznie wszystko wyjaśnia, lepiej zrób weryfikację kto zacz, na obczyźnie dalej od tego wszystkiego, ale dziwna to karta jak na flirt internetowy.
          U mnie KPent., pozory bogactwa, albo chęć nawiązania kontaktu z (materialistą) bogaczem. Czy to może być prawda?
          Tak czy inaczej, życzę szczęścia urodzinowego, miły Lewku big_grin
    • niki.x Re: urodziny 30.07.18, 15:03
      Wszystkiego najlepszego Nagietku smile
      https://images.freeimages.com/images/premium/previews/6009/60099984-bouquet-of-marigold-in-glass-vase.jpg

Wyciągnęłam Ci Boginię Aine.
      Podejmij ryzyko i zacznij spełniać swoje najskrytsze pragnienia.
      Nie zwlekaj i nie czekaj ani chwili dłużej zacznij realizować swoje marzenia i pragnienia bo same się nie spełnią wink
    • pinia1214 Re: urodziny 30.07.18, 19:36
      Nagietku, jaka piękna data.smile) Niech Ci się wiedzie, gdziekoliwek będziesz.
      Słodkiego, miłego zyciasmile)
    • algaria Re: urodziny 30.07.18, 22:40
      Wszystkiego spełnionego smile

https://kwiatowadostawa.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_9af5255c362e80d8960bbf98fbb5372e.jpg
    • caro-caro Re: urodziny 30.07.18, 23:28
      Nagietku, składam Ci najserdeczniejsze życzenia wszystkiego co najlepsze w życiu, samych radosnych chwil, uśmiechu, spełniających się marzeń i wiele wiele szczęścia ☺
      • nagietek123 Re: urodziny 31.07.18, 06:39
        Dziękuję mil Koleżankom za piękne życzenia i kwiaty. Bukiet Altarii piękny i taki "wypasiony", a nagietki Niki śliczne. Dziękuję Ci Niki za Boginie Aine. Tak, spełniać marzenia... I przestać szukać wymowek, żeby ich spełnienie odłożyć. Pozdrawiam serdecznie.
    • kamerados Re: urodziny 31.07.18, 12:06
      Nagietku, wszystkiego naj od kamerados!!!
      • nagietek123 Re: urodziny 31.07.18, 19:48
        Dzięki Kamerados.
    • baba_potwor Re: urodziny 16.08.18, 20:54
      Bardzo spóźnione (bardzo, ale to bardzo przepraszam za zwłokę, nie całkiem ode mnie zależną), ale i tak najserdeczniejsze życzenia wszystkiego dobrego, zdrowia, pieniędzy, lekkiej pracy i samej radości w życiu. Wyciągnęłam Ci Ukryte Królestwo - Święty Związek. Wszystkie partnerstwa w Twoim życiu działają z korzyścią dla Ciebie w interesach, przyjaźni i miłości. Zawsze na Twojej drodze jest przy Tobie Bóg. Jeszcze raz wszystkiego dobrego smile.
      • nagietek123 Re: urodziny 16.08.18, 22:03
        Bardzo Ci Babo dziękuję. Podoba mi się wyciągnięte Ukryte Królestwo. Na obczyźnie jestem do 5 września. Prace mam faktycznie lekką, choć Frau Ilse potrafi też umęczyć ciągłymi pytaniami niczym małe dziecko. Ale jest dla mnie miła i serdeczna i to się liczy naprawdę smile Pozdrawiam. P.S. Siostra mojej podopiecznej (trzy lata starsza, ale pełna energii zorganizowała dziś dla nas piękna wycieczkę po okolicy. W niedzielę jadę - prywatnie, że tak powiem - do Luksemburga, a więc mam też rozrywki, które są miłym urozmaiceniem codzienności.
    • inguszetia_2006 Re: urodziny 20.08.18, 20:27
      Witam
      Nagietku - Wszystkiego Najlepszego! Przepraszam za spóźnienie, ale w dziczy siedziałam i internet szybko przehulałam. Nawet się rymuje, patrzcie państwowink Życzę ci zdrowia, pieniędzy, wycieczek, (jak najwięcej ciekawych wycieczek!) i mnóstwa adoratorów! Zresztą, co ja mówię... lwica na pewno ma adoratorów na pęczki i będzie miała jeszcze więcejbig_grin Ode mnie piosenka, która mi się ostatnio przypomniała i nie chce wyjść z mózgu. Na zdrowie!

Ściskam i całuję
      Ing
      • nagietek123 Re: urodziny 21.08.18, 07:34
        Bardzo dziękuję za życzenia i piosenkę Arethy. Powodzenie niby mam, rzeczywiście, ale ci panowie to jakoś mało realni są, a Ci realni to jakoś do wspólnego życia nijak nie pasują. Spodobalo mi się ostatnio przeczytane motto: samemu szybciej idziesz, ale razem dalej zajdziesz .. mam prośbę Inga: jakbyś znalazła trochę wolnego czasu zerknij w karty i powiedz mi, czy pisane mi jest dalsze samotne życie? Jaki popełniam błąd? Pozdrawiam serdecznie. P.S. wczoraj zapytałam Frau, czy zna jakieś polskie słowa? Tak, zna. A jakie? Ania. No, wzruszyłam się ciut smile
        • inguszetia_2006 Re: urodziny 22.08.18, 21:43
          Witam
          Jasne, że postawię! Jak tylko mnie natchnie na miłosne wróżby. Najpewniej w weekend, bo będę mieć wolny dzień i wieczór na luzie, bez myślenia o pracy i zaległościachwink
          Pzdr.
          Ing
          • inguszetia_2006 Re: urodziny 26.08.18, 22:00
            Witam
            Nagietku, na sprawy damsko - męskie wyciągnęłam... Cesarza. Samotna nie będziesz, pojawi się ktoś poważny i godny zaufania, ale jak to z Cesarzem... trzeba uważać, żeby się nie rządził zanadto, bo jednak ciemną stronę ma ta karta. Wyciągnęłam w pozycji prostej, niemniej Cesarz to Cesarz, władzę ma, a władza uzależnia. Nie dobieram nic więcej, bo wydaje mi się, że tym razem tarot wypowiedział się jednoznacznie. Na pytanie, co źle robisz etc. wyciągnęłam 6 buław i wypadł Rydwan jeszcze. Czytałabym to tak, że szybko się angażujesz i szybko się wykolejasz (Rydwan). Zwycięska Nagietek, a potem piasek w szprychywink To by pasowało do Lwa - zdobył, poznał, znudził się, a potem prrrrrr. Co powinnaś zrobić, żeby poznać Cesarza? X kielichów, Paź kielichów, Król buław. Musisz (niestety;-P) zaprezentować się jako dzielna kuchareczka i opiekunka rodzinnego ogniskawink Żadnych zrywów wolnościowych i rewolucji. W Królu buław jeszcze dodatkowo animator kulturalno-oświatowywink Nagietku, kochany... nie zazdroszczęwink Powodzenia.
            Pzdr.
            Ing
            • nagietek123 Re: urodziny 27.08.18, 07:33
              Dziękuję serdecznie smile Masz oczywiście rację: poznaje pana, snuje jakieś projekcje, a on okazuje się zupełnie nie wart zainteresowania. Dam, że sprawy nie idą zbyt daleko wink bywa, że później nie mogę się uwolnić. Zapewne nie pamiętasz, ale że dwa lata temu pytałam tu o niejakiego pana S., Z którym planowaliśmy wspólną drogę życiową. Rzuciłam tylko jedno zdanie, że to przemocowiec... I tak było niestety. Rany długo leczyłam. No i jestem ostrożna. Wygląda na to, że przyciągam takich sad teraz jest że trzech poważnie zainteresowanych, tylko który to ten Cesarz? Prawdę mówiąc imponują mi mężczyźni z pozycją, na poziomie, niezależni, ale to zarządzanie mna zdecydowanie mniej mi się podoba, delikatny wrażliwość jestem, co niektórzy odbierają jako słabość. Z tym kucharzeniem to bez przesady, ja tam się już w życiu nagotowalam wink kaowiec na domowy użytek - jak najbardziej, mam wiele pomysłów i jestem kreatywna wink z serca Ci dziękuję. Buziaczki.
              • nagietek123 Re: urodziny 27.08.18, 07:36
                P.S. to Ty rzucilas to zdanie o panu - przemocowcu. I miałaś niestety rację... Wprawdzie była to "tylko" przemoc słowna, ale i tak nie do zniesienia, bo lubię spokój.
    • nagietek123 Re: urodziny 26.08.18, 21:53
      Inga, pamiętasz o kartach? Tak tylko piszę... żadnych nacisków wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka