vidavil-125 08.06.15, 07:44 Hardy nie pisze, Karen też, Ulisses ledwie ledwie. Chyba poszukam sobie jakieś fajne forum, zmienię nick by być poza zasięgiem Zorra bo napaskudzi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro-bis Re: Podwórko 08.06.15, 07:52 tak? Wiesz, ostatnio to Ty zaczales paskudzic i to calkiem niezle. vidavil-125 napisał: > Hardy nie pisze, Karen też, Ulisses ledwie ledwie. > > Chyba poszukam sobie jakieś fajne forum, zmienię nick > by być poza zasięgiem Zorra bo napaskudzi Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Podwórko 08.06.15, 08:39 Powiedz Vidavilu, o co stoi na przeszkodzie by pisac w kilku miejscach - tam gdzie jest coś ciekawego. Zagailes wczoraj w sprawie rocznicy wojny szesciodniowej, dostales odpowiedzi i co? Mamy się zniechęcać, ze nie polemizujesz? Przeciez pisanie na forum nie jest jakąś formą obowiązku. Kazdy pisz3, gdy ma ochotę. Hardy akurat jest na południu o czym wspominał. Karen rzuciła się w wir fotografowania przyrody i co w tym zlego? Odpowiedz Link
vidavil-125 Re: Podwórko 08.06.15, 08:59 I co w tym złego? W tym złego jest to że zaniedbują obowiązki partyjne. Odpowiedz Link
k.karen Re: Podwórko 08.06.15, 09:02 Jestem, jestem Może trochę racji masz z tym "zaniedbywaniem obowiązków partyjnych" Obiecuję poprawę, niedługo będę miała trochę więcej czasu Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Podwórko 08.06.15, 09:04 W takim razie trzeba Im udzielić stos8qnej nagany partyunrj i niech składają samokrytyke którą wnikliwie rozpatrzymy. Swoją droga Ty kiedyś też byłeś zdecydowanie bardziej aktywny w pisaniu i rysumku. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Podwórko 08.06.15, 09:09 Przy okazji przepraszam za liczne błędy literowe, gdyż nie dość że pisze z Anglii, to w krotiich przerwach między poradami i na tablecie wielkosci główki zapalczanej. Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: Podwórko 08.06.15, 09:39 Nie ma czegoś takiego, jak obowiązki partyjne : ) Każdy stara się o dobro wspólne! Odpowiedz Link
czuk1 Re: Podwórko 12.06.15, 16:55 Vidavil piszesz : I co w tym złego? W tym złego jest to że zaniedbują obowiązki partyjne Co TY ? ....chyba podwórkowe. Odpowiedz Link
sak.ral Re: Podwórko 08.06.15, 09:19 za kilka dni okrągła rocznica,14.06.1966 r. Kościół bez indeksu Watykan zniósł "Index librorum prohibitorum", czyli ustanowiony w 1557 r. "Indeks ksiąg zakazanych". Kościół w czasach cesarstwa rzymskiego zakazywał przechowywania i czytania dzieł uznanych za heretyckie. W XVI w. dzięki wynalezieniu druku i reformacji liczba książek "heretyckich" zaczęła rosnąć lawinowo. W 1543 r. generalny inkwizytor kardynał Giovanni Pietro Carafa zadekretował, że nie wolno drukować książek bez zgody inkwizycji, a kiedy w 1555 r. został papieżem Pawłem IV, polecił sporządzić wykaz dzieł niezgodnych z nauczaniem Kościoła, których nie wolno było rozpowszechniać, posiadać ani czytać. Odwołał też wszelkie pozwolenia na czytanie dzieł zakazanych, a spowiednicy mieli obowiązek pytać spowiadających się, czy czytali zakazane książki. a teraz kwiatki Karen (link) Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Podwórko 08.06.15, 09:53 Ryuuk.mobile.salon24.pl/542884,papiez-pawel-iv-wcielenie-boskiego-gniewu Skoro Sakral przywolal tę postać, to jako memento przed jesiennymi wyborami prze zytajmy dykteryjke co cechuje szaleństwo Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Podwórko 08.06.15, 11:34 vidavil-125 napisał: > Chyba poszukam sobie jakieś fajne forum, zmienię nick > by być poza zasięgiem Zorra bo napaskudzi Ten kot mruczy najgłośniej na świecie youtu.be/eLMDO1fiYns Vidavilu, co Ci tam nicki i zasięgi! Weź przykład z tego kota i mrucz na wszystko! Odpowiedz Link
ulisses-achaj Re: Podwórko... 11.06.15, 14:24 Witku, jakby to delikatnie powiedzieć... Do mnie się to zupełnie nie odnosi, albowiem zaprawdę powiadam Ci, że tamto forum, a zwłaszcza ludzie na nim piszący, są mi nader bardzo głęboko obojętni. Odpowiedz Link