vidavil-125 08.10.15, 09:12 Rozmawiałem z Cześkiem, opowiedziałem o tym co tu ostatnio. Czesiek milczał, zapalił i powiedział: - z dbałości o wizerunek można zesrać własny wizerunek- Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wscieklyuklad Re: Czesiek 08.10.15, 09:42 Wizerunek to coś, co widać. Kisiałki bredzisławy są przezroczyste, wiec wizerunku nigdy nie miały. To nicość. Odpowiedz Link
vidavil-125 Re: Czesiek 08.10.15, 11:56 A, mam zamilknąć bo inaczej wyciekną moje dane osobowe Szantażystka - dokładka do wizerunku Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Czesiek 08.10.15, 12:59 Mnie też to grozi, a nawet mojej córce. Dostałam już ostrzeżenie. Odpowiedz Link
czuk1 Re: Czesiek 08.10.15, 13:56 Nie jestem zwolennikiem celebrowania/śledzenia czyichś problemów. Zawsze któraś strona sporu będzie niezadowolona. Mam dość swoich . Odpowiedz Link
czuk1 Re: Czesiek 08.10.15, 14:07 A swoją drogą , mierzi treść niektórych wpisów (na znanych mi i skłóconych z zorro) forumowiczów - m.m... , sza..., al.-,... ,cza..., ta... Omijam je szerokim łukiem. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Czesiek 08.10.15, 18:38 Czuku.....alez ja nie jestem z nimi sklocony! Popelnilem kiedys ten blad zaznajomiwszy sie z nimi a kiedy odkrylem idiotyzm jaki zrobilem - powiedzialem swoje zdanie i......z faceta, ktory byl - cudowny, kochany i genialny - stalem sie nagle skurwysynem, pacykarzem, poaczkowata holota, padalcem, gnida, alfonsem i paroma jeszcze innymi. Ale to cena za glupote i naiwnosc ioraznauczka na przyszlosc. zuk1 napisał: > A swoją drogą , mierzi treść niektórych wpisów (na znanych mi i skłóconych z > zorro) forumowiczów - m.m... , sza..., al.-,... ,cza..., ta... Omijam je sze > rokim łukiem. Odpowiedz Link
czuk1 Re: Czesiek 08.10.15, 22:23 Podobnie było ze mną, dopóki nie zaostrzyłem swego zdania i nie zacząłem krytykować PiS-u. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Czesiek 09.10.15, 08:52 jak ja tam bylem to politycznie damulki jeszcze sie hamowaly. Mnie przestalo sie podobac cos innego - a mianowicie "strategie atakow i intryg" ustalane na forum zamknietym. Gdy powiedzialem co o tym mysle - stalem sie jak widzisz wrogiem nr. 1 Ale lepiej to, niz tonac w bagnie i lajnie..... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Czesiek 08.10.15, 18:32 ...."- z dbałości o wizerunek można zesrać własny wizerunek-...." Kurcze......Kich, widzisz? Szkoda ze nie przyszedles z czeskiem na moj wernisaz. Madry chlop, ten Twoj Czesiek! Moglismy pojsc na piwo..... Ale nic straconego! Bede na poczatku Listopada znowu w Krakowie!: No, chyba ze mnie wczesniej hiszpanski prokurator capnie..... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Czesiek 08.10.15, 19:32 Kicho....dostalo Ci sie rynsztokowo od damulek nie gorzej niz mnie. Witaj w KLUBIE! Odpowiedz Link