Dodaj do ulubionych

Pszepraszam

13.10.15, 16:42
ale jezdem tak wszsczonśnienty, że nie tylko zapomniałem zasady ortografii, ale w ogóle nie miałem ochoty pisać.
Pewnie się dziwicie, czemusz ah czemusz jezdem tak wszczonśnienty?

Ano ja jezdem wszczonśnienty, bo właśnie obejrzałem SZUBIENICĘ, jaką 9-tysięczny tłum postawił w trakcie antyimigracyjnego marszu w DREŹNIE!

RANY BOSKIE!
Czy WY WIECIE KTO MA NA NIEJ ZADYNDAĆ?

No to powiem WAM, KTO MA NA NIEJ ZADYNDAĆ!

Szubienicę wzniesiono dla niejakiej... Angeli Merkel!!!!!!!!
Szubienicę wzniesiona dla niejakiego Sigmara Gabriela!!!!!

Nie ma wątpliwości, że wiele bytów żyjących z socjalu w Dojczland nie wie, kim jest ten ostatni kandydat na wisielca, no ale żeby nie powstawały w tej sprawie żadne wątki dyskusyjne?
Żeby nikt wegetujący wprawdzie, ale jednak dzięki zasiłkom tuziemców, nie wyraził ZDECYDOWANEGO OBURZENIA lub choćby nieśmiałego protestu?

Przecież tu chodzi o głowę Państwa Mniemieckiego!
Przecież to jest nie jakiś głupawy dowcip o trotylu wypowiedziany nieszczęśliwie i bez przyszłych reperkusji, ale REALNA SZUBIENICA! Taka drzewiana. A w drzewie bez wątpienia jest sęk!
Ale żaden mały, biały dupelek nie piśnie nawet, że GROZĄ WIEJE!
Że to może doprowadzić do NIEUCHRONNEGO MORDERSTWA GŁOWY PAŃSTWA!
Że konsekwencją może być WOJNA DOMOWA o czym wywrzaskiwali pałerzy przyobleczeni w czarne szaty katowskie!
Społeczeństwo mniemieckie jest zidiociałe.
Ale jak ma być naczej, gdy zasymilowało się z nim polackie błotko, które kupuje wszystko c między Odrą a Łabą, a histerycznie kwili, gdy przeczyta na polskim forum głupawy i prostacki, lecz jednak jedynie dowcip!
W RAZIE GDYBY DOSZŁO DO OSTATECZNEGO UPADKU I WOJNY DOMOWEJ W DOJCZLAND , WSTĘP DO RP ZDRADZIECKIEMU ZACHODNIEMU POLACTWU-TĘPACTWU WASPRIESZCZON!

Darujcie, że skończę, ale ten barbarzyński obraz wyprowadził mnie na dziś z równowagi!
Obserwuj wątek
    • wscieklyuklad Re: Pszepraszam 13.10.15, 16:53
      Równie wszczonśnienty jest Szanowny Pan Prezydent Jarosław PZICH Kaczyński:

www.tvn24.pl/kaczynski-zastanawia-sie-czy-imigranci-sprowadza-do-europy-zarazy,585502,s.html
      Panie Prezydencie JPZICH K!

Najgorszą zarazą, jaką można sprowadzić do polski jest tępa łemigracja, która już niedługo sama będzie brała nogi za pas, by zamieszkać w kraju dalekim od demokracji, ale takim, w którym jedynym pasożyctwem będzie łona właśnie.
      • ulisses-achaj Re: Pszepraszam 13.10.15, 16:58
        Na emigracji sa też zdrowo myślący Polacy. Miewam jednak wrażenie na podstawie wypowiedzi i zachowania emigrantów a forach, że ich ewentualny powrót nie tylko obniżyłby zdecydowanie średnie IQ statystycznego Polaka, ale oprócz tego przyniósł zdecydowanie więcej szkód niż pożytku. Niech więc ci "prawdziwi Polacy" klaszczący Macierewiczowi zostaną, gdzie są. Tak nam dopomóż Los.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka