Dodaj do ulubionych

Wizerunkowe przesłanie

24.05.16, 19:33
Warto chronić swój wizerunek.
Nie wolno dzielić się swą podobizną, bo jakby co, to Rodzina albo inszy Przyjaciel zajrzy i zadrży oburzony.
Bo nawet nie posądzał cię o to, że możesz gdzieś bywać, z kimś gadać, spierać się lub zgadzać.
A jak już taki wizerunek zamieścisz, to ktoś tam ktoś tam jeszcze cię obśmieje, zwłaszcza jak słitfocia nie będzie od dupy strony a 90% całości nie przysłoni potargana szopa na łbie.

Autosłitfocia potrafi nieźle narozrabiać.
Ja np. jako żywo pamiętam dostrzeżoną mimochodem i gdzieś tam gdzieś tam słitfocię, na której postać w klasycznym półprzysiadzie w jednej grabie dźwiga grabie, w drugiej grabie dźwiga coś tam coś tam a wyraz lica zdaje się mówić oglądającemu ową scenę coś w rodzaju: o Jezu znowu popuściłam w gacie.

Scena ta w pierwszym odbiorze wywoała we mnie nić współczucia - no faktycznie w takim półprzysiadzie i esofloresowatym półwygięciu można doznać prolapsu.
Ale gdym spojrzał bliżej gleby - wpłynęło na mnie Niebiańskie Uspokojenie.
Postać obuta była w gumowce.
Gumowce pełne były siana, które z gumowców nie wystawało, ale które się niemal namacalnie czuło.
Postać popuściła więc na siano.
I wszystko w nie nieodwracalnie wsiąkło!

Dramatyzm słitfoci uleciał w oka mgnieniu.
I wszystko stało się jasne.

Wklejam własną słitfocię, zrobioną pod wpływem pierwszego impulsu po obejrzeniu słitfoci "Ogrodniczki co w gumiaki się zlała i wilgoć czując pokręceniu uległa".
Popatrzcie co "Strassen" emocja potrafi zrobić z Człowieka Renesansu!

http://i67.tinypic.com/r2kujc.jpg
Obserwuj wątek
    • wscieklyuklad Re: Wizerunkowe przesłanie 24.05.16, 19:35
      Szanownych odbiorców upraszam o zauważenie, iz mam zadatki na Prezydenta.
      Z czego to wnoszę? Może ktoś zgadnie?
      • k.karen Re: Wizerunkowe przesłanie 24.05.16, 21:11
        A niech Cię, WU big_grin big_grin big_grin

leżę i umieram ze śmiechu big_grin dobrze że zajrzałam big_grin big_grin big_grin
      • 1zorro-bis Re: Wizerunkowe przesłanie 24.05.16, 21:14
        WU.....ale jak Ci karykature zrobiem to nie bendem mial prokuratorow ( kilku!!!) na karku, he?big_grinbig_grinbig_grin
        wscieklyuklad napisał:

> Szanownych odbiorców upraszam o zauważenie, iz mam zadatki na Prezydenta.
        > Z czego to wnoszę? Może ktoś zgadnie?
        • wscieklyuklad Re: Wizerunkowe przesłanie 24.05.16, 21:16
          Pod warunkiem, że nie pomyślisz mego Gotyckiego czoła.z Renesansowym wyrazem oczu.
          • wscieklyuklad Re: Wizerunkowe przesłanie 24.05.16, 21:18
            Sorell mi przypomniała, źe to slitfocia zrobiona bezpośrednio po walce z Władimirem Kliczko w 1998.
        • k.karen Re: Wizerunkowe przesłanie 24.05.16, 21:21
          Zorro, a właściwie dlaczego jeszcze nie narysowałeś naszych karykatur?
          Zrób to, proszę, pośmiejemy się trochę smile
          • dunajec1 Re: Wizerunkowe przesłanie 24.05.16, 22:02
            Racja, tez bym chcial widziec swoja karykature.
            Zopro, wlosow na moim lbie mozna policzyc, blizna nad prawym okiem, co prawda zeby przednie mam ale na karykature dfaje zgode na pismie"wszem i wobec".
            Do roboty zoro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka