sorel.lina 20.10.16, 16:51 Poginęło dużo zdjęć. Czekamy na naprawę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wscieklyuklad Re: Uwaga! Awaria na TinyPic! 20.10.16, 17:59 Z tego też względu musimy przerwać dalszy ciąg opowieści o Hiszpanii. Gdy tylko będzie to możliwe, powrócimy do Śródziemnomorza. W pierwszej kolejności wkleimy ponownie focię z "bramki" przed Katedrą w Sewilli, aby Czytelnik mógł przekonać się, jak można oszukiwać internautów pisząc bezczelnie gdzieśtamgdzieśtam, że cośtamcośtam stało w tej samej "bramce" i jest wobec tego dowodem, jak mikrym jestem "karaczanem" (takie właśnie słowo zostało użyte przez kuleszankę rozmodlonej manipulantki w celu naigrywania się publicznego z innych na potrzeby ciemnych nautek nieświadomych w jakie szambo wpadły po ciemię) Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Uwaga! Awaria na TinyPic! 20.10.16, 21:44 Chyba awarię opanowano/ Zgodnie z obietnicą - fotka od strony Katedry, gdzie robiliśmy fotografię. Jeśli spojrzymy na ludzi przechodzących obok "bramek" to możemy pokusić się o dwa warianty komentarza. 1. Mieszkańcy Sewilli to generalnie kurduple, gdyż wzrostem sięgają obręczy założonych na kolumienki. (wariant nęcący) 2. Cud piękność wszech czasów jest wyższa od każdego Sewilskiego i nie tylko kurdupla o kilkadziesiąt centymetrów wyższa, gdyż szopa na megałbie wystaje ponad górny brzeg kolumienek. Innymi słowy ma jakieś 2 metry i ze 20 cm. 3. Wariant chyba jednak najbardziej wiarygodny. Rozmodlony cud natury jak zwykle leje wodę i manipuluje odbiorcą. Kolumienki nie są jednakowej wysokości a intrygantka wybrała jedną z tych niższych w celu zesłitfocenia się wyłącznie po to, by wyśmiewać wygląd innych. Bidulka sądzi, że jej bredzenie może kogoś w jakikolwiek sposób dotknąć lub sprawić przykrość. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Uwaga! Awaria na TinyPic! 20.10.16, 22:03 WU.....bidulka teraz o jakichs prostztutkach bredzic zaczela. To juz zboczenie jakies, choroba, a moze skryte marzenia? Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Uwaga! Awaria na TinyPic! 20.10.16, 22:10 I znów przerwa w TinyPic, ale podobno ma być krótka. "Tinypic Site Maintenance Images and videos will continue to serve during this short maintenance." Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Uwaga! Awaria na TinyPic! 20.10.16, 22:33 Do licha! Rzeczywiście ludzie w Sevilli strasznie mali są! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Uwaga! Awaria na TinyPic! 20.10.16, 22:36 sorel.lina napisała: > Do licha! Rzeczywiście ludzie w Sevilli strasznie mali są! > > Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Uwaga! Awaria na TinyPic! 21.10.16, 08:30 To nie ludzie w Sewilli są mali, tylko "to" jest Wielkie! I jak fantastycznie (choć zupełnie nieudanie - jak zresztą zwykle) stara się odwrócić teraz koteczka pupeczką. Albo - też jak zwykle zresztą - zachwycone swym "niedościgłym od aktu stworzenia świata pięknem"- nie skumało o czym piszę (co naturalne, gdyż dzielą nas parseki co do zdolności kumania - "to" kuma tylko akcenty patetyczno-narcystyczne). Problem nie w tym, czy mam 145 cm, ale w tym, że "to", by kogoś wyszydzić, stanęło z premedytacją między niziutkimi słupkami, żeby udowodnić swoja przewagę wzrostu. Akurat chybiło, gdyż nie jest ode mnie wyższe. Ale skoro tak drobny "to" szczegół cieszy, to cóż - dramat "tego" jest przez tym samym dotkliwszy. Tak właśnie "to" z wiadomym skutkiem "leczyło" opierając się nie na zawodowym etosie, rozsądku i empatii, ale na własnym... "wzroście i pięknie". A należało nie podsycać stres, tylko fachowo łagodzić - ale jak się takiej podstawowej wiedzy nie wyniosło ze studiów, a po drodze zatraciło etos to tak się skończyło, jak wiemy. No tak, zapomniałem, że znane i jakże mądre - jak zresztą zwykle - porzekadło mówi "Wysoka jak brzoza, a... itd". Bidulka szlochająca na widok mrówki biegnącej z kawałkiem trawki wyśmiewa i to przy każdej okazji czyjś wygląd, wzrost, rozpowszechnia - mimo prośby o dyskrecję - przesłany w zaufaniu film (jakby trzeba było w takich przypadkach prosić o dyskrecję - widocznie wyczułem co to za dno) a nazwane - i zresztą w części słusznie - przez Vidavila "damskim bydlęciem" doznaje uszczerbku (ale nie na mózgu przecież) Biedne zawodowe nic. Biedna i nijaka egzystencja. Vidavil wykazał nadmiar taktu. Właściwe określenie winno brzmieć bydlę (bez damskie) Przechodźmy obok tego z należnym obrzydzeniem. I tyle w tym temacie. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Uwaga! Awaria na TinyPic! 21.10.16, 08:40 WU....ale czym ( nie kim !) Ty sie na boga przejmujesz? Ja - na przyklad dla tego "COS" to jestem gruba, spasiona swinia z chamskimi obyczajami przy jedzeniu. No i co z tego? Boze...jak jej z tym lepiej? Zycie tych (COS) wchodzi w koncowa dekade - a tutaj -NIC. Ani rodziny, ani sukcesow zawodowych, ani forsy - to pozostalo tylko wkur......e. Na koniec zycia.... Wiec pozwolmy im na koniec troche pobulgotac...... Odpowiedz Link
k.karen Re: Uwaga! Awaria na TinyPic! 21.10.16, 09:17 Zorro, a ja pamiętam opisy Twojego wzrostu - z czasów, kiedy jeszcze byłeś kochany na zabój -że jesteś podobno o głowę wyższy od Hardego, czyli miałbyś cirka ebałt 220cm. Ale teraz, to chyba jesteś niższy ode mnie... jak to jest? Kurczę... jak to się wszystkim na Podwórku nagle wzrost kurczy... Odpowiedz Link
k.karen Hardyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!! 21.10.16, 09:33 Jak wrócisz z pracy, to koniecznie musisz się zmierzyć! Tak się wszyscy kurczą, że wg wzrostu WU, który ma w tej chwili 135cm, to mi wychodzi, że Twój skurczył się do 145cm! Rany boskie! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Hardyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!! 21.10.16, 10:14 ach ta kokardka we wlosach! Ach...te wieeeelkie.....airbagi! Troche obwisle ale za to wielkie. Miodzik! Odpowiedz Link
k.karen Re: Hardyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!! 21.10.16, 10:41 I bardzo dobrze, że takie wielkie airbagi, z możliwością zarzucenia na plecy.Natura wie, co robi, bo jak się ma takie wielkie tłumy wielbicieli, którzy z przodu, a nawet na plecy i głowę napierają, to coś musi amortyzować... Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Hardyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!! 21.10.16, 10:49 Proponuje nie znizac sie do poziomu bredzislaw i nie wysmiewac wygladu. Pozostawmy to trzem cudom natury choc b_londynka nie zdradzila jeszcze jaka z niej lacha. A my zakochani na wyrost wciaz czekamy na nieobrobiona w Picassie ldeal urody, postawy i mody zebysmy mogli pokochac real a nie wirtual. Odpowiedz Link
k.karen WU 21.10.16, 11:27 Ojej... WU, odniosłeś mylne wrażenie. Nie wyśmiewam, wręcz przeciwnie! Zachwycam się nieziemską, powalającą urodą i z nieukrywanym żalem, bo przecież wyglądam starzej niż 90-letnia staruszka A tak przy okazji jeszcze: najwyższy czas, żebyś spojrzał prawdzie w oczy i przestał się wstydzić wysokiego poziomu testosteronu, który czyni czoło zbyt wysokim. Oj, tam... nikt nie jest doskonały, a świat mody pięknie i takim mankamentom może zaradzić i uczynić je uroczymi. Kup sobie takie śliczniusie kwiatunio, przypnij we włoski i będziesz wyglądał boskoooooo. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: WU 21.10.16, 14:11 WU....lepiej byc niskim i wielkim niz duzym i malym.....przyglupem. A w wykonaniu podstarzalych "podlotek" z kwiatuszkami i bzdziu-bzdziu tu i owdzie - to juz jest zalosny widok. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: WU 21.10.16, 19:13 Karen....moze jestem niedzisiejszy, ale u kobiet cenie bardziej to co maja w glowie niz na glowie. A na "rurki" w pewnym wieku, to juz nawet sie wloski policjant nie zlapie. Nie mowiac juz o hiszpanskim..... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Hardyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!! 21.10.16, 11:20 mnie sie najbardzie podoba ta fotka z lodami.... To aluzja do..... k.karen napisała: > I bardzo dobrze, że takie wielkie airbagi, z możliwością zarzucenia na plecy.Na > tura wie, co robi, bo jak się ma takie wielkie tłumy wielbicieli, którzy z przo > du, a nawet na plecy i głowę napierają, to coś musi amortyzować... > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Uwaga! Awaria na TinyPic! 21.10.16, 13:03 Karen....ja mam niestety niezmiennie tylko 180 cm. Przy moim synu, ktory ma 190 cm to jestem kurduplem. W dodatku spasionym jak swinia i zracy w knajpach jak cham z czworakow.... k.karen napisała: > Zorro, a ja pamiętam opisy Twojego wzrostu - z czasów, kiedy jeszcze byłeś koch > any na zabój -że jesteś podobno o głowę wyższy od Hardego, czyli miałbyś cirka > ebałt 220cm. Ale teraz, to chyba jesteś niższy ode mnie... jak to jest? > > Kurczę... jak to się wszystkim na Podwórku nagle wzrost kurczy... > Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Uwaga! Awaria na TinyPic! 21.10.16, 09:18 1zorro-bis napisał: > Ja - na przyklad dla tego "COS" > to jestem gruba, spasiona swinia z chamskimi obyczajami przy jedzeniu. To jest argument na bezargumenciu. Odpowiedz Link
k.karen Re: Uwaga! Awaria na TinyPic! 21.10.16, 08:57 Oj, tam, oj, tam... drogi, WU. Mleko się rozlało i nie ma co dalej ściemniać z tym olbrzymem. Ale na szczęście, cycków nie masz obwisłych, więc nie upaćkasz ich lodami. Poza tym, na wakacje jeździsz z rodziną, żeby zwiedzać, a nie szukać zaginionych krewnych... ps. wszyscy wiedzą, że jestem wyższa od Ciebie i to o całą głowę, a przecież zaliczam się do niskowzrostych... więc nie dodawaj sobie centymetrów. 135 - to Twój wzrost i szlus. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Uwaga! Awaria na TinyPic! 21.10.16, 09:14 k.karen napisała: > Oj, tam, oj, tam... drogi, WU. Mleko się rozlało i nie ma co dalej ściemniać z > tym olbrzymem. Ale na szczęście, cycków nie masz obwisłych, więc nie upaćkasz i > ch lodami. Poza tym, na wakacje jeździsz z rodziną, żeby zwiedzać, a nie szukać > zaginionych krewnych... > > ps. wszyscy wiedzą, że jestem wyższa od Ciebie i to o całą głowę, a przecież za > liczam się do niskowzrostych... więc nie dodawaj sobie centymetrów. 135 - to Tw > ój wzrost i szlus. > Odpowiedz Link