1zorro-bis 09.02.17, 18:28 ...jestes po prostu nikim. Rozumiesz? Nikim. Biedny, nedzny , chory czlowieku..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorel.lina Re: Kogut..... 10.02.17, 15:23 Zorro, rozumiem Twoje zdenerwowanie i podziwiam cierpliwość, którą dotąd wykazywałeś wobec ustawicznych obelg i inwektyw, jakie padały pod Twoim i nie tylko Twoim adresem, jednak czyjeś życie osobiste, stosunki rodzinne, stan zdrowia to tabu - nie wolno tego poruszać! To nieetyczne. Odpowiedz Link
k.karen Re: Kogut..... 10.02.17, 15:25 Zorro, puściły Ci hamulce i to mi się nie podoba. (choć i tak bardzo długo, przez wiele miesięcy wytrzymywałeś chamskie zaczepki koguta i nie komentowałeś tego ani jednym słowem, w końcu dałeś się sprowokować) W normalnym trybie Twój post powinien być od razu skasowany, mam jednak problem, bo w sumie do cenzury kwalifikują się tylko dwa zdania. Dlatego decyzję o kasowaniu/ lub nie pozostawiam innym adminom na P. Ale dla Ciebie, Zorro, mam propozycję, popraw swój post i wklej go, ale skorygowany, a później wykasuję Twój poprzedni. Potraktuj moją radę poważnie To propozycja: "wiesz Kogut co? Nie chcialo mi sie juz tracic czasu ani klawiatury na takie NIC - jak Ty. Ale jeszcze Ci na zakonczenie pare slow napisze. Ciebie Twoja zolc i nienawisc do ludzi zezarla juz do szpiku kosci. I co Ci zostalo biedny i chory czlowieku? Ano to, ze siedzisz nocami i dniami przy kompie, sledzisz ludzi, produkujesz dziesiatki nickow, snujesz intrygi - tylko po to aby - najpierw zaskarbic sobie swoja sympatie u tych ludzi a potem znienacka przywalic tej osobie czym sie da. Jest to tak nedzne i podle, ze moga Ci potwierdzic tylko ci ktorzy Cie poznali blizej i ci, ktorych juz na tym swiecie nie ma. A wiesz co jest w tym wszystkim najwstretniejsze i najohydniejsze CWANIACZKU? Ano to, ze rzniesz "bochatera" na calego ukrywajac, swoja prawdziwa twarz i prawdziwe dane osobowe za wieloma nickami jak taki ZWYKLY najpodlejszy tchorz i szubrawiec. Dlatego jestes po prostu NIKIM - czlowiemkiem BEZ TWARZY i HONORU, ukrywajacym sie za swoja maska, w ponurym mieszkanu z wlasnym wkurwieniem i nienawiscia do swiata. Niestety, nie mam dla Ciebie w tej chwili ani za grosz wspolczucia. Twoj....OWSIKsmirk " I w takiej formie jest do przyjęcia. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Kogut..... 10.02.17, 15:53 Prosze bardzo: "wiesz Kogut co? Nie chcialo mi sie juz tracic czasu ani klawiatury na takie NIC - jak Ty. Ale jeszcze Ci na zakonczenie pare slow napisze. Ciebie Twoja zolc i nienawisc do ludzi zezarla juz do szpiku kosci. I co Ci zostalo biedny i chory czlowieku? Ano to, ze siedzisz nocami i dniami przy kompie, sledzisz ludzi, produkujesz dziesiatki nickow, snujesz intrygi - tylko po to aby - najpierw zaskarbic sobie swoja sympatie u tych ludzi a potem znienacka przywalic tej osobie czym sie da. Jest to tak nedzne i podle, ze moga Ci potwierdzic tylko ci ktorzy Cie poznali blizej i ci, ktorych juz na tym swiecie nie ma. A wiesz co jest w tym wszystkim najwstretniejsze i najohydniejsze CWANIACZKU? Ano to, ze rzniesz "bochatera" na calego ukrywajac, swoja prawdziwa twarz i prawdziwe dane osobowe za wieloma nickami jak taki ZWYKLY najpodlejszy tchorz i szubrawiec. Dlatego jestes po prostu NIKIM - czlowiemkiem BEZ TWARZY i HONORU, ukrywajacym sie za swoja maska, w ponurym mieszkanu z wlasnym wkurwieniem i nienawiscia do swiata. Niestety, nie mam dla Ciebie w tej chwili ani za grosz wspolczucia. Twoj....OWSIK Ale zdania o facecie i o jego nowych/starych kumplach na pewno nie zmienie. Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Kogut..... 10.02.17, 16:01 1zorro-bis napisał: > Ale zdania o facecie i o jego nowych/starych kumplach na pewno nie zmienie. A to Ci wolno! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Kogut..... 10.02.17, 16:22 oddzwiek juz byl. Na wiadomym forum. Powstala WSPANIALA koalicja. Pogratulowac. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Kogut..... 10.02.17, 17:34 smiac ludzki - jak nalezalo przypuszczac - sie odezwal. Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Kogut..... 10.02.17, 18:19 1zorro-bis napisał: > smiac ludzki - jak nalezalo przypuszczac - sie odezwal. Śmiać? Właściwie dlaczego nie? W piątkowy wieczór fajnie jest! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Kogut..... 10.02.17, 18:38 smiec sie zawsze smieje. Z innych. Bo co mu innego w zyciu smutnym pozostalo? Odpowiedz Link