wscieklyuklad Re: Światełko w tunelu mu zgasło 13.04.18, 17:17 Najwidoczniej ten 67 letni muzg nie wygląda już tak dobrze jak reszta ( oczywiście w mniemaniu narcystki) Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Światełko w tunelu mu zgasło 13.04.18, 17:19 botox zastapil zwoje mozgowe..... Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Światełko w tunelu mu zgasło 13.04.18, 17:24 Bosssszzzzeee i toto też kończyło UJ? chańba! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Światełko w tunelu mu zgasło 13.04.18, 17:47 Debila debila debilem pogania. Klauzuryk a raczej klaun z uryk. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Światełko w tunelu mu zgasło 13.04.18, 17:48 wscieklyuklad napisał: > > l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Foko.press%2Fantykoncepcja-powoduje-raka-i-depresje-a-zarodek-wola-do-kobiety-przyjmij-mnie-tego-dzieci-maja-sie-uczyc-za-pieniadze-resortu-zdrowia%2F&h=ATOUgZdeGryQP7LfhaAQtA9eZg1XJMgVlOLMtJftt3oUKVxPEaZNllVjIhIIGM2CJkjUE8zwXxnWfqKFoqShh5dO_GLmaVR-AKNy5Q_hJzovdJn88Q > Debila debila debilem pogania. Klauzuryk a raczej klaun z uryk. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Światełko w tunelu mu zgasło 13.04.18, 19:12 businessinsider.com.pl/wiadomosci/afera-z-fundacja-czartoryskich-tamara-mowi-o-planie/pk1xrd6 Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Światełko w tunelu mu zgasło 13.04.18, 19:14 oko.press/podpisano-plan-zniszczenia-puszczy-karpackiej-byc-moze-czeka-nas-druga-bialowieza/ Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Światełko w tunelu mu zgasło 13.04.18, 19:17 A dzisiaj na klatce schodowej jednego z osiedlowych bloków powieszono ostrzeżenie przed grasującą szajka złodziei okradającą mieszkania i komórki. Kto ma pilnować porządku, jak szpaler skurwysynów osłania nie wiadomo co i nie wiadomo w jakim celu? Odpowiedz Link
wscieklyuklad Brawo Profesorze! 13.04.18, 19:39 – „Tego wysokiego odznaczenia państwowego nie mogę od Pana przyjąć. Sprawując najwyższy urząd w państwie, wielokrotnie złamał Pan Konstytucję RP, przyczyniając się do powstania i pogłębiania chaosu prawnego i politycznego w naszym kraju oraz radykalnie osłabiając dotychczas wysoką, zasłużoną pozycję Polski w świecie” – napisał prof. Grzegorz Gorzelak w liście do prezydenta. Zaznaczył, że zwraca Krzyż Kawalerski Orderu Odrodzenia Polski. – „Przyjmując to odznaczenie przez Pana mi przyznane, wyraziłbym aprobatę dla sposobu, w jaki sprawuje Pan swoją funkcję – czego uczynić nie mogę – i uznałbym, że jest Pan godzien nagradzania obywateli Rzeczypospolitej Polskiej za ich działalność na rzecz dobra Ojczyzny, czego także uznać nie mogę” – napisał naukowiec. Grzegorz Gorzelak jest profesorem nauk ekonomicznych, specjalizującym się w problematyce rozwoju regionalnego i lokalnego. W latach 1996-2016 był dyrektorem Centrum Europejskich Studiów Regionalnych i Lokalnych (EUROREG) Uniwersytetu Warszawskiego. Współpracował z instytucjami rządowymi i samorządami lokalnymi oraz regionalnymi w Polsce i na Ukrainie oraz z Bankiem Światowym i Komisją Europejską. bt Źródło: wyborcza.pl Odpowiedz Link
wscieklyuklad Ma 80 lat więc nie jest tak śliczna 13.04.18, 19:44 jak narcystka zza ołszn. Odpowiedz Link