wscieklyuklad Re: Katowickie dreptanki 15.08.19, 07:56 Tego te dreptanki nie zaciemnią. To już czwarty Tydzień słabnięcia złotego. "w naszym kraju pojawiło się najniższe tempo wzrostu PKB od dwóch lat, a przy zwiększonych obawach o recesję za granicą wydaje się, że Polska nie będzie już zieloną wyspą. To może być przyczyną lawinowej wyprzedaży złotego, ale także i najpłynniejszych polskich akcji z indeksu WIG20. Kapitał zaczął z naszego kraju szeroko odpływać" Z netu Wczoraj ten WIG dostał w plecy 2%!! Zielone wczoraj można było kupić za jedyne 3.90, zaś frankowicze oszukani przez ratlerka i mafię płacą już po cztery złocisze. W maju ub. roku zielone były po 3.30. Krach za tych rzondów jest nieunikniony. A wszystko dupnie po wyborach, gdy przyjdzie nerwowo szukać szmalu na wyuzdane rozdawnictwo pieniędzy wyłącznie dla utrzymania wadzy. Ale ciemniactwo i tak zagłosuje na mafię w nadziei, że obciążą bogaczy. W mafijnych kręgach pojawił się neokomunistyczny pomysł wprowadzenia emerytury społecznej. Oznaczałoby to, że niezależnie od dochodów z tytułu pracy, każdy dostanie identyczną i głodową stawkę. Taka to w imię prawa sprawiedliwość nastanie. I czy Ciemny Lud tegoż nie kupi? Przecież naczelna polityka tej mafii polega na dokopywaniu elitom. A to wiedzie masy na fazę plateau orgazmu. Ja nie mam, więc kułak też niech nie ma mafia zmodyfikowane do Ja teraz mam bo odebrali kułactwu! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Katowickie dreptanki 15.08.19, 08:03 Toto nie maszerowało w Katowicach, ale z pewnością zasili szeregi Sił Szybkiego Reagowania PiSgrom Szokujący atak działaczki i skarbniczki PiS na turystów na kwaterze w Zakopanem? Paralizator, wyzwiska, wyrzucanie rzeczy. wiesci24.pl/2019/08/14/szokujacy-atak-na-turystow-na-kwaterze-w-zakopanem-paralizator-wyzwiska-wyrzucanie-rzeczy-to-dzialaczka-i-skarbniczka-pis/?utm_campaign=shareaholic&fbclid=IwAR2M473Wwde9-9w7HI4sIcJERyFrjr_UUZi5FJysV97zT4BtZr5eAsnowuM Ale górole zagłosują na mafię, bo uny lubią, jak się w ryj wali. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Katowickie dreptanki 15.08.19, 08:09 i tych ludzi - powyzej - jest w Polsce niestety coraz wiecej.... Odpowiedz Link