dunajec1 Re: HA44 29.03.22, 01:26 A po wtorku z tej czy innej strony i tak sroda, juz kaczka sama nie wie co gada. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA44 29.03.22, 18:57 SKORO RZĄD PIS POWOŁUJE POLSKĄ GRUPĘ SPOŻYWCZĄ TO OD RAZU PRZYCHODZĄ MI NA MYŚL TAKIE PROJEKTY JAK MILION SAMOCHODÓW ELEKTRYCZNYCH, ALBO MILION TANICH MIESZKAŃ I KILKADZIESIĄT INNYCH PROGRAMÓW, KTÓRE OKAZAŁY SIĘ NIEWYPAŁAMI. wpis w powyższej niebieskiej plamie Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA44 29.03.22, 19:35 W CENTRALNEJ KOMISJI EGZAMINACYJNEJ ZASIADAJĄ IDIOCI. ZOBOWIĄZUJĄ MŁODYCH UKRAIŃCÓW, KTÓRZY ROZPOCZĘLI NAUKĘ 2 TYGODNIE TEMU, ABY ZDAWALI EGZAMINY MATURALNE W JĘZYKU POLSKIM. I SUSZNIE! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA44 31.03.22, 15:39 Toż to chuj nad chuje. Kiedy było marszałkiem dorabiało se na dyżurach w szpitaliku choć nie wolno tego było robić. A tyra świnte! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA44 31.03.22, 15:42 …musimy, myślimy, zrobimy, zaczniemy, uczynimy, mamy zamiar, powinniśmy” - Pinokio + cała złodziejska klika (i tak już 7 lat) Z netu Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA44 31.03.22, 15:49 Bo mafijne chujczyny musiały zasponsorować wojnę putlerowi, który podobnie jak naszczalnik chciał tylko powszechnego poparcia Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA44 31.03.22, 15:53 Idzie zima i kałuż po roztopach dla tej chujczyny będzie pod dostatkiem Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA44 31.03.22, 16:16 Hotel przyjmuje Ukraińców za 120 zł na dobę. W zarządzie właściciela jest były wiceminister Z netu Lucki pan! Jak na mafiosę to chyba dokłada do interesu! Sponsorowany przez chuja arcyxiencia Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA44 31.03.22, 18:08 Witam was , Tu gdzie pomoc jest ścigana z urzędu, Tu w strefie "smierci" , gdzie wejście i podanie posiłku oraz ciepłej herbaty, czy wody czlowiekowi kończy się mandatem lub sprawą w sądzie . Być może kiedyś napisze o wszystkim , o każdym człowieku spotkanym w lesie , o każdej kobiecie ,dziecku ,o każdej rodzinie , o każdej podanej kroplówce, zastrzyku przeciwbulowym, skaleczeniu , złamaniu, o każdym siniaku , o każdej histori z osobna .. Dzisiaj siedząc po pracy przy kawie spoglądam ciągle na telefon ,to może jest samolubne ale wyczekuje jak sęp czy ktoś z tych ludzi nie wzywa pomocy , nie mogę spokojnie posiedzieć, odpocząć z myślą że tam między drutami umierają ,głodują dzieci ... Jestem juz zmeczony , i to bardzo zmęczony , fizycznie ,psychicznie , od bardzo długiego czasu lecz nie potrafię nierobic nic czy przejść obojętnie obok cierpiących i wołających o pomoc ludzi, serce mi pęka kiedy słyszę ten placz dzieci na ziemi niczyjej między państwami polska / /bialorus , skomlenie 3 miesiecznych dzieci na bagnach ,płacz niesiony lasem , skowyt kobiet które cierpią w milczeniu , nieprzyznajac się do tego że krwawią z dróg rodnych , oddających krew w moczu , Spojrzenia dzieci ze schorzeniami wrodzonymi , spojrzenia chłopców upośledzonych które obrazują że jest im tak bardzo źle a nawet nie zdających sobie sprawy dlaczego , dlaczego ktoś im to robi , Wystawieni na próbę życia i śmierci zarówno przez nasze jak i bialoruskie służby.. Nie mogę spokojnie zjeść obiadu z myślą że one sa głodne, te dzieci lasu tam między drutami ..(nie jem już od kilku dni ,nie czuje głodu , kradnę sporadycznie jakiegoś kęsa tak samo jak one by tylko złagodzić to łaknienie sytosci) Ostatnio jest nas zbyt mało, nie ma komu jeździć, dużo ludzi skupionych na Ukrainie, odwracają wzrok od tego jakie bezprawie mamy tu , nawet pomoc zaczyna być nielegalna , wstydem i hanbą dla Polski jest nie podanie pomocnej dłoni , jedni i drudzy uciekają przed wojna , nie potrafię się odwrócić i pomagac tam od strony Ukrainy gdzie jest łatwiej, nie umiem powiedzieć nie nie pomogę, nie pojadę, zarywam noce ,zarywam pracę, jestem zmeczony ... Lecz będąc w tym stanie zmęczenia, Słabym z niewyspania , odbiorę wezwanie i pojadę, pójdę z pełnym plecakiem ubran ,jedzenia , ciepłej herbaty ,wody do lasu , do nich by potraktować ich jak ludzi , jak człowieka równemu sobie .. Wie osób pyta z kad mam na to siłę, odpowiedź jest prosta , moją energią jest moja rodzina , partnerka Paulina Bownik i nasze 4 dzieci,to dzięki nim mam.jeszcze siłę biegać i nieść tą pomoc . Nie mogę poprostu spać czy żyć jakby nigdy nic wiedząc że w tym lesie trwają puschbacki , ludzie pija wodę z bagien , kiedy mam świadomość tego że to nigdy nie powinno mieć miejsca , kiedy wiem że tam nadal jest około 270 osób, uwięzionych, pobitych ,ukrywających się, osób które są katowane.. Dziwię się że tak wiele osób w Polsce to chrześcijanie a drugiego człowieka traktują w ten sposób..to absurdalne .. Tak samo absurdalny jest fakt, że służby obrony państwa mają przedewszystkim stać na straży ochrony życia, a tu ?...tu mamy czysty obraz tego że tak nie jest ...że jest całkiem na odwrót.. kiedyś ta ziemia zapłacze , kiedyś w przyszłości ten kraj zaplacze krwawymi łzami z powodu tego że stało się obojętnie patrzac na krzywdę ludzka.. Z netu Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA44 31.03.22, 18:15 Galareta srodczaszkowa przeszła w fazę rozplywną Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA44 31.03.22, 18:32 Nie zasięgnęli konsultacji psychiatrów to niech oddają! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA44 31.03.22, 19:52 Korwin-Mikke: Mariupol to ukraińska ustawka. „W tej chwili tylko Ekscelencja Putin broni wartości europejskich”. Dziennikarz wylatuje za brak reakcji. dziennikmetropolii.pl/kategoria/artykuly/korwin-mikke-mariupol-to-ukrainska-ustawka-w-tej-chwili-tylko-ekscelencja-putin-broni-wartosci-europejskich-dziennikarz-wylatuje-za-brak-reakcji-cala-rozmowa/?fbclid=IwAR3bZzHYRb_6J5oGHZpAPVUpKhBKEW04SczqgR-An8UV7IPHODwC36wR1jE Jak widać, bez muzgu można dożyć późnej starości (pocieszenie dla tego od tezy, że putler identycznie jak naszczalnik chciał jedynie powszechnego poparcia) Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA44 31.03.22, 19:55 Pogranicznicy po raz trzeci wypchnęli za graniczny drut dwie kurdyjskie rodziny z siódemką dzieci. z netu Belzebub im po zdechnięciu odpłaci. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA44 31.03.22, 20:28 dlatego ściana wschodnia głosuje na kacapską mafię! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA44 01.04.22, 14:09 dramatyczny apel lekarki. "Jeśli pacjentka poroni metr od granicy, niech to się stanie na oczach świata" kobieta.onet.pl/wiadomosci/uchodzcy-na-granicy-polsko-bialoruskiej-dramatyczny-apel/vysspz8?utm_source=onetsg_fb&utm_medium=social&utm_campaign=allonet_social_48h&fbclid=IwAR1kRiZCzlSmuVTC4Vb_hFJy4fLi2zd3Zt61_IbEoS5c7OXc2d-Uy30ux7A TY ŻYDOLEWACKA ŚWINIO! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA44 01.04.22, 14:10 Prawdopodobnie ten chuj zdetonował własnym telefonem ładunek wybuchowy! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA44 01.04.22, 14:20 żydolewacka szmato! To chyba na waciki mają mu wystarczyć takie grosze?! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA44 01.04.22, 18:20 DLACZEGO KACZYŃSKI BUDUJE SOJUSZ Z EUROPEJSKIMI FASZYSTAMI, SALVINIM, LE PEN I ORBANEM, KTÓRZY SĄ JAWNĄ EKSPOZYTURĄ PUTINA? ANO DLATEGO, ŻE KACZYŃSKI NIE RÓŻNI SIĘ OD NICH. Z netu Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA44 01.04.22, 20:31 Jak kaźda mafiaboją się zemsty swego capa di tutti capów czyli putlera! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA44 01.04.22, 20:34 Rodzice uczniów zgłosili na policję, że ksiądz wikariusz z miejscowej parafii jest prawdopodobnie pod wpływem alkoholu. Duchowny został już odsunięty od nauki w szkole i posługi duszpasterskiej – poinformował lokalny portal trzemeszno24.info. To niezwykle brutalny atak żydolewactwa na Świętości! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA44 01.04.22, 21:48 PiS PRZEZ OSTATNIE 7 LAT PROWADZIŁ W UE POLITYKĘ DESTRUKCYJNĄ TEJ WSPÓLNOTY, REALIZUJĄC W TEN SPOSÓB GŁÓWNE ZAŁOŻENIA POLITYKI ROSYJSKIEJ. TA DESTRUKCJA TRWA NADAL. JUŻ PONAD MILIARD ZŁOTYCH KOSZTUJE NAS PODATNIKÓW KARY NAŁOŻONE NA RZĄD PiS PRZEZ TSUE. Z netu Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA44 01.04.22, 22:15 Brak potomstwa potrafi zdewastować muzg - znamy przykłady Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA44 02.04.22, 14:54 Nadmiar kalorii prowadzi do stłuszczenia muzgu! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA44 03.04.22, 12:33 Kiedy świr nie panuje nad zwieraczami, trzeba toto traktować jak chwast! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA44 03.04.22, 18:57 DLACZEGO GOEBELSOWSKA PROPAGANDA TVPiS JEST IDENTYCZNA JAK PROPAGANDA PUTINA? PONIEWAŻ PiS NICZYM SIĘ NIE RÓŻNI OD REŻIMU PUTINA, TYLKO NIE WSZYSTKO MOGĄ ZROBIĆ TAK JAKBY CHCIELI BO BRONI NAS WOLNY ŚWIAT. Z netu Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA44 04.04.22, 14:35 „Jesteśmy pomiędzy płotami. Boję się, że stracę moje dzieci” – to fragment wiadomości sms, którą do lekarzy i aktywistów wysłał Sirwan, iracki Kurd. Należy do grupy dwóch kurdyjskich rodzin z siódemką dzieci, którą pogranicznicy już po raz trzeci wypchnęli za graniczny drut. Wśród nich jest kobieta w ciąży, chłopiec z niepełnosprawnością intelektualną i wymagająca natychmiastowej pomocy 7-latka z chorymi nerkami. Są głodni, wyziębieni, niechciani. Wypychani z Polski wbrew obowiązującemu nasze państwo międzynarodowemu prawu, błagają o miłosierdzie. Sąd Rejonowy w Hajnówce stwierdził, że wywózki na polsko-białoruskiej granicy są niehumanitarne, niezgodne z prawem i opierają się na nielegalnym rozporządzeniu. Potwierdził tym samym bezprawny charakter działań polskich służb w strefie przy białoruskiej granicy, a także nielegalność podjętej przez polskie państwo decyzji o zamknięciu granicy. Nie ma lepszych i gorszych uchodźców. Według oficjalnych źródeł życie na granicy z Białorusią straciło już 20 osób. Fot. Archiwum prywatne, za Gazetą Wyborczą. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA44 04.04.22, 14:39 To o prezesie NBP! Podsumowanie w dyszkę! Jutro ten chujek podniesie po raz siódmy stopy procentowe. Dramat tysięcy kredytobiorców! Cipon wyspiarski się cieszy na dokupienie złota. Na zęby dla cipona chyba. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA44 06.05.22, 21:07 Pomnik inflacji. Zejście po stronie przeciwnej do schodów. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA44 07.05.22, 09:43 Dochodzenie prawdy - Klementyna Suchanow - Tomasz Piątek - odc. 78 Odpowiedz Link