wscieklyuklad 25.06.23, 18:24 Bo tam debil, kretyna schizoidem pogania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: HA120 25.06.23, 20:02 Z ta ustawa to jednak wydaje mi sie ze nie tak ze "....bedziesz mial nic" Ale zbawienie beda mieli, tylko kiedy to nie wiem. A tego parcha zn. artyste jak widze to mi sie jakos dziwnie robi, juz nie powiem jak. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 26.06.23, 12:36 www.facebook.com/jacek.fogiel/videos/6469695113095177 Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 26.06.23, 12:37 Pardąsio, ale wyniki wyborów już są znane i gotowe do ogłoszenia i druku! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 26.06.23, 12:38 oko.press/wypadek-kolumny-rzadowej-na-podlasiu-policjant-morawiecki?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR0vpnfGT_JwmFgj0T5LAFTxtRwoRA8UNJ6QEATF2iP9PiPRk23ITfWyZbk#Echobox=1687770448 skurwysynię zabiłoby niewinnych ludzi! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 26.06.23, 12:42 tysiące bo cały świat nam zazdrości naszczalnika ale ono wszystkie odrzuciło żydolewacka hejterko! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 26.06.23, 12:44 mafijne bydło już to ustaliło - winna żydolewaczka zamachowczyni za kierownicą chciała pozbawić rzycie Bambika! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 26.06.23, 13:42 wywalić z pracy wstrętnego żydolewackiego nienawistnika, prowokatora, antypaństwowca! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 26.06.23, 13:46 Wina tej zamachowczyni jest BEZSPRZECZNA I OCZYWISTA! Mijała ałto rzondowe z prawej strony bo chciała wyprzedzić PRAWIDŁOWO ZBOCZONY Z TRASY POJAZD WOLSTAPO! A wszystko po to, by doścignąć ałto bambika i dopuścić się kolejnego przestępczego czynu na tym wegetancie! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 26.06.23, 14:04 i właśnie ze względu na te antypaństwowe postawy miękiszonów nigdy nie wrócicie do władzy. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 26.06.23, 14:38 wiadomosci.wp.pl/cba-zbieralo-haki-na-tuska-i-karnowskiego-media-bliskie-pis-pisza-o-sprawie-6913112545319648a?fbclid=IwAR1BOY3Wg0gCiPQ_wCSvB-iPSx9GJf9ufe0XjcHR0wrBtIIjD2oleiB9LAM Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 26.06.23, 14:49 netinfo24.pl/mlody-mezczyzna-wyprowadzil-adamczyka-z-rownowagi-zaraz-co-pan-powiedzial-wideo/ wstrętny żydolewak nasłany przez tuskiewiczjusa! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 26.06.23, 19:46 Na zakończenie roku szkolnego z bambikiem dzieciakom sprawdzano zawartość tornistrów. Pewnie szukali kolorowych kredek. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 26.06.23, 19:48 Bredzi, bo zna już wynik najbliższych wyborów i wie, że mogą onej jedynie naskoczyć. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 26.06.23, 19:49 Tadeusz Rydzyk wraz ze swoją fundacją Lux Veritatis od lat rozwija projekt Muzeum Pamięć i Tożsamość im. Jana Pawła II na terenie kompleksu zwanego "Rydzykowem" w Toruniu. Obiekt powstaje jednak z wieloma opóźnieniami i raczej nie uda się otworzyć go do wyborów. "Newsweek" ujawnił wiele układów i podejrzanych dotacji, które zostały przekazane na poczet fundacji i muzeum. Dziennikarze donoszą, że do muzeum spływają prezenty i upominki od polskich ministrów. Zneciszcza I susznie! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 26.06.23, 19:51 Czy normalny kierowca, wiozący żonę i dwójkę dzieci na wakacje, ma szansę przeżyć, jeśli spotka pędzącą bandę pisowskich rajdowców z Morawieckim?? Zneciszcza NIE MA I MA NIE MIEĆ Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 26.06.23, 20:02 I czego się czepiasz źydolewacki nienawistniku? Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 27.06.23, 14:34 Kaczyński mówi na wiecu w Bogatyni, że miejsce Polski jest w Unii. Zadania : 1. policz flagi Unii Europejskiej . 2. znajdź hipokrytę . z neciszcza Znalazłem! To żydolewacki autor tego brutalnego ataku na Wartości! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 27.06.23, 18:15 "Logika" Pana PiSowca powala na kolana:) Matolę wydeptane w glebkę Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 27.06.23, 18:49 oko.press/skandaliczne-zarzuty-wobec-sedziego-krygielskiego?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR3LcU4g8LWaIx6elZpOmY-w73C_f9Lrq84Vwac67DDrsWzd50302iT0gUY#Echobox=1687883562 I SUSZNIE ŚCIGAJĄ! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 28.06.23, 18:45 bambik zna jedynie mowę kłamstwa a nie współczucia i odpowiedzialności Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 29.06.23, 16:04 Z tym LUDZIE to zdecydowanie po bandzie - to bydło! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 29.06.23, 16:11 agent Hołownia pędzi na pomoc konusowi w sprawie 800+. BĘDZIE PRZECIW. Po to by "sprawdzam" D.Tuska się nie udało. Z neciszcza Bidne narcyzię, Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 29.06.23, 18:24 Ściągam. "Polska a przynajmniej jej istotna część, żyje dziś nadal wczorajszym wypadkiem na Podlasiu. Jak zapewne wiecie, jeden z radiowozów dziko zapierdalającej kolumny rządowej, czołowo wjechał w samochód osobowy z kobietą i dwójką dzieci. Świadkowie mówią, że było to z premedytacją, bo kobieta niezbyt śpiesznie ustępowała miejsca drogowym bandytom. Dwóch pacanów z radiowozu zostało rannych, jeden na tyle poważnie, że zabrał go śmigłowiec, drugi nieco lżej, mam przeto nadzieję, że szybko złoży obciążające samego siebie zeznania, że nie dostosował prędkości do panujących warunków, że przekroczył przepisy i w sytuacji awaryjnej nie był w stanie zapanować nad pojazdem. Droga bowiem była wąska, poważnie ograniczająca możliwości jakiegokolwiek sensownego manewru w sytuacji zagrożenia. Czyli w skrócie sytuację mamy taką, że tych dwóch kulsonów zapierdalający autem na złamanie karku to potencjalni mordercy. Teraz Policja swoim starym i sprawdzonym zwyczajem, usiłuje winę za spowodowanie wypadku zrzucić na niewinną kobietę, dodatkowo też wraz z dzieciakami mocno poturbowaną. Oni też wylądowali w szpitalu. Pikanterii spawie dodaje fakt, że mimo kraszu kolumna nawet na moment się nie zatrzymała, zapierdalali dalej w najlepsze, no i do tego jeszcze ta wedle mnie wisienka na torcie. Otóż „uprzywilejowany pasażer” kolumny, pan Morawiecki, sprawą się przejął o tyle, że odwiedził dopiero parę godzin później TYLKO dwóch rannych policjantów, zapewniając ich zapewne, że władza zadba odpowiednio o ich interesy. Niestety pan Morawiecki nie znalazł czasu by odwiedzić i zapytać jak się czują i jak może pomóc ofiarom beztroskiej jazdy policyjnych piratów. Olał ofiary koncertowo, krótko mówiąc dał jasny komunikat, że ma je w dupie. Ktoś zdziwiony? Bo ja wcale. Zapytacie, gdzie się tak śpieszył pan premier, gdzie tak pędził, że nie miał czasu na zwykły i naturalny w tej sytuacji odruch ludzi? Trudno jednoznacznie ustalić, bo oni zawsze kłamią, więc obojętnie co odpowiedzą i tak będzie to ściema nie mająca nic wspólnego z rzeczywistością. (fragment) AUTOR REVELSTEIN" Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 29.06.23, 18:31 Zedrzeć z tej onucy putlera ostatnią skarpetkę Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 29.06.23, 18:48 Wszyscy jesteśmy dziećmi naszczalnika żydolewacki hejterze! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 29.06.23, 19:10 Jak to NIC! A fjut Dojczland? A zdrada Naszey Nayukochańszey Oyczyzny na sopockim molo? A ucieczka z kraju do Brukselki? Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 30.06.23, 19:13 Najwidoczniej genetycznie uwarunkowany debilizm Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 30.06.23, 19:17 I SUSZNIE! Bo byli na manifestacji we Wrocku cmokając się z Tuskiewiczem! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 30.06.23, 19:21 właduchna przypomni sobie jak smakuje gorzki kawałek chleba za zarobione wreszcie jakąś konkretną pracę diengi (kacapczyzm) Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 01.07.23, 07:33 To skrajnie brutalne, żydolewackie pomówienie! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 01.07.23, 07:38 CBOS: #TVP najgorzej ocenianą stacją. TVP dostała 45 proc. ocen negatywnych i 39 pozytywnych Na początku 2012 r. (to wtedy CBOS wystartował z badaniem ocen stacji telewizyjnych) TVP cieszyła się zaufaniem aż 81 proc. badanych Z neciszcza Kolejny żydolewacki fejk wklejony przez sowicie opłacanego trolla! Na łemigracji i w kręgach zbliżonych do zakamuflowanej opcji niemieckiej to jedyne SUSZNE źródło informacji! Czyli STO PERSĘT poparcia! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 03.07.23, 15:41 Wyłącznie po kadencji piesiunia,bo ułaskawi przed wydaniem prawomocnego wyroku. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 02.07.23, 16:21 Całe to mafijne bydło to cuchnące onuce putlera! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 02.07.23, 16:38 Maggie Python 🇪🇺🇵🇱🇺🇦 🏳️🌈⚡ @maggiepython DO UPADŁYCH, (P)OBUDZONYCH (NIE)DZIENNIKARZY Tusk wali jak grom z jasnego nieba, idzie jak wkurwiony byk na torreadora, więc to kawałek do tych nagle rozdygotanych łyżwiarzy, że nie tak to miało być, że dziennikarstwo to równiuśki dostęp do informacji, że Wasza trzecia droga (notabene) straszliwie kulawo zdaje egzamin. Przeczytałam właśnie lamenty zwykłych mend dziennikarskich i opatrzone słowem "pilne" sensacyjne doniesienia o tym, jak to PiS chciał kupić publicystów, newsowców, całe gazety. I mam potężnego wkurwa, bo metody PiS-u są znane i przewidywalne. O wszystkim wiedzieliście, a jeśli nie, w co trudno uwierzyć, to tym gorzej dla Was. Może jednak o próbach przejęcia prasy powinniśmy wiedzieć wcześniej, a nie dopiero teraz, gdy "olbrzym się obudził"? Nie opłacało się czy zasmarkany po brodę Żalek w Was się nagle odezwał? TW Szczury podkulają ogony? A może podniosą łebki i wybiją się na niepodległość, jak rzekomo jakiś Duda? A może jednak układzików jest więcej niż sądzimy? Osiem lat mieliście, koteczki, na to, żeby się zorientować, co piszecie, komu przywalacie, kto rządzi, kto judzi, kto bardzo demokratyczny tę demokrację nam spierdolił koncertowo, kogo i po jaką cholerę zapraszacie do studia, dając darmowy czas reklamowy i awanse w sondażach. Osiem lat wiedzieliście, a jeśli nie, to trzeba było innej roboty szukać, że naszym krajem sterują zwykli przestępcy. Przestępcę się aresztuje, a nie prowadzi z nim uśmiechnięte negocjacje. Piąte kolumny dusi się w zarodku, bo łby im rosną i nikt później nie nadąży ich odcinać. Niech wreszcie, do cholery, zbrodnia oznacza zbrodnię, kłamstwo oznacza kłamstwo, a zwykłe politykierstwo oznacza politykierstwo. Perfum nie używa się na brudne nadgarstki, oblepione szmalem za powielanie "pluralistycznych" bredni. Przyczyniliście się do każdego przestępstwa pisowskiego. Możecie już tylko pokazać nam swoje lojalki, choć nie byłabym pewna, czy przysługuje Wam status świadków koronnych. Enter. Swoją drogą - ilu my w tym kraju mamy DZIENNIKARZY, a nie pracowników mediów? 5-10-15? Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 02.07.23, 17:01 Policja po rządach #PiS - jak przywrócić sprawność działania i zaufanie obywateli? Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 06.07.23, 17:02 Mandat 100.000 PLN, tysiąc pkt karnych i odebranie ałta! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA120 06.07.23, 17:03 Dzień dobry Przemysław Czarnek W związku z pana nieustającym samouwielbieniem postanowiłam pana wspomóc. Poniżej parafraza wiersza Brzechwy specjalnie dla pana. Zainspirował mnie pan, bo to był świetny rok szkolny. Na stanowisku ministra oświaty mamy fachowca. Edukacja idzie do przodu, a nauczyciele zarabiają coraz lepiej. Jan Brzechwa ,,Samochwała" Czarnek na ambonie stał. I wciąż tak opowiadał. Zdolny jestem niesłychanie. Mam kościelne wychowanie. Moja gęba tryska chamstwem. Szczycę się najlepszym kłamstwem. Jestem butny, arogancki. Dla prezesa elegancki. Szczuję lepiej niż biskupi. Moja misja - belfer głupi. Znakomicie wille łapię. Wiem, gdzie Toruń jest na mapie. Jestem nieuk z tytułami. Dogaduję się z dzikami. A w dodatku, daję słowo. Mam też pasję wyjątkową. Po jarmarkach się lansuję. I remizy patronuję. Prosty lud mi bije brawa. Taka to już moja sława. Wciąż po Polsce pedałuję . I plebanie sponsoruję. Edukację uzdrowiłem Matce Boskiej zawierzyłem. Spracowane mam kolana. Tyram od samego rana. W ministerstwie biznes mam. Nigdy nie odejdę sam ! Jestem katolicki złodziej. Jednym słowem - pan dobrodziej. Pozdrawiam Beata Molik Odpowiedz Link