w.iwo 13.02.10, 22:37 niech Wam będzie :) [img]https://www.ekartki.pl/cards_files/22/22307__18323__smieszne_z_gor201.jpg[/img] - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guayazyl1 Re: no te... walentynki 15.02.10, 11:15 przeciwnikom Walentynek posyłam piosenkę: www.youtube.com/watch?v=F6TZ1GQTSb8 Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: no te... walentynki 15.02.10, 13:11 a w takiej Stalowej Woli w kwiaciarni "U Eli" jest tak: "Walentynkowa promocja. Kup kwiaty za co najmniej 20 złotych, a gratis otrzymasz loda". ----------- Ela wie jak zadowolic klienta. Legionowskie kwiaciarnie stoją pod tym względem o niebo niżej. Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: no te... walentynki 15.02.10, 13:59 w telewizorze widziałam "Raj dla panów" - czyli fryzjer męski, w którym panie strzygły klientów w strojach plażowych... U nas też tego nie ma... no widzę wyraźną lukę do zapełnienia na rynku legionowskim ;) ps. i myjnia topllles... Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: no te... walentynki 16.02.10, 12:25 Walentynki przed slubem: Ona: Ciao... On: No nareszcie, już tak długo czekam! Ona: może chcesz żebym poszła? On: NIE! Co ci przyszło do głowy? Sama myśl o tym jest dla mnie straszna! Ona: Kochasz mnie? On: Oczywiście. O każdej porze dnia i nocy! Ona: Czy mnie kiedyś zdradziłeś? On: NIE! Nigdy! Dlaczego pytasz? Ona: Chcesz mnie pocałować? On: Tak, za każdym razem i przy każdej okazji! Ona: Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył? On: Zwariowałaś? Przecież wiesz jaki jestem! Ona: Czy mogę ci zaufać? On: Tak. Ona: Kochanie... Walentynki trzydzieści lat po ślubie: Teraz, jeszcze raz przeczytaj od dołu... Odpowiedz Link Zgłoś