guayazyl1 15.04.10, 20:25 trwa frezowanie nawierzchni w okolicy skrzyżowania Zegrzynskiej z Piaskową. nareszcie, bo jezdziło sie tam jak po tarce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
metron1 Re: frezowanie nawierzchni 16.04.10, 02:11 I oczywiwscie tym frezowaiem trzeba zdezorganizować ruch i spowodować potworne korki. Kto wydaje zgodę na takie roboty w dzień w godzinach szczytu. Efekt, całkowicie nieprzejezdne Legionowo, przejazd autobusu od przystanku Sielankowa do przystanku Kolejowa trwał 40 minut Odpowiedz Link Zgłoś
tabaher-2 Re: frezowanie nawierzchni 16.04.10, 07:15 Jesli pracuja 24h na trzy zmiany to gdzies musza robic w ciagu dnia. Lepiej ze to robia w dzien niz wcale. Ja tam sie ciesze, jeden czy dwa dni korkow ale za to droga ciut lepsza. Wogole ostatnio na Piaskach sporo sie robi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: frezowanie nawierzchni 16.04.10, 10:53 ja przejezdzałem przez to skrzyzowanie wieczorem koło 19.00 i wszystko odbywało sie w miare sprawnie. w tym miejscu chyba nie da sie zorgaznizowac objazdow. Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: frezowanie nawierzchni 16.04.10, 15:30 Taaaa nasi drogowcy i praca 24h na 3 zmiany, oj ktoś się za dużo filmów naoglądał. Maszyna pracę zaczęła wczoraj ok południa. A w perspektywie dojazd na uroczystości do Warszawy, setek a może i tysięcy ludzi. Pogratulować naszym drogowcom kolejny raz. Odpowiedz Link Zgłoś