Dodaj do ulubionych

Nowa siedziba SMLW

15.05.11, 15:35
Szkoda, że spółdzielnia zamiast kompleksowo modernizować zapuszczone bloki na osiedlach buduje sobie nową siedzibę w centrum miasta:
www.legionowodom.pl/index/index.php?option=com_content&task=view&id=216&Itemid=92
Obserwuj wątek
    • channtall Re: Nowa siedziba SMLW 15.05.11, 19:02
      a skad ta pewnosc ze to nowa siedziba smlw???
      • kwitkows Re: Nowa siedziba SMLW 15.05.11, 19:19
        Nie wiadomo, ale przecież można zasiać ferment. Chyba trochę za mało tam powierzchni biurowej na siedzibę... Z drugiej strony ciekawe ile by spółdzielnia mogła zarobić budując w miejscu obecnej siedziby nowy blok.
        • zdebeq Re: Nowa siedziba SMLW 15.05.11, 23:07
          a ile by zarobiła jakby wybudowała Empire State Building. tam muszą być wieeeelkie czynsze. Jakby co to rezerwuję kolejkę do plucia z ostatniego piętra.
          a tak na poważnie, to nie wiem czy jest sens zmieniać siedzibę, bo babka Wanga zapowiedziała koniec świata już niedługo.
          • w.iwo Re: Nowa siedziba SMLW 15.05.11, 23:09
            jak sprzeda apartamenty to zainwestuje w... kolejne ;)
            • zdebeq Re: Nowa siedziba SMLW 15.05.11, 23:16
              z pewnych źródeł wiem że apartamenta już wyprzedane więc moje plucie już niedługo
      • amantc Re: Nowa siedziba SMLW 22.11.11, 12:19
        Czy ktoś z Was kupił może mieszkanie w Anat C? Jeżeli tak, to jak oceniacie postęp i jakość ro bót? Zwłaszcza wykonywanie tynków w pomieszczeniach bez okien w ujemnych temperaturach. Ciekawe gdzie jest nadzór inwestorski??
        • godgod Re: Nowa siedziba SMLW 22.11.11, 13:26
          Ujemne ?
          • amantc Re: Nowa siedziba SMLW 22.11.11, 13:46
            Tynki powinny być wykonywane przy minimalnej temperaturze +5stopni Celsjusza. A były już noce z temperaturami ujemnymi. Poza tym tynki "dojrzewają" przez kilka tygodni i nie wiesz czy za kilka dni nie będzie minus 10. Za pasem już miesiąc grudzień.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka