13.10.13, 17:22
Ktoś może wie kiedy otwarcie Lidla?
Obserwuj wątek
    • kka69 Re: Lidl 13.10.13, 18:25
      W listopadzie, jak na razie wszystko idzie zgodnie z planem.
      • ilegionowo Re: Lidl 15.10.13, 17:03
        Zmienię temat i nawiążę do info w stopce użytkownika kka69

Na wstępie powiem że jestem za ale już kilka razy spotkałem się z niewiedzą osób które taki pogląd wyrażają. Więc wytłumaczę otóż w aktualnie też głosuję się na osobę i wcale tak nie jest że jeżeli ktoś jest na nr 9 to wejdzie jako nr 9.
        Jest tak: jeżeli lista na której był kandydat zdobywa 6 miejsc to wcale tak nie jest że wchodzą numery od 1 do 6. Wchodzi sześciu kandydatów z największą ilością głosów. Wiele osób z którymi rozmawiałem myślało że jeżeli lista zdobywa 6 miejsc to z automatu wchodzą miejsca od 1 do 6 :(
    • prawdziwy_jankiel Re: Lidl 17.10.13, 16:30
      W To i owo dwa tygodnie temu było napisane że 24 października. Myślę że najpewniejsze info uzyskasz pisząc maila do Lidla albo zadając im pytanie na Facebook'u.
      • 12coma3 Re: Lidl 18.10.13, 16:31
        O..a gdzie bedzie dokladnie?
        • ola.rog Re: Lidl 21.10.13, 08:07
          Lidl będzie w Jabłonnie, Zegrzyńska 39 . Otwarcie rzeczywiście 24 pazdziernika ,dziś znalazłam gazetkę w skrzynce.
    • madziulec chyba darmo cos dają ;) 24.10.13, 10:55
      Przejeżdżałam jakies 30 min temu i takie tłumy, tyle aut, że na 100% cos daja za darmo.
      • polokokt Re: chyba darmo cos dają ;) 24.10.13, 14:06
        mialem takie samo wrazenie. Czy pół legionowa wzielo urlopy zeby na zakupy do Lidla pojechac pierwszego dnia? :)
        • pikaczu129 Re: chyba darmo cos dają ;) 24.10.13, 14:12

taaaak za darmo...chyba kiełbachę z grilla z bułą....
          • marek_ka_lwo Re: chyba darmo cos dają ;) 24.10.13, 14:24
            Lepszy Lidl niż kolejna Stonka...
            • kka69 Masakra 24.10.13, 18:12
              Koło lidla nie sposób przejechać autem.
              Chyba jakaś specjalna akcja policji jest potrzebna, bo może dojść do jakiejś tragedii.
              Nie można normalnie zjechać na światłach z ulicy Zegrzyńskiej , bo wszystko jest zablokowane parkującymi samochodami.
              Dla mnie to wymaga jakiś regulacji odpowiednich służb.
              • misiek1974 Re: Masakra 24.10.13, 19:23
                Ludzie zachowują się tak jakby pierwszy raz taki wielki sklep widzieli. Dobrze, że bijatyki o ziemniaki nie było :)

Żal mi ludzi mieszkających w sąsiedztwie. Powinni sie teraz postarać o zakaz zatrzymywania na tej drodze.
              • prawdziwy_jankiel Re: Masakra 24.10.13, 21:13
                Za to po raz pierwszy odkąd sięgam pamięcią, pod blokiem u mojego znajomego mogłem sobie wybrać gdzie chcę zaparkować
                • bolek1921 Re: Masakra 28.10.13, 09:16
                  Słowo "masakra" do nieładu w okolicy sklepu trochę nie ładnie pasuje. Czy naprawdę w języku polskim ciężko znaleźć jakieś normalne słowo, określające zaistniałą sytuację. Chyba że faktycznie ktoś kogoś zmasakrował pod sklepem.
                  A co do samego sklepu - sklep jak sklep. Kolejna konkurencja na rynku i dyktator warunków pracy i płacy na rynku lokalnym.
    • mm3713 Re: Lidl 28.10.13, 10:27
      Byłam na otwarciu ok godziny 8 i powiem wam, że to co zobaczyłam poruszyło mnie.... Cofnęłam się generalnie w daleką przeszłość kiedy to, stało się w kolejce za pieczywem! Ludzie stali w kolejce aby w ogóle wejść do sklepu, ja rozumiem stanie w kolejce do kasy ale aby wejść do sklepu. Czego ludzie się spodziewali? darmowych produktów????
      • mieszkanieczbloku Re: Lidl 28.10.13, 12:14
        mm3713 napisała:

> Byłam na otwarciu ok godziny 8 i powiem wam, że to co zobaczyłam poruszyło mnie
        > .... Cofnęłam się generalnie w daleką przeszłość kiedy to, stało się w kolejce
        > za pieczywem! Ludzie stali w kolejce aby w ogóle wejść do sklepu, ja rozumiem
        > stanie w kolejce do kasy ale aby wejść do sklepu. Czego ludzie się spodziewali?
        > darmowych produktów????
        _______
        A czego ty się spodziewałaś ...cudu???
        Przygonili jak i ty...podziwiać ;)
        • zdebeq Re: Lidl 28.10.13, 12:43
          miałem zadać to samo pytanie.
          Wszyscy myślą o sobie, tylko ja myślę o mnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka