pole.makowe 20.11.08, 07:18 Jeżeli masz dosyć Świąt Bożego Narodzenia już w listopadzie, to zaprotestuj razem z nami www.wesolych-swiat.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tniewoli Re: Brońmy listopada! 20.11.08, 12:40 A mi tam się podoba taki wystrój, lubię mikołajów rozdających prezenty, a piosenka świąteczna George’a Michaela jest rewelacyjna i mógłbym jej słuchać cały rok. Mnie na tej liście nie będzie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Brońmy listopada! 20.11.08, 15:38 Polacy są narodem permanentnych smutasow. lubią tez poprotestowac. przeciw wszystkiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Re: Brońmy listopada! 20.11.08, 16:06 można i tak do tego podejść, ale czy naprawdę mamy ochotę słuchać kolęd zaraz po Zaduszkach? Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Brońmy listopada! 20.11.08, 17:56 aganiok32 zapytała: czy naprawdę mamy ochotę słuchać kolęd zaraz po Zaduszkach? ------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 tak sobie w tej chwileczce pomyslałem... 20.11.08, 18:15 ze prawdziwie swiateczny nastroj w tych czasach to tylko gdzies w zapadlej głuszy, gdzies w gorach albo wsi zabitej dechami, w małym kosciolku na Pasterce. teraz i choinka jest sztuczna i koledy wyłacznie z płyt i specyjały sklepowe. tamto juz sie nie wroci. choc bysmy protestowali całym Narodem od rana do nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
vija23 Re: tak sobie w tej chwileczce pomyslałem... 20.11.08, 20:34 Ja jestem bardziej przygnębiona zwykle po świętach, kiedy zakurzone ozdoby jeszcze wiszą na wystawach. Już po urlopach, kasy nie ma, lodówka pusta. A jeszcze żonkile nie zasypały sklepów, kurczaki nie kwaczą z każdego koszyka. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: tak sobie w tej chwileczce pomyslałem... 20.11.08, 21:07 vija23 napisała: ...kurczaki nie kwaczą z każdego koszyka. ------------------- jak robią kurczaki?..prosze nie politykować. Odpowiedz Link Zgłoś