helena.4 03.02.09, 21:41 proszę polecie dobre gimnazjum w Legionowie.Mieszkam od roku w Legionowie i nie znam opini na temat tutejszych gimnazjów , a mam dziecko które kończy szkołę podstawową w tym roku.Bardzo proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roxy361 Re: gimnazjum 03.02.09, 23:25 ciężko polecić "dobre" gimnazjum bo to pojecie wieloznaczne, moich kryteriów nie spełniło żadne i dlatego moje dziecię uczeszcza do gimnazjum w Warszawie ale to jest gimnazjum językowe a takiego w Legionowie nie ma na odpowiednim poziomie, wszystko zalezy od tego czego szukasz, czy państwowego czy prywatnego, czy maja być wymagający nauczyciele czy tez odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
plunio7 Re: gimnazjum 11.02.09, 21:57 Czy ja wiem... W 4, na piaskach jest niezbyt bezpiecznie, krążą plotki o podpalaniu włosów itp. itd (w dwójce). Natomiast w dwójce (do której sam uczęszczam), jest fajnie. Tylko na początku "kocą", no ale jak sie ma szczęście, to pozostanie się czystym. No a kadra nauczycielska - jak ma się farta, trafi się na naprawdę dobrych nauczycieli, ale zdarzają się niechlubne wyjątki (tak 4/5 - ok, 1/5 - do wymiany). Co do czwórki, to nie wiem, a wiadomo, trójka, ogonek legionowa, lepiej omijać szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś