marakota Muza 15.06.10, 09:36 advancedstyle.blogspot.com/ zerknijcie jak można się ubierać, w każdym wieku :) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Muza 15.06.10, 10:13 W Katowicach wydywałam takiego jednego pana poubieranego w ornaty i pierścienie, tylko, że jego nikt nie zna, gdyby mieszkał w Nowym Jorku i miał kupę kasy, pewnie to o nim byłby ten artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
katerina2 Re: Muza 25.07.10, 09:50 tak, tak, znam z widzenia tego Pana, na Brynowie chyba mieszka.Z taka laska chodzil jak z berlem. Jak sie ma? Widujesz go jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
cypis.syn.rumcajsa Muza 15.06.10, 12:01 niesamowita kobieta więc i artykuł ciekawy. przeczytałem z przyjemnością:) Odpowiedz Link Zgłoś
stefanka35 Muza? 15.06.10, 16:11 Sorry, ale ja mam odmienne zdanie - babcia ubiera się koszmarnie, obwiesza wszystkim, co tam ma no i te okulary... koszmar. Wg mnie nie jest w ogóle atrakcyjna tylko śmieszna. Odpowiedz Link Zgłoś
jedwab1 Muza 18.06.10, 09:21 ta kobieta cieszy się życiem ,szaleje z ciuchami i tak powinno być . Uwielbiam pozytywnie zakręconych ludzi bez względu na wiek ... :) Takie osoby są jak RAJSKIE PTAKI w masie nijakich przepiórek ...SUPER BABCIA .:) Odpowiedz Link Zgłoś
palec1 Pytanie do GW: 22.06.10, 17:09 Czy na tym wielkim swiecie sa jeszcze jacys inni ciekawi ludzie oprócz Zydów ? Odpowiedz Link Zgłoś