Dodaj do ulubionych

Po lekcjach

10.09.10, 09:46
wszystko to obrzydliwe
Obserwuj wątek
    • antychreza Po lekcjach 11.09.10, 15:23
      W ramach radosnej twórczości zrobiłam kiedyś podpatrzone u Makłowicza polędwiczki wieprzowe z miodem i musztardą. A potem z chilli i sokiem malinowym. Na swoja obronę mam tylko to, że mięso kupiłam za swoje...
      A przepisy tym razem zdecydowanie niefajne. Dorosły uzna, że obrzydliwe, a nastolatkowi nie będzie się chciało robić.
    • madziula987 Po lekcjach 12.09.10, 00:37
      moimi pierwszymi samodzielnymi potrawami była jajecznica i zupa pomidorowa( zupa robiona z telefonem do taty w ręku :D )
    • leszczka Re: Po lekcjach 12.09.10, 14:59
      Waszym zdaniem te propozycje są obrzydliwe? To są prościutkie przepisy, trzy podstawowe składniki na krzyż, łatwe do zrobienia i bezpieczne, do zjedzenia. Taki domowy "fast-food". Pamiętam, jak z koleżanką smażyłyśmy na oleju banany, a potem sowicie posypywałyśmy je czekoladą mleczną - pycha :-D
      • asiazlasu Re: Po lekcjach 13.09.10, 13:36
        "Taki domowy "fast-food". Pamiętam, jak z koleżanką smażyłyśmy na oleju banany, a potem sowicie posypywałyśmy je czekoladą mleczną - pycha :-D "

moze chodzi o to ze to fast-food wlasnie ...?
        chociaz nie, mozna jesc szybko przyrzadzone a dobre potrawy.
        Banan na oliwie bym wyrzy...(maslo koniecznie !) a czekolada mleczna jest dobra w smaku tylko dla dzieci bo doroslym zazwyczaj ten smak sie zmienia. Dla zdrowia natomiast tylko gorzka.
        Te przepisy to takie mydlo i powidlo bez sensu byle nawalic kalorii i cukru. Zadnej finezji nie ma. Nazywam to wypelnianiem brzucha. A przeciez wojna sie juz skonczyla ....

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka