Dodaj do ulubionych

Żyrafa Jeremiasza

24.02.11, 10:27
piszę ten post, żeby zaznaczyć obecność osób takich jak ja - które czekają na felietony Joanny Szczepkowskiej. Przykro mi, że od teraz będą pojawiały się rzadziej. Jeśli te spokojne, mądre, przemyślane teksty mają zastąpić felietony pisane przez "młodszych", to mam nadzieję, że nie będą to następczynie pokroju Kingi Dunin. Bo wtedy w felietonach WO nie będzie już alternatywy dla męczącego już wojującego feminizmu i dyskredytowania innych punktów widzenia.

Obserwuj wątek
    • inkwizytorstarszy Żyrafa Jeremiasza 26.02.11, 03:55
      Chwała rodzicom że walczą dopóki jeszcze żyją. Choć starości im nie zazdroszczę. Najpierw rodzicom a potem dzieciom.
      Może takie artykuły uświadomią ludziom planującym rozmnażanie, aby ZAWSZE robili badania prenatalne, a w wypadku podejrzeń, również genetyczne " ZANIM ", bo potem już nie ma przebacz ...
    • pablobodek Żyrafa Jeremiasza 26.02.11, 10:08
      A żyrafa ? Chętnie bym ją zobaczył.
      • transilvania Re: Żyrafa Jeremiasza 26.02.11, 21:46
        Pani Joanno, chciałam bardzo Pani podziękować za ciepłe, pisane z humorem, zaskakujące punktem widzenia, życzliwe ludziom i wszelkim istotom felietony. Szkoda, że będzie ich teraz mniej. Tym bardziej będę na nie czekać. Pozdrawiam.
    • jaremaben Żyrafa Jeremiasza 27.02.11, 16:13
      Kto chce zobaczyc zyrafe Jeremiasza, niech sobie "googlnie" jego imie i nazwisko, chlopiec ma swoja strone internetowa i sa tam prezentowane jego prace. Komentarz nt. badan prenatalnych zgrzyta w tym miejscu, naprawde! I czy autyzm jest mozliwy do zdiagnozowania przy pomocy badan prenatalnych?
    • anna.zebrowska Joanno, wracaj do WO! 28.02.11, 13:04
      Nie, nie, proszę nie porzucać swoich czytelników. Od dawna zaczynam WO od Pani felietonu, niekiedy - na nim kończę. Pani Joanno, proszę nie ustępować miejsca ani młodszym, ani starszym - to Pani miejsce, tylko Pani.
    • godeep Nareszcie ja wyrzucili! 21.03.11, 01:19
      > (...)Tym optymistycznym tekstem kończę pisanie felietonów co dwa tygodnie.
      > Będę tu pisać rzadziej, co musiało nastąpić(...)

Doczekalem sie w koncu. :-))) Wreszcie Szczepkowska nie bedzie prawic nam swoich madrosci, i straszyc ze zdjecia w WO. Idz i nigdy nie wracaj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka