Dodaj do ulubionych

Hubert Urbański, prowadzący program "Wyprawa Ro...

IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.10.04, 21:26
Doczytalam do polowy. Nie wiem dlaczego chcialo mi sie az tyle. Chyba z nudow.
Ale teraz jedyne slowo jakim chcialabym skwitowac to arcudzielo
dziennikarskiego kunsztu to D.U.P.A.
Wysokie Obcasy, Panie Redaktorki Drogie. Wezcie sie w garsc i zacznijcie
redagowac gazete albo idzcie pracowac do jakiegos cholernego biura czy robic
za manikiurzystki.
D.U.P.A.
Obserwuj wątek
    • Gość: jinx popieram IP: 140.142.86.* 15.10.04, 05:18
      no ale z kurzego gowna nie zrobi sie kurczaka w potrawce
      • Gość: kaisel a ja tam lubie urbańskiego IP: *.aster.pl 30.10.04, 17:53
        Lubie Huberta Urbańskiego i dzieki bogu że nie jest porównywany do kiczowatego
        Ibisza.Co prawda artykuł onim i znim jest do chrzanu ale to nie znienia
        faktu,że wedłóg mnie jest okey.Pozdrawiam
        • Gość: grabki Re: a ja tam lubie urbańskiego IP: *.autocom.pl 01.11.04, 16:16
          wedłóg pisze się według!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: grabie Re: Hubert Urbański, prowadzący program "Wyprawa IP: *.autocom.pl 01.11.04, 16:12
      eeeeeeeeeeee ja tam myślę,że jest ok.Podoba mi się ten program i często go
      oglądam-(przynajmniej nie te głupie telenowele!)
    • Gość: Cornelia Re: Hubert Urbański, prowadzący program "Wyprawa IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 19:59
      Ja lubię Urbańskiego!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Bartek Re: Hubert Urbański, prowadzący program "Wyprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 16:36
      Hubert Urbanski jest w porzadku,ale powinien on takze wykonywac zadania,ktore
      wykonuja uczestnicy programu.Nie ma on naprawde pojecia,jak oni sobie radza na
      bezludnej wyspie.
    • Gość: Mikan Re: Hubert Urbański, prowadzący program "Wyprawa IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 29.11.04, 21:39
      Urbański to snob i pojeb .... i wychuchana cipka.
    • Gość: Amadeusz Re: Hubert Urbański, prowadzący program "Wyprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:42
      Hubert Urbanski jest znany przede wszystkim z programu "Dla ciebie wszystko".
      Kiedy zobaczylem jego wyjscia w tym programie myslalem,ze sie posikam ze
      smiechu,nie powynien on zrobic siebie pajaca pierwszej klasy. Bez jaj,niech
      dalej sie popisuje przed swoja dupeczka.
      • Gość: kleo Hubert Urbański niby wlk. gwiazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 18:53
        jak prowadził "Dla Ciebie wszystko" to mi się wręcz nie dobrze robiło jak go
        widziałam(dlatego dla dobra swojego zdrowia nie oglądałam tego kiczowatego
        programu) w Robinsonie był trochę lepszy ale tak brakuje mu tego "czegoś" co
        nada mu klase, a artykuł faktycznie tragiczny
        poza tym czy Urbański ma zone,bo czasami odnosze wrażenie jak by był sam i
        szukał przygody:-/ i to też mnie u niego wkurza, ogółem to chyba za nim nie
        przepadam, robi z siebie gwiazdę a wcale tak nie błyszczy
    • Gość: nieznajoma21 Re: Hubert Urbański, prowadzący program "Wyprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 21:07
      Mnie tam się podobał ten program tylko jedno było złe!uczestniczka kaśka!robiła
      z siebie pośmiewisko jak mało kto,lalusia za dyche!!fotomodelka weście mnie nie
      rozbrajajcie!ja m,am 21 lat i jestem też fotomodelką dlatego się wypowiadam na
      ten temat! nie raz nie dwa miałam sesję zdjęciową do pleyboya!ona nie ma
      porównania do mnie!a jeszcze jak wygrała tego robinsona to śmieszne ona się nie
      nadaje do niczego!tam na wyspie była chuda jak badyl a jak wygrała i wróciła do
      domku to spasła sie jak świnia!
      -pozdro-:)
    • bjorkki zazdrościcie mu i tyle! 25.02.05, 10:28
      A ja uważam, ze facet jest spoko, jest lepszy niż wszystkie ibisze starsburgery
      i inne pawie razem wziete! A jak ktoś goi nie lubi niech go oglada i tyle! To
      wolny kraj.
      Facet zarabia kase i jest na topie i mu po prostu zazdrośącicie, Kropka.
      A wywiad jest ciekawy. Ludzie, jesteście mega sfustrowani chyba???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka