amoniak2 28.05.05, 14:28 jak to jaak to się stało że mi wypiłaś moje kakaooo przecież to mój kubeczek to mój kubeczek z wiewiórką był! a my jesteśmy eternity! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mctiggle Re: Jadwiga Basińska z Mumio 28.05.05, 23:47 "ale środa dzisiaj? środa? to ja ci to może przegram, albo coś.." Odpowiedz Link Zgłoś
majkka Re: Jadwiga Basińska z Mumio 29.05.05, 00:10 No, no no no no moja pani jesteście cudowni/reklamy są świetne/.skrzykujemy na nie całą rodzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
slav11 Re: Jadwiga Basińska z Mumio 29.05.05, 09:53 Kilka ładnych lat temu studiowałam polonistykę na UŚ. W budynku na Placu Sejmu Śląskiego był bar, w którym ten pan z Mumio z brodą akompaniując sobie na pianinie śpiewał o czekoladkach, aby lepiej się sprzedawały. Okazuje się, że ma też inne talenty i za co się nie weźmie to jest doskonały, jak i Mumio całe w ogóle. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena.es Re: Jadwiga Basińska z Mumio 29.05.05, 19:40 Studiuję obecnie polonistykę na UŚ. Pianino z kawiarenki wynieśli i stoi w drugim kącie korytarza. O popycie na czekoladki nic mi nie wiadomo, ale zaryzykuję twierdzenie, że spadł. A kabaret jest świetny. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
magbin Re: Jadwiga Basińska z Mumio 30.05.05, 12:30 Tak, ja też pamiętam :) Najpierw w kawiarence na górze zrobili sobie scenę, a później bywało, że występowali. Fajnie było! Odpowiedz Link Zgłoś
krysluk Chwała Mumio! 29.05.05, 11:48 A potem weźcie się za reklamy proszków, błagam, bo są tak denne, że tylko wy możecie je uratować!Albo może niech to zrobią Potemy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_zieba Mumio! 29.05.05, 12:51 Muchaaaa nie kuca Muchaaaaaa nie leży Mucha jak kluuuuucha cukier żre.... A ja myślałem że jacek Borusinki to Darek BAsinski i vice versa. Są tacy podobni z Jadzią ; ) Niech żyje Mumio..... Jeeeeeeeeeeesień, jjjjjjjjjjeeeeeeeeeesień, złooooote liścieeeeee spadają z drzew......:D Pytasz mnie co to radosc, powiem ci jeslis ciekawy, radosc to mala dziewczynka ktora sika do kawy;] Uha uha taniec brzucha uha uha switezianka... mozna by jeszcze tak wymieniac:] zaczrowany piernieczek Odpowiedz Link Zgłoś
worien gratulacje :) 29.05.05, 18:19 Gratulacje, ze Mumio zyje z "kabaretu", ze powodzi Wam sie tak dobrze i w ogole :). Baardzo sie ciesze!! Szczegolnie, ze jestesmy z tego samego miasta (o czym nie wiedzialam)! Nie wiem, czy ktos z Mumio tutaj zagladnie - ale jesli tak to maly apel - zadbajcie o obecnosc w sieci. Wasza strona jest taka biedniutka :(, a fanow na pewno by ucieszylo cos wiecej - i od razu wiecej telefonow i widzow :)!!! pozdrawiam serdecznie i zycze dalszych sukcesow Worien Odpowiedz Link Zgłoś
kijwlogingw cieńki kabaret 29.05.05, 18:29 dla ludzi którzy g..wno wiedzą o poczuciu humoru i ekscytują się żenującymi reklamami w tv Odpowiedz Link Zgłoś
nolan Re: cieńki kabaret 29.05.05, 21:04 Zal mi Ciebie. Tyle frustracji nosisz w sobie i nawet nie zdajesz sobie sprawy, ze wyladowujesz ja nie tych ludziach co trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_b_goode Re: Jadwiga Basińska z Mumio 29.05.05, 18:36 Boże! Ludzie! Czy wy nic nie widzicie, niczego nie rozumiecie? Podobnie jak właściciel warzywniaka z mojego osiedla, to są dzieci szatana! Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Mumio poziom jak Polska 2005 29.05.05, 19:21 Czyli denny. Dowcip na poziomie oddział u zamknietego Psychoszpitala. Ale co się dziwić: Policy-dno, Muzyka tzw rozrywkowa -dno (występ na Eurowizji cygańskiego Rosjanina co to nawet po polsku gramatycznie mówić nie umie !), Kino-dno(,,arcydzieło'' pt.Nigdy w życiu poziom Harlekin sort B z 90-lat). CAŁA POLSKA SCHODZI NA PSY .DZIĘKI WAM DEBILE Z POLACTWA. Odpowiedz Link Zgłoś
belfastmf Re: Mumio poziom jak Polska 2005 29.05.05, 21:02 Z oceną kabaretu Mumio trudno się zgodzić...Wiem co mówię,wszak byłem kilka lat temu na ich występie w Katowicach.Don Eugenio jest doskonały!!!Większość kabaretów patrząc na to co się dzieje w naszej rzeczywistości radzi sobie nienajgorzej a konkurencja wszak jest szalona. Z całą resztą wypowiedzi absolutnie się zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
granul Re: Mumio poziom jak Polska 2005 29.05.05, 23:50 mmmmmmmm... wyczuwam w tobie ezpo konesera dobrego humoru. niech no zgadne. daniec? a dlaczego Psychoszpitala z DUZEJ? chodzi ci o konkretny Psychoszpital? dajmy na to "ten Psychoszpital"? Zastanawiam sie... ... ... nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz01 Re: Mumio, Mumio jest okej! 29.05.05, 20:56 skąd można ściągnąć reklamę z Jadzią?na stronie plusa są tylko z Darkiem i Jackiem,a tej jeszcze nie widziałem... Odpowiedz Link Zgłoś
marek.es Re: Jadwiga Basińska z Mumio 29.05.05, 22:22 Jutro w O.B.O.R.A są dwa występy,o 19 i 21.Chyba,że się coś zmieniło.Bilety były po 38 zł, ale już nie ma.Chyba,że ze zwrotów. Odpowiedz Link Zgłoś
kaalus Re: Jadwiga Basińska z Mumio 29.05.05, 23:48 A gdzie był czeski blues, hiszpanski blues? To była najśmieszniejsza rzecz jaką w życiu widziałem! Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_b_goode Re: Jadwiga Basińska z Mumio 29.05.05, 23:51 To znowu ja. Przemyślałem treść tego wywiadu i w związku z nim chciałbym zadać pytanie. Czy jeżeli gdzieś w kosmosie, w przestrzeni międzygwiezdnej istnieje życie, to jaka jest szansa, że są to krasnoludki? Odpowiedz Link Zgłoś
granul Re: Jadwiga Basińska z Mumio 29.05.05, 23:57 to zalezy od punktu widzenia i krasnoludkow oraz ich dzieci i kolegow ich dzieci. w przyblizeniu osiem. Odpowiedz Link Zgłoś