zbyszekh5 24.04.06, 17:35 piekny artykul:) ........ bezpieczeństwo zabezpiecz dane chroń swoja siec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itede1 Kochana Dodo! 24.04.06, 17:36 "O w morde, co za towarzystwo!" (kapral Wiaderny) Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Ale jej wchodzi w 4 litery... 24.04.06, 21:24 Ale jej wchodzi w 4 litery... Odpowiedz Link Zgłoś
bebert007 prima aprilis 24.04.06, 17:51 spóźniony o 3 tygodnie, albo szczepkowskiej już totalnie odpierniczyło... Odpowiedz Link Zgłoś
bluefoto Re: prima aprilis 24.04.06, 18:13 Ciekawe czy będzie jakis odzew ze strony Doroty.. Nie koniecznie w postaci ciętej riposty bo nie sądzę aby miała ku temu powody aby tak napisać.. Pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
picker63 Re: prima aprilis 24.04.06, 18:30 bluefoto napisał: > Ciekawe czy będzie jakis odzew ze strony Doroty.. > Nie koniecznie w postaci ciętej riposty bo nie sądzę aby miała ku temu powody > aby tak napisać.. > > Pozdrawiam.. RADZIU? Czy wrzuciłes list do skrzynki? Odpowiedz Link Zgłoś
harbour5 Pani Joanno Szczepkowska de domo 24.04.06, 18:33 Czyżby Pani zmieniła orientację seksualną? Odpowiedz Link Zgłoś
pufflet Re: Kochana Dodo! 24.04.06, 18:50 C:\WINDOWS\Pulpit\sklep_20060405133228_1144236748.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
0x0001 Re: Kochana Dodo! 24.04.06, 19:04 Buhaha, to ja też wam zapodam super linka: C:\WINDOWS\Pulpit\Doda_nago!!!.avi Odpowiedz Link Zgłoś
logophilos Jedna warta drugiej. Obie bez autocenzury 24.04.06, 18:56 Kiedyś aktoreczki wiedziały, że mają się dużo uśmiechać i mało odzywać. Odpowiedz Link Zgłoś
jannn1 Re: Kochana Dodo! 24.04.06, 18:57 Pani Joanno ja tez tesknie za czasami kiedy osoby publiczne nie sprzedawaly swojej duszy i pomagaly byc lepszymi... miejmy nadzieje ze te czasy jeszcze nie minely!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brzuszka Re: Kochana Dodo! 24.04.06, 19:47 zaczynam się martwić o Panią Szczepkowską! Odpowiedz Link Zgłoś
freelancer1 znowu 24.04.06, 19:55 mieliśmy już w historii bezkrytyczne zachwyty oderwanych nieco od rzeczywistości intelektualistów "zdrową prostotą"... Odpowiedz Link Zgłoś
nevem słabo mi 24.04.06, 20:13 Pani Joasiu a ja kiedys lubilam Pani felietony mam nadzieje ze to wynik jakiejs chorej umowy jesli nie bede musiala odwolac wszystko co kiedykolwiek dobrego o Pani myslalam madre teskty dody?bahahahahahahah radziu powiedz pani radziu daj buzi wystarczy przeczytac jakakolwiek jej wypowiedz zycze szczescia z takimi sympatiami Odpowiedz Link Zgłoś
tigerizi dobrze, że spieprzył potem transatlantykiem 24.04.06, 20:37 i go nie było a działo się tyle fajnego niestety tylko do 4.06.1989 i wcale nie musieliśmy pytać co tam u Chincyków słychać Odpowiedz Link Zgłoś
delfina77 Re: tjaaa, ta zgnilizna moralna Gąbrowicz w Ferdy 24.04.06, 21:12 GOMbrowicz, nie Gąbrowicz Odpowiedz Link Zgłoś
o90 korbeczka sie nakreca sama 24.04.06, 20:29 teraz doda napisze do szczepkosi i zarobia troszke kasiorki a matolki w wysokich obcasach przeczytaja i zachwycone pobiegna po nastepne paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
spell2me Re: Kochana Dodo! 24.04.06, 20:56 Ha! Bo widzicie, sztuką jest tak nabijac sie z kogos, zeby obrażany nawet tego nie zauważył. Gratuluję inteligentnego artykulu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: Kochana Dodo! 24.04.06, 21:57 Jedyne, co do tej pory mi się w Dodzie osobowości podoba, to to że pomagała sąsiadce wnosić wózek (i niestety przez to wypadł jej dysk) no i może jeszcze, że ponoć starła z powierzchni ziemi Kubę Wojewódzkiego ... niestety, nie widziałam tego. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Kochana Dodo! 26.04.06, 15:35 spell2me napisał: > Ha! Bo widzicie, sztuką jest tak nabijac sie z kogos, zeby obrażany nawet tego > nie zauważył. Gratuluję inteligentnego artykulu! :) o to to to...toż samo napisać chciałem... ---- wesoło wy tu macie w tych OBCASACH, będę wpadał... Odpowiedz Link Zgłoś
nokata Re: Kochana Dodo! 24.04.06, 22:29 Joanno (raczej tania niz droga). Moze starczy obrazania innych swoimi intelektualnymi wybroczynami. Malo kogo obchodzi co masz za bajzel w swojej emocjonalnej torebce. Czyli Pani Pelagio wystarczy Twojego myslenia. Widac ze sprawia Ci to trudnosc. Daruj wiec sobie czynnosci, do ktorych nie jestes stworzona. Nie widze powodu dla ktorego mialabys psuc humor Dodzie (chociaz Dody nie lubie) Moze czas do "Azylu"? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Kochana Dodo! 26.04.06, 15:37 nokata napisała: > Joanno (raczej tania niz droga). > Moze starczy obrazania innych swoimi intelektualnymi wybroczynami. > Malo kogo obchodzi co masz za bajzel w swojej emocjonalnej torebce. > Czyli Pani Pelagio wystarczy Twojego myslenia. > Widac ze sprawia Ci to trudnosc. > Daruj wiec sobie czynnosci, do ktorych nie jestes stworzona. > Nie widze powodu dla ktorego mialabys psuc humor Dodzie (chociaz Dody nie lubie > ) > Moze czas do "Azylu"? > o , bożżżżżżżżżżżżżz, już mi się U WAS nie podoba.... ale chamówa !!!!..znikam na swoje forum. :-{ Odpowiedz Link Zgłoś
hitomi_vision Re: Kochana Dodo! 25.04.06, 08:54 No to Szczepkowska się nam zakochała ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
andapka no co w y chcecie? 30.04.06, 17:30 Doda mimo ze blondynka opalona i róz ma bardzo wysoki poziom IQ 156 wiec co wiec jak ?? ze niby takie odzywki ma i co z tego? jest mądra a nie pusta , to co ze rozowa? kolor jak kolor, ja jej tez nie slucham ale nie nie ma nic do tego, co ona spiewa nie najedzacie na spiew tylko na nia, na jej zachowanie a nikt jej nie zna, ladnie to tak? moze pani Joannie sie podobal jej usmiech skad macie wiedziec jak jest naprawde? nic nie wiecie tylko pod oslona internetu, pozornej anonimowosci jestescie tacy mądrzy Odpowiedz Link Zgłoś
zinga1 Re: Kochana Dodo! 07.05.06, 14:05 pani Joasiu, czy Pani się w Dodzie zakochała czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
jendrek121 Re: Kochana Dodo! 09.05.06, 00:53 pierwszy artykuł Szczepkowskiej gdzie zastanawiam się czy autorka robi sobie jaja z Dody czy pisze serio. Trudno uwierzyć, że tak szybkoi wyraźnie dopadł Szczepkowską starczy debilizm jeśli już to jakieś błazeńskie rozklejenie emocjonalne. No w każdym razie przyjmuję to za dobrą monetę czyli Szczepkowska nabija się z Barbi Odpowiedz Link Zgłoś
sitkka Re: Kochana Dodo! 23.05.06, 16:15 Tu nie chodzi o infantylne zachowanie Dody. Nie wszystkie rzeczy świata są złożone, nie każdy człowiek jest dobrym retorem. Tu chodzi o prostotę, prostotę myśli i sformułowań. Pięknie... Odpowiedz Link Zgłoś
lukas1250 Re: Kochana Dodo! 23.05.06, 19:19 sitkka napisała: > Tu nie chodzi o infantylne zachowanie Dody. Nie wszystkie rzeczy świata są > złożone, nie każdy człowiek jest dobrym retorem. Tu chodzi o prostotę, prostotę > > myśli i sformułowań. Pięknie... Doda nie jest Frankiem Einsteinem. Nie można krytykować jej za to że nie dorasta do swojej sławy. Bo już krytyka przez pryzmat niedorastania do nie stworzonych przez siebie kryteriów jest absurdem iczystą zawiścią. Pujdę w poprzek: Doda mnie nudzi! Nie wykluczam jej testowego IQ156. Ale jakoś nie powoduje ona we mnie potrzeby zgłębienia charakteru swojej inteligencji. I tu pojawia się kwestia! Dziewczyna może i się marnuje. Tylko że ładując taką inteligencję w działalność eteryczną poza nawiasem swej urody zrezygnowałaby z niej. Nie wiem zatem czy są teorie o wybitnej ograniczoności wybitnie inteligentnych ale powinny być. Ale znowu jakoś nie zauważyłem tego co miałoby się marnować z jej umysłu. To jest dżaga bezdyskusyjnie. Że się jakoś sprzedała? Bawienie się sobą i dochodzenie do plastikowości paradoksalnie przez sprzedaż swojej prawdziwości? A może ona nie jest w stanie inaczej? Może na tym polega taoistycznie los takiej osoby? Poza tym ta nasza perspektywa. Już wiem! Doda absrahuje od ludzi. To jest cecha która np. kochanemu może nie pozwoloić poczuć własnej podmiotowości. Gdzieś to wyczuwamy że niewidocznie nie istniejemy. Czyli że gdzieś ma b.głęboko zakodowaną pogardę obronną? Po co wnikać w ludzi zniewolonych swoim charakterem? Nie zmienimy ich. Żadko można kogokolwiek a co dopiero czyjeś ja. Jest piosenkarkom nieturecką. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zamyslona4 Re: Kochana Dodo! 28.05.06, 18:36 a ja mysle ze to nie mialo ani jej obrazic, ani wychwalac- raczej chodzilo o to, jak machina medialna zabija osobowosc kazdego kto w nia wpada, pozbawia spontanicznosci, odbiera czasem nawet radosc tworzenia, wykorzystuje i nakreca, a kiedy sie nasyci- wypluwa nie troszczac sie o to co dalej. doda jet bardzo atrakcyjan kobieta, glos ma niezly , wiec jest idealnym materialem do obstrzalu..... Odpowiedz Link Zgłoś