Dodaj do ulubionych

Michał Koterski, aktor

05.06.06, 20:06
uczciwie bez zadnej sciemy. powodzenia.
...
pamietam blokowisko, mecze w gale na betonie na roznych podworkach, akcje na
gorce i parkingu oraz gume balonowa kupowana w budkach za reszte z 1000 na
proszek E w kiosku przy postoju taksowek. reszta to byla 200, a guma
kosztowala 20. wszystko na nia poszlo. 10 gum balonowych w reku to bylo
uczucie jakby caly swiat byl w reku. no ale to wszystko bylo 20 lat temu.
inna bajka.
Obserwuj wątek
    • dagsss Re: Michał Koterski, aktor 06.06.06, 09:52
      Kapitalny chlopak. Prawdziey i do bolu szczery. Swietny watek o swiatku
      aktorskich ukladow. Wroze mu kariere - niekomercyjan ale przez wielkie K!
      Powodzenia
      • efad4d Re: Michał Koterski, aktor 06.06.06, 10:21
        zero pozerstwa

--

klub pana miecia
        • milseog Re: Michał Koterski, aktor 06.06.06, 11:16
          bardzo szczery tekst. z przyjemnoscia sie go czyta. prawdziwy czlowiek mowiacy o prawdziwych
          emocjach i doswiadczeniach. duzo w tym odwagi i za grosz zadecia. zycze mu powodzenia i zeby - jak
          ojciec - "nie dal dupy". przyklad ma, ze mozna i bez tego.
        • piotrgiedrowicz Re: Michał Koterski, aktor 06.06.06, 11:37
          miałeś się odezwać Michał, pozdrawiam___piX.
    • rudeboys Re: Michał Koterski, aktor 06.06.06, 12:06
      szerokiej drogi, a tak na marginesie to niekiedy zastanawiam się jak w dzisiejszych czasach zachowywal by się np, Maklakiewicz, Himilsbach, Wilchelmi, ciekawe czy grali by w sitkomach i innych badziewiach jak to robia ich dawni koledzy po fachu, ciekawe czy brali by udzial w bankietach, grilowaniach, itp imprezach towarzystwa wzajemnej adoracji. chyba czasem jednak jest warto wczesniej uciec do krainy wiecznych łowów
      • wirusx Re: Michał Koterski, aktor 06.06.06, 16:30
        Rudeboys, pewnie młody jesteś, to i nie wiesz, i nie pamiętasz, ale ONI graliw
        ówczesnych badziewiach i bankietowali także. Wszystko to za komuny było
        bardziej schizo i hipokryckie, bo nie było tabloidów i wszystko nie było tak
        ostentacyjne jak dziś, ale też było "wszystko na sprzedaż", nie idealizuj...
        Może nawet te układy były bardziej parszywe, bo teraz przynajmniej te "kryteria
        i priorytety" bardziej oczywiste i wiadomo, o co chodzi.
        Kulturka dla kucharek zawsze była i zawsze można było na tym zarobić. Show must
        go on.
    • terence Re: Michał Koterski, aktor 06.06.06, 13:03
      w porządku wypowiedź, szczerze i z dystansem...
    • denyt Re: Michał Koterski, aktor 06.06.06, 14:08
      fajny chłopak. podobno normalnie tak samo mówi jak w ostatnim filmie, ktos wie?
      • podex Re: Michał Koterski, aktor 06.06.06, 16:09
        mowi. Widzialem go ostatnio w jakims debilnym programie dla mlodziezy, gdzie prowadzacy w stylu superluzak, jak sie bawicie, jestesmy super itd machal rekami tylko przez pierwsze 2 minuty wuwuadu z mlodym Koterskim. Potem sam zaczal sobie zdawac jak sztucznie wyglada w porownaniu z naturalnoscia Michala K, i zamilkl nieco. Piekne to bylo! Michal rulez!
    • at_work Machulskiemu uratowałeś cały film tym tekstem 06.06.06, 14:12
      "Ja znam angielski" - to dzięki tej aluzji do Dnia Ś, Superprodukcja, była jeden raz autentycznie
      śmieszna.
      Dzięki za "Wszyscy jesteśmy...", to jeden z najważniejszych filmów w moim życiu, choć widziałem go
      tylko jeden raz i pewnie nie dam rady tego powtórzyć. Za to Dzień i Nic znam na pamięć.
      Nie ma bata...

Najlepsze życzenia.

_
      A teraz, kochani wyborcy... itd.
    • julian_carax ha, miło poczytać mądrego chłopaka... 06.06.06, 14:16
      najważniejsze, że ne gra nikogo, nikogo nie udaje, wali to co czuje... to
      rzadkość. powodzenia
      • preambula i ja sie wtedy baem... 06.06.06, 14:40
        W sumie dawno już kogoś tak dobrego nie widziałam. Szkoda tylko, że Koterski
        jest dość charakterystyczny. Oby mu to nie zamknęło żadnej furtki przypadkiem...
    • cenobite Re: Michał Koterski, aktor 06.06.06, 15:22
      swietny chłopak.brawa za szczerosc. polubilam go u wojewodzkiego a teraz
      jeszcze bardziej
    • aaaaa300 Re: Michał Koterski, aktor 06.06.06, 16:13
      w końcu odchodzimy od polskiej mentalności rolnika w stroju aktorskim przecież
      tej papki się już nie da ...KOTERSCY - Brawo szczerze prawdziwie i
      przejmująco ...czekam na następne odsłony (a prywatnie czuje z Michałam
      solidarność - mój rocznik :)) powodzenia chłopcze :)))))))
      • somelikeit bez przesady z tym "M jak miłość" 06.06.06, 17:05
        Michał może jest sympatyczny, ale aktor z niego słaby. Może dlatego nie płyną
        żadne propozycje. Do filmów ojca wnosi autentyzm, ale trudno mi go sobie
        wyobrazić wcielającego w inną rolę niż on sam. Może się mylę? W każdym razie
        życzę powodzenia.
    • podex I jeszcze mysl jedna 06.06.06, 16:17
      tak sobie pomyslalem... nie daj sie Michal skusic przez zadne Vivy, czy inne MTV. Idealnie bys sie nadawal, kasa, slawa, laski by zaczepialy... no ale jakos szkoda by bylo, szkoda....
      • lidiakar Re: I jeszcze mysl jedna 06.06.06, 16:31
        swietny facet. moim zdaniem aktorem raczej nie bedzie bo tak jak ktos juz
        napisal jest zbyt charakterystyczny, zbyt naturalny, zero techniki. chyba ze
        kino niezalezne. wtedy tak. ogladalam go tez u wojewodzkiego, przycmil go
        zupelnie, wojewodzki az sie zasmucil:) to byl wielki kontrast: mlodego
        autentyzmu i 40letniego natapirowanego chłopactwa:)
        nie musi sie nigdzie sprawdzac, dlaczego film czy tv maja byc kategoria dla tzw
        sukcesu zyciowego? jest piekny wewnetrznie, to swietne. zycze wszystkiego
        dobrego.
    • mcgoo Re: Michał Koterski, aktor 06.06.06, 17:47
      no i wreszcie ktos powiedzial cos prawdziwego o hiphopie
    • maartunia Re: Michał Koterski, aktor 06.06.06, 21:06
      Jak czytałam wywiad,to widziałam Michała,jak byl u Kuby W. :-)
      Zabawna osoba,ale mająca w sobię pewną mądrość:)
      Pozdrawiam
      Marta
    • miss_pepper Re: Michał Koterski, aktor 06.06.06, 22:41
      Co prawda to prawda, na Michala Koterskiego nie ma bata, jest zajebisty. ;)
      • kaja206 Re: Michał Koterski, aktor 09.06.06, 18:19
        Świetnie chłopak zagrał w obu ostatnich filmach ojca. Dla mnie zwłaszcza Dzień
        świra to film kultowy, bo mimo że jestem kobietą, jest to film o mnie. Tylko
        skąd Koterski mnie tak na wylot zna? Mam nadzieję, że obaj panowie wezmą się do
        roboty i znowu pogonią mnie do kina, bo ostatnio rzadko tam bywam ( nie ma po
        co). Panowie Koterscy! Czekam na Wasz nowy film.
        • gumiska2 Re: Michał Koterski, aktor 29.07.06, 22:16
          fajny facet, tak naturalnie bez ceregieli sie wypowiada, to mi sie podoba,
          zadnego pozowania. Ja rowniez wroze mu kariere i zycze powodzenia.
          • haitianfriday Re: uwielbiam taką obłędną bezpośredniość 08.08.06, 22:27
            sikam za NIM
            • sonata_arctica Re: uwielbiam taką obłędną bezpośredniość 22.08.06, 00:39
              a czy ktoś wie, czy Maciek Koterski-Piotruś z filmu "Kogel Mogel" to jakaś
              rodzina Michała Koterskiego??
              • kkolasinska Re: uwielbiam taką obłędną bezpośredniość 23.08.06, 16:01
                Jest niepowtarzalny i bardzo kocha swoją mame

Serwis PDK.PL by Max Weber - jako jedyny z Europy Wschodniej został nominowany
                do tytułu “Most Influential Flash Site Of The Decade” organizowanego przez
                Adobe i FWA z okazji 10-lecia technologii Flash! Zagłosuj między 22 a 24
                sierpnia: www.thefwa.com/flash10/.

• skoruupa Michał Koterski, aktor 26.08.06, 22:03
      wina snoopa i dr dre oraz 50 centa i czarnuchow z bluntem ze z michalka wyrusl
      rozpuszczony cpun kompletnie beztalentu ktory gra w filmach nie oszukujmy sie
      tylko u ojca lub po znajomosci, oczywiscie wiekszosc powie ze przemawia przeze
      mnie zawisc, zazdrosc itp ble ble ale zapewniam ze calkiem szczerze i
      obiektywnie podczas ogladania filmu wszyscy jestesmy chrystusami jedyna
      postacia jaka mi nie pasowala byla sztywna i sztuczna byl niestety sylwek... to
      nietylko moje zdanie, nie mozna go glaskac i mowic ze jest objawieniem talentem
      gdyz nim nie jest a zycie to sztuka wyboru nie mial zlych wzorcow w postaci
      jakichs muzykow czy czyjegos trybu zycia to perfidne zwalanie winy za to ze
      jest sie zwyczajnym cpunem bez perspektyw i szans gdyby nie wyciaganie przez
      starych hmmm i kariere dzieki ojcu, nic by z niego nie bylo tyle... to kilka
      brutalnych slow prawdy ktorej nigdy ten chlopiec nie uslyszy badz jest tak
      bezkrytyczny dzieki brownowi ze nie dotrze do niego to jw.
      • inappropriate Re: Michał Koterski, aktor 27.08.06, 22:09
        pomimo braku znaków interpunkcyjnych jakoś udało mi się przeczytać Twoją
        wypowiedź i przyznaję Ci rację. ale widzę tu w 99 procentach zachwyty nad osobą
        m. koterskiego. niestety.
    • pinkbutterfly Michał Koterski, aktor 31.08.06, 23:41
      fajny chlopak z Michala. chcialabym zeby wiecej ludzi takich jak on
      zaistnialo na ekranach!
    • vervain Re: Michał Koterski, aktor 15.09.06, 21:20
      Chcę go poznać :)
    • cookies3 Michał Koterski, aktor 19.09.06, 17:26
      Fajnie Misiu mówi o swoim ojcu,że łączą ich dobre relacje,gdzieś tam razem
      chodzą itp.Fajnie.
    • macias Re: Michał Koterski, aktor 19.09.06, 18:18
      z calym szacunem dla Michala, ale przepraszam, czym byl jego problem w
      dziecinstwie? ze rodzice przez to, iz mieli poczucie winy, ze sie "rozstali"
      (mniemam, ze nie spali w jednym pokoju jedynie, skoro duzo z nim rozmawiali
      mieszkajac ze soba, to w sumie tworzyli jedna pake) otoczyli go w sumie takim
      wianuszkiem jakiego moze mu zazdroscic pewnie z 80% innych dzieci i to nawet z
      tych "pelnych" rodzin?
      bo ni w zab nie kumam, troche to przesadzone, ta wizja strasznego dziecinstwa.
      powiem Ci Michal - miales zajebiste dziecinstwo - przynajmniej tak wynika z
      Twojego opisu tutaj.
      no a w srodku tekstu zajechales troche ksiedzem, metorem, powtarzanymi wszedzie
      frazesami - chlopaki z krokiem w kolanach, hip-hop, koks w teledyskach. jakby
      to bylo rzeczywiscie sedno sprawy lub powod problemow. bardzo to uproszczone i
      wycyckane, caly ten wywiad.

ale poza tym w porzadku!
    • sandiii1991 Michał Koterski, aktor 18.01.07, 17:47
      michał koterski jest jednym z nilicznych ludzi którzy potrafa pokazac
      społeczeństwu jego błedy bardzo sznuje takich ludzi
    • lokis76 Re: Michał Koterski, aktor 26.04.07, 13:04
      Michasiu!! Fany, smieszny, gosciu, wszystko fajnie ....... ale rzuc te dragi na
      serio w cholere a nie szukaj ich po podlodze pociagu relacji w-wa - gdynia....
      nie pamietasz tego pewnie bo byles jak z kosmosu ;)) a poza tym zwlaszcza z alu
      ciezko wyjsc wiec po h. ci to
      • pamana Re: Michał Koterski, aktor 09.05.07, 22:28
        Jak dla mnie on jest ociezalu umyslowy :-/
        takich jak on z trudnym dziecinstwwem jest tysiace i jkos nie zostaja wielkimi
        gwiazdami ,wyplynął tylko dzieki nazwisku i robieniu z siebie glukpa-starc sie
        nie musi specjalnie.
        kolejny piotru pan ,zaraz za Kuba i jemu podobnych 40 letnich w krotkich spodenkach.
        nie podoba mi sie ,kolejny nierob i tylko bankieciki i kolorowe foty w
        szmatlawcach i tak zyje warszawka:-/
        p.
        • pamana Re: Michał Koterski, aktor 09.05.07, 22:29
          zeby nie bylo to ze go nie lubie nie znaczy ze mu zazdroszcze czegokolwiek wrecz
          przeciwnie .

pamana napisała:

> Jak dla mnie on jest ociezalu umyslowy :-/
          > takich jak on z trudnym dziecinstwwem jest tysiace i jkos nie zostaja wielkimi
          > gwiazdami ,wyplynął tylko dzieki nazwisku i robieniu z siebie glukpa-starc sie
          > nie musi specjalnie.
          > kolejny piotru pan ,zaraz za Kuba i jemu podobnych 40 letnich w krotkich spoden
          > kach.
          > nie podoba mi sie ,kolejny nierob i tylko bankieciki i kolorowe foty w
          > szmatlawcach i tak zyje warszawka:-/
          > p.
          • martineres1 Re: Michał Koterski, aktor 17.05.07, 11:08
            Piszcie co chcecie ,jak dla mnie to pozer pierwszej wody.Niech mi ktos wytlumaczy w ktorym miejscu widzicie ta jego naturalnosc,bo ja widze tylko debila...
            • amitola Re: Michał Koterski, aktor 23.05.07, 23:35
              świetny chłopak. chyba, że 'skazony' reklamą.
              Ale nie wydaje mi się. Chętnie bym z nim porozmawiała.
              Nawet o tym 'ślinieniu się', które już na pewno jest chwytem;-)

pozdrawiam wszystkich zbulwersowanych.
              to przecież dla nich.
              • kindziol Re: Michał Koterski, aktor 13.06.07, 23:54
                Czasami można patrzeć i nie widzieć. Ja za Koterskim przepadam :) Jest
                naruralny, prawdziwy, taki, jakim wielu z nas boi sie być :)- ja przynajmniej
                nie potrafilabym zapomnieć o konwencjach, o tym, że moje zachowanie nasuwa
                cieniektórym tylko jedno słowo - DEBIL. Ja nie widze w nim ani debila ani
                pozera... ale może nie potrafie parzeć :) pozdrawiam
    • aleksandrawu Link nie dziala! 10.06.07, 14:30
      Bardzo prosze, czy ktos moglby wkleic dzialajacy link? Szukalam na stronie
      gazety, ale nie moge znalezc tego wywiadu:(
    • flowerbomb5 Re: Michał Koterski, aktor 24.06.07, 14:17
      Jezu.
      Przeciez to niesmaczne, eksploatuje sie nierozgarnietego i uposledzonego faceta
      dla rozrywki publiki. Wszyscy maja zabawe, niektorzy mysla ze gosc udaje, a on
      naprawde taki jest.
      Naprawde niesmaczne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka