emenefix 07.01.07, 18:42 Przepraszam ale JAKIEGO życia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koko8 Re: VI Mistrzyni życia 07.01.07, 20:50 szczerze mowiac ta kategoria obraza tysice kobiet w polsce, mam rozumiec, ze to jest plebiscyt z przymruzeniem oka? Odpowiedz Link Zgłoś
halev Re: VI Mistrzyni życia 07.01.07, 21:07 emenefix napisał: > Przepraszam ale JAKIEGO życia? ...na gorąco" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
flo05 Mistrzyniami życia powinny zostać 07.01.07, 23:39 studentki Uniwersytetu Warszawskiego,które bez zabezpieczeń uprawiały i pewnie nadal uprawiają sex.Kto by pomyślał,że stolicą ciemnogrodu zostanie Uniwersytet Warszawski.PS.Wie ktoś może dlaczego w TVP nie było materiału o wyczynach Simona Molake,cz jak mu tam?! Odpowiedz Link Zgłoś
tflisek VI Mistrzyni życia 13.01.07, 17:18 EWA BŁASZCZYK - za niespotykany hart ducha i za to, że przeżywając osobisty dramat, poświęca się działaniu na rzecz pomocy osobom, które znalazły sie w podobnej, jak ona, sytuacji życiowej. Maria Borkowska-Flisek Odpowiedz Link Zgłoś
asiek1121 VI Mistrzyni życia 14.01.07, 11:17 ANNA DYMNA- ANIOł Z KRAKOWA ...NIE....RACZEJ Z NIEBA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
basia328 VI Mistrzyni życia 25.01.07, 12:34 Ewa Błaszczyk,krucha blondynka o pieknym uśmiechu i smutnych oczach.Ona jest dla mnie Kobietą Roku.Jak wielkie trzeba mieć serce,aby w nieszczęściu,które ją dotknęło pamietać o innych nieszczęśliwych?Jak wielki hart ducha trzeba posiadać,jaką determinację,jak bardzo trzeba kochać aby wierzyć,że bedzie dobrze i walczyć z losem,choroba, znieczulicą.Ona walczy nie tylko o swoje dziecko,daje także nadzieję innym matkom.Robi to bez fanfar,rozgłosu pt. "patrzcie jaka jestem dzielna".W naszym obojętnym,zimnym świecie to wielkie wyzwanie.Pani Ewo, podziwiam Panią i życzę aby Córka powrocilado zdrowia a Pani wspaniała działalność dawłanadzieję i radośc innym pokrzywdzonym przez los.POWODZENIA! Danuta Mozyrko,Suwałki. Odpowiedz Link Zgłoś