kwantkrytyki 18.01.09, 22:04 Nevermind to dobry album, ale mi sie szybko znudził, za to Bleach i In Utero to lubie sobie włączyć po latach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heartpumper Znajdzcie na youtube pierwsze wykonanie "Smells .. 18.01.09, 23:29 TO DOPIERO JEST ENERGIA! Odpowiedz Link Zgłoś
heartpumper Zreszta co sie bedziecie trudzic...> 18.01.09, 23:43 nl.youtube.com/watch?v=soiffolOj5k Odpowiedz Link Zgłoś
katarrinah Re: Znajdzcie na youtube pierwsze wykonanie "Smel 18.01.09, 23:46 Droga Pani, jeśli Stinga uważa Pani za "koturnowego" artystę, to chyba lepiej by było, żeby nie wypowiadała się Pani na temat muzyki po latach 80. Odpowiedz Link Zgłoś
dwakilo ŁE 19.01.09, 00:08 Pani Paulino Reiter: beznadziejnie banalna recenzja. Az mi sie niedobrze zrobiło. Nie ma to jak pisac cos o czym nie ma sie pojecia... Odpowiedz Link Zgłoś
hajota Agenda/Muzyka 19.01.09, 01:49 Ech, co za bzdury. Niech pani posłucha paru klasycznych piosenek Aznavoura z dawnych lat, a nie w jakichś estradowych duetach. Znaleźć nietrudno pl.youtube.com/watch?v=neazIF9vDIU&feature=related pl.youtube.com/watch?v=A12ok-1zGH8&feature=related pl.youtube.com/watch?v=NXIgqfQCo3U&feature=related pl.youtube.com/watch?v=IiNNSqICBag&feature=related to tez pani nazwie "pozłacanymi plastikowymi sztućcami"? Odpowiedz Link Zgłoś
marjari Re: Agenda/Muzyka 19.01.09, 09:49 Dla mnie Nevermind to także sentymentalna podróż do lat 90 i mam te same skojarzenia z moimi wczesno-licealnymi czasami :)... Uwielbiam ten album i to nie dlatego, że mój chłopak (ówczesny a obecnie już mój mąż) był fanem Nirvany - wręcz przeciwnie, on miał/ma totalnie odmienny gust muzyczny. Mam jednak nadzieję, że mój syn przejmie upodobania muzyczne po mnie, zwłaszcza do muzyki z lat 90 :). Odpowiedz Link Zgłoś
tezz10 Agenda/Muzyka 09.02.09, 19:58 To chyba dobry moment, żeby to powiedzieć. Paulino - kocham Cię! :) Recenzje, które piszesz wszystkie czytam z niesamowitą przyjemnością, nawet jeśli czasem się z Twoją opinią nie zgadzam. Jestem fanem Twojego języka i rozbrajająco trafnych spostrzeżeń. Tutaj również kładziesz mnie na łopatki. PS. Oburzone głosy osób dotkniętych tym konkretnym tekstem są dobrym dowodem trafności jego warstwy socjologicznej :) Odpowiedz Link Zgłoś